Rüya Yorumları Hiç Rüya Etkisinde Kaldınızmı?

Kızlar gece yatıyorusunuz ve rüyanızda kız kardeşinizi yada nebilim aileden herhangi birini görüyorsunuz kötü bir şekilde görüp kötü sonuçlanıyor rüya ve siz uyandığınızda çok etkisinde kalıyorsunuz hemen tele sarılıyorsunuz bugün dışarı çıkma bugün şunu yapma bi müddet evde otur o kişiyle görüşme diyip rüyanızda gördüğünüz kişiyi arayıp kısıtlama koyarmısınız?? UNUTMAYIN RÜYANIZDA DEĞER VERDİĞİNİZ GÜVENDİĞİNİZ BİRİNİ GÖRÜYORSUNUZ ÇOK ETKİLENİYORSUNUZ RÜYADAN...
aynısını yaptım defalarca ablamlara,anneme.ben de etkisinde kalırım bazen.sanki gerçekmiş gibi oluyolar.Allah korusun

Benim de bir defasında başıma böyle birşey gelmişti.ış yerimde beni çok üzen bir abim vardı.Aramızda bir olay olmuştu ve ben çok kırılmıştım kensinide çok severdim.O dönemde bir gece onu rüyamda gördüm.ış yerine bütün bacakları alçıda olarak geliyordu.Bir kaza geçirmişti.Ertesi gün ona anlattım ve lütfen kendine dikkat et dedim.O da kötüye birşey olmaz iyiide allah korur dedi ama ertesi gün işe gelmedi duydukki futbol oynarken bir bacağının lifleri kopmuş 20 gün sonra işe geldiğinde gerçekten rüyamda gördüğüm gibi bütün bacağı alçıdaydı.

bilmiyorum kızlar ama dünden beri çok moralim bozuk

X