Hiç Orgazm Olamıyorum ''Boşalamıyorum''

beroeko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
1
0
1
31
Merhaba arkadaşlar ben 16 yaşındayım bu zamana kadar hiç orgazm olamadım, ''boşalamadım''. Erkek arkadasımla sadece ön sevişme yaparak denedım gene boşalamadım. bu bir hastalıkmıdır çok korkuyorum hastalıksa tedavisi varmı. neler yapmalıyım, çaresi nedir. Lütfen Acil Cevaplarınızı Beklıyorum :(

Yaşın sevişmek için erken degil mi?Tabi ki bu senin kararın ama yaş dolayisi ile bazi seyler oturmamis ve o cinsellik rolune giremiyor da olabilirsin bence..Girmemelisin de kanımca:)

Kadınlar için bence başlangıç yani dokunma yoluyla olabilir veya öpüşme. İlerisi kişinin kendisine kalmış.

Yazık sana daha bu yaşta düşündüğün dert ettiğin şeye bak....
Gençliğine yazık etme kardeşim benden sana bir abla nasihatı bu yaşta böyle işlerle uğraşma uzak dur yoksa ilerde çok çekersin çok pişman olursunda iş işden geçer
Farzetki ailen duydu, ne kadar üzülürler bunu hiç düşündünmü? Veya düşünki senin 16 yaşında bir kızın var ve senin haberin olmadan elin erkeğiyle bu işlerle meşgul olmuş, duysan hoşuna gider mi? Daha ana kuzusu yaştasın be...ey ALLAH'ım ne günlere kaldık nasıl nesiller yetişiyor...
Bigün başımıza taş yağarsa şaşırmayalım

kimsenin özel hayatına karışmam.. sana hakaret edip ayıp günah gibi ithamlarda da bulunmam .. sadece şunu demek istiyorum daha 16 yaşındasın neyin ne olduğunu bile bilmiyorsun erkek arkadaşın kaç yaşında bilemiyorum ama senin yaptığın bilinçsizce bi hareket hayatını çok kötü etkileyebilir.

Back