Hiç Özlemiyor Mu?

Baska ugraslar bul.. demetecegim baska birini bul, civi civiyi soker diye.. erkekler ayni

Birini mal mal 4 yıl sevdim bekledim tam bir paranoyak safozmusum. Acı çekeyim aşkı hissedeyim modu. Ohoo şair oldum ne şiirler çıkardı benden e geçti gitti eşimle çok mutluyum. Tabi ki başkasıyla evlendim. Biz kadınlar aşk acısi seviyoruz bizim olayimiz bu. Deli gibi sarılıyoruz ona. Allah bize hayırlı evlilikler nasip etsin diyelim

Inan aklinin kiyisindan kosesinden bile gecmiyorsundur. Erkekler bizim gibi degil. Onlar onundeki maclara bakarlar.. Sen de oyle yap yoluna devam et. Vesveselere aldirma.
Başkasını bul sevgini hak edicek adamlara ver
Bunların hepsini biliyorum da özlemesini istiyorum sanırım egoyla alakalı olabilir. Kabullenemedim kestirip atılmayı. Cinciye bile gittim seni düşünmüyor dedi

Ona da aynısını demiştim hem nefret ediyorum hem seviyorum. Umarım unutur mutlu olursun senin mutlu olmanı çok istiyorum tarzı şeyler yazmıştı.. Dua ediyorum hatırlamamak için.

Aynen mazoşist miyiz neyiz..
Amin çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…