• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Özlemiyor Mu?

Baska ugraslar bul.. demetecegim baska birini bul, civi civiyi soker diye.. erkekler ayni

Birini mal mal 4 yıl sevdim bekledim tam bir paranoyak safozmusum. Acı çekeyim aşkı hissedeyim modu. Ohoo şair oldum ne şiirler çıkardı benden 🥴 e geçti gitti eşimle çok mutluyum. Tabi ki başkasıyla evlendim. Biz kadınlar aşk acısi seviyoruz bizim olayimiz bu. Deli gibi sarılıyoruz ona. Allah bize hayırlı evlilikler nasip etsin diyelim

Inan aklinin kiyisindan kosesinden bile gecmiyorsundur. Erkekler bizim gibi degil. Onlar onundeki maclara bakarlar.. Sen de oyle yap yoluna devam et. Vesveselere aldirma.
Başkasını bul sevgini hak edicek adamlara ver
Vallaha bacım gelene sol gidene yol.Ben sizin gibi kadınları cidden anlayamıyorum ve anlayamayacağımda.Ben beni sevmeyen birini 1 yıl boyunca düşünecek kadar kendime haksızlık edemem.7 milyar insan yaşıyor bu dünyada taş çatlasın 70 yıl yaşayıp geberip gidiyoruz.Birine takmak hele hele seni sevmeyen birine takıp yıllarını onun hayaliyle geçirmek çok saçma.Asla stalklama.O aklına gelince hemen başka şeyler düşünmeye çalış.Yeni insanlar tanımaya çalış .Yeni insanlara fırsat ver.Seni sevmeyeni sen de sevme.Bu konuda bencil olmazsan daha çok üzülürsün.O olmadıysa Allah’ın senin için çok çok daha güzel bir planı vardır.İyi ki olmadı dersin.
Bunların hepsini biliyorum da özlemesini istiyorum sanırım egoyla alakalı olabilir. Kabullenemedim kestirip atılmayı. Cinciye bile gittim seni düşünmüyor dedi :KK70:

Sizi anlıyorum, kafanızdan atamıyorsunuz, yapacak birşey yok, dayanacaksınız ama sakın o özlemle ona ulaşmaya çalışıp yanlış adımlar atmayın. Korku, komedi filmleri izleyin, kitaplar okuyun, evcil bir dost edinin, bol bol ilgilenin :) Yine de aklınızdan çıkmıyorsa düşünmekle kalın sadece, bunun zararı yok.
Bende bi zamanlar aynı duyguları yaşadım asker yolu gözledim sonra terkedildim hemde aldatıldım evlendiğini öğrendim içimde kocaman öfke birikti erkeklerden nefret ettim
Yıllar sonra pişman olup aradı beni yalvardı helallik istedi
O zamanlar ben bekardım tabi...içimdeki nefreti siniri kustum rahatladım
Sonra eşim çıktı karşıma çok şükür..
Şimdi onun tırnağı olamaz diyorum
Ben bunu mu sevmişim yıllarımı heba etmişim diye kendime kızıyorum sadece
Sende bigün böyle diyeceksin
Karşına öyle biri çıkarki, öbürüne karşı içinde ne sevgi kalır ne nefret...
Hayat hep böyle gitmez gitmeyecek
Hiçbişey aynı kalmaz. Düşüncelerimiz bile zamanla değişiyor, değişmeyen ne varki şu hayatta? Allah en zor olan ölüm acısını bile kullarına alıştırıyor o acıdan büyüğü yok ama onun bile sabrını vermiş. Allah hayırlısıyla karşılaştırsın
Ona da aynısını demiştim hem nefret ediyorum hem seviyorum. Umarım unutur mutlu olursun senin mutlu olmanı çok istiyorum tarzı şeyler yazmıştı.. Dua ediyorum hatırlamamak için.

Birini mal mal 4 yıl sevdim bekledim tam bir paranoyak safozmusum. Acı çekeyim aşkı hissedeyim modu. Ohoo şair oldum ne şiirler çıkardı benden 🥴 e geçti gitti eşimle çok mutluyum. Tabi ki başkasıyla evlendim. Biz kadınlar aşk acısi seviyoruz bizim olayimiz bu. Deli gibi sarılıyoruz ona. Allah bize hayırlı evlilikler nasip etsin diyelim
Aynen mazoşist miyiz neyiz..
Amin çok teşekkür ederim.

Back