• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Özlemiyor Mu?

Romankiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
82
40
3
Başkasına ilgisi olduğunu öğrendiğimden ve yüzüne çarptığımdan bu yana 1 sene dolacak görüşmüyoruz.
O kadar özlüyorum ki beni sevmediğini bilmeme rağmen.. Onu özlemekten yoruldum.
Karşılaşsam da konuşamam. O sevdiğine kavuştu sanırım. Ben de onun hayaliyle konuşuyor yaşıyorum.
Özlemi o kadar fazlalaştı ki.. Hani kalpten kalbe bir yol vardı? Beni hiç özlemiyor mu?

Başkasına ilgisi olduğunu öğrendiğimden ve yüzüne çarptığımdan bu yana 1 sene dolacak görüşmüyoruz.
Karşılaşsam da konuşamam. O sevdiğine kavuştu sanırım. Ben de onun hayaliyle konuşuyor yaşıyorum.
Özlemi o kadar fazlalaştı ki.. Hani kalpten kalbe bir yol vardı? Beni hiç özlemiyor mu?
Bazen istediğimiz bir şeyin olmaması olmasından daha hayırlıdır. Siz o olumsuzluğun altında yatan hayrı şimdilik görmüyor olabilirsiniz ama vardır. Hayırlısı buymuş diyin önünüze bakın. Zamanınızı sizinleyken aranan bi adama üzülerek geçirmeyin.

Bazen istediğimiz bir şeyin olmaması olmasından daha hayırlıdır. Siz o olumsuzluğun altında yatan hayrı şimdilik görmüyor olabilirsiniz ama vardır. Hayırlısı buymuş diyin önünüze bakın. Zamanınızı sizinleyken aranan bi adama üzülerek geçirmeyin.
Dediğiniz gibi hayırlısı böyleymiş diyorum. Kötü bir süreç yaşadım ama neticeleri itibariyle hayırlı oldu dinime daha fazla bağlandım. Ama içimdeki özlem hep fazlalaşıyor. Zaman geçtikçe azalır diye bekledim azalmadı. Tevekkül edemiyorum sanırım onu düşünmeden edemiyorum.

Dediğiniz gibi hayırlısı böyleymiş diyorum. Kötü bir süreç yaşadım ama neticeleri itibariyle hayırlı oldu dinime daha fazla bağlandım. Ama içimdeki özlem hep fazlalaşıyor. Zaman geçtikçe azalır diye bekledim azalmadı. Tevekkül edemiyorum sanırım onu düşünmeden edemiyorum.
Hakettimi bu sevgimi diye düşün hayir haketmedi
Bunca zaman aklina gelmemissin gelsen arardi sorardi mutlaka
Umrunda degilsin belliki
Baska birileri girmistir cikmistir tekrar girmistir vs erkek adam sonucta
Hayati kendine zindan etme dusunme yoluna bak
Gelcegi varsa gelir dusunme hem sana supriz olur oyle bak
Aklina geldikce o beni onemsemiyor onemsenmeyi haketmiyor de gec
Kiymetini bilcek biri cikar umarim

Özleyecek olsaydı siz varken başkasına ilgi duymazdi zaten.
1 seneyi bir hiç için heba etmen yazık olmuş.
Bunları her gün diyorum kendime. Unutamadım hala özlem duyduğum için onun da özlemesini arzu ediyordum. Ben özlenmiyecek biri miymişim yani :) :KK61: Kabullenemedim gitti

Bunları her gün diyorum kendime. Unutamadım hala özlem duyduğum için onun da özlemesini arzu ediyordum. Ben özlenmiyecek biri miymişim yani :) :KK61: Kabullenemedim gitti
Hayır, o yanlis insan sadece.
Biri sizi takıntı yapıp sevse, siz de sırf seviyor diye onu özler misiniz?
Kapatın eski defterleri ki yenilerinin açılmasına fırsat doğsun. ;)

Hakettimi bu sevgimi diye düşün hayir haketmedi
Bunca zaman aklina gelmemissin gelsen arardi sorardi mutlaka
Umrunda degilsin belliki
Baska birileri girmistir cikmistir tekrar girmistir vs erkek adam sonucta
Hayati kendine zindan etme dusunme yoluna bak
Gelcegi varsa gelir dusunme hem sana supriz olur oyle bak
Aklina geldikce o beni onemsemiyor onemsenmeyi haketmiyor de gec
Kiymetini bilcek biri cikar umarim
Teşekkür ederim inşallah onu hatırlatmayacak bana huzur veren biri çıkar.

Hayır, o yanlis insan sadece.
Biri sizi takıntı yapıp sevse, siz de sırf seviyor diye onu özler misiniz?
Kapatın eski defterleri ki yenilerinin açılmasına fırsat doğsun. :KK66:
Çok teşekkür ederim güzel mesajlarınız için. Uzun bir süre geçti kapattım gözüküyor ama ne hayalimden ne aklımdan çıkıyor. Boş insan da değilim işim var sınavım var sosyal çevrem var çok da yoğunum. Ama akşam onun hayaline sarılıyorum sabah yanmdaymış gibi uyanıyorum. Gün içinde de hep onu hatırlıyorum. Zaman ilaç olmadı. Takıntı yaptım demekki. Belki de yoğunluktan stresten onu düşünerek kaçıyorum. Çünkü mutlu olmuştum onunla konuşmalarımızı düşünüp gülüyorum onlara yine..

Inan aklinin kiyisindan kosesinden bile gecmiyorsundur. Erkekler bizim gibi degil. Onlar onundeki maclara bakarlar.. Sen de oyle yap yoluna devam et. Vesveselere aldirma.

Vallaha bacım gelene sol gidene yol.Ben sizin gibi kadınları cidden anlayamıyorum ve anlayamayacağımda.Ben beni sevmeyen birini 1 yıl boyunca düşünecek kadar kendime haksızlık edemem.7 milyar insan yaşıyor bu dünyada taş çatlasın 70 yıl yaşayıp geberip gidiyoruz.Birine takmak hele hele seni sevmeyen birine takıp yıllarını onun hayaliyle geçirmek çok saçma.Asla stalklama.O aklına gelince hemen başka şeyler düşünmeye çalış.Yeni insanlar tanımaya çalış .Yeni insanlara fırsat ver.Seni sevmeyeni sen de sevme.Bu konuda bencil olmazsan daha çok üzülürsün.O olmadıysa Allah’ın senin için çok çok daha güzel bir planı vardır.İyi ki olmadı dersin.

Sizi anlıyorum, kafanızdan atamıyorsunuz, yapacak birşey yok, dayanacaksınız ama sakın o özlemle ona ulaşmaya çalışıp yanlış adımlar atmayın. Korku, komedi filmleri izleyin, kitaplar okuyun, evcil bir dost edinin, bol bol ilgilenin :) Yine de aklınızdan çıkmıyorsa düşünmekle kalın sadece, bunun zararı yok.

Bende bi zamanlar aynı duyguları yaşadım asker yolu gözledim sonra terkedildim hemde aldatıldım evlendiğini öğrendim içimde kocaman öfke birikti erkeklerden nefret ettim
Yıllar sonra pişman olup aradı beni yalvardı helallik istedi
O zamanlar ben bekardım tabi...içimdeki nefreti siniri kustum rahatladım
Sonra eşim çıktı karşıma çok şükür..
Şimdi onun tırnağı olamaz diyorum
Ben bunu mu sevmişim yıllarımı heba etmişim diye kendime kızıyorum sadece
Sende bigün böyle diyeceksin
Karşına öyle biri çıkarki, öbürüne karşı içinde ne sevgi kalır ne nefret...
Hayat hep böyle gitmez gitmeyecek
Hiçbişey aynı kalmaz. Düşüncelerimiz bile zamanla değişiyor, değişmeyen ne varki şu hayatta? Allah en zor olan ölüm acısını bile kullarına alıştırıyor o acıdan büyüğü yok ama onun bile sabrını vermiş. Allah hayırlısıyla karşılaştırsın

Özleyen erkek 1 saat bile dayanamaz,arar.
Zira 1 sene olmuş.
Evlenip çocuk yapmış bile olabilir okadar uzun bi süre yani

Kalpten kalbe yol yok canım. Hiç kendi kendini kandırıp arabeske bağlama. Adam evlense çocuğu olurmuş 1 yılda.

1 sene hafife alınacak bir zaman değil, gerçekten özlese 1 sene değil 1 hafta dayanamazdı. Bence o insandan umudu kes ve önüne bak artık.

Back