- 21 Mayıs 2016
- 1.015
- 3.985
-
- Konu Sahibi Denizkizi2425
Ohh meraktan kurtuldummm sağol yaa :))) :)))) ne noktası neresi cinsel bölgeye mi deniyor neyi bilmiyorum ben !!! Diye arattım kafamda deli sorularla :)))Ay sabah sbah gulumsedim.
Ben onu bi kelime saniyodum demekki bizim yoreye ait bi kelime.
Buldum turkcesini, favori diycektim
:)) çok şirin ama yaa favoriye faul demesi bence şöyle olmuş favori faori faoli fauli faul :)))Doğru canım, dilimin ucundaydı getiremedim baktım sen yazmışsın..
Favori ne ya ? Faul daha iyi bencede :)
Ohh meraktan kurtuldummm sağol yaa :))) :)))) ne noktası neresi cinsel bölgeye mi deniyor neyi bilmiyorum ben !!! Diye arattım kafamda deli sorularla :)))
Tatlim tuy sarartici ilaclari denesen?
Tuyler hala yerinde, ama renkleri acilmis oluyor beyaz tuy gibi. Beyaz diyince bembeyazda sanma, bildgin sarisin insanlarin tuyune donuyr killar.
Ben en son bi marka aldim Jolen adiyla.
Mesela faul noktamda ve ceneme dogru kil vardi yuzumde siyah ve cok ufak. Hic jilet epialtor surmeye guvenemedim.
O kremi surdum ve su an hepsi sari ve kayboldu. Cok mutluyum.
Gogus bolgesinde benimde var.
Oryada denemeyi dusunuyorum bu kremi.[/QUOT
Canm tüylrüni kalınlaştrmadımı
Canm tüyleri in
Bi kerelik yetmezkiSadece bi sefer kullandim.
Memnun kaldim ilerisni bilemem.
Yasim kucuk evli degilim. Cok acik mini askili tarzi kiyafetler giymedigim icin gozuken yerleri aliyorum koltukalti ozel bolge kol bacak aliyorum. Gerci hemen uzuyor ama bazende jilet :/ yapacak birsey yok simdilik. Ilerde hayatimda biri olursa evlilik olmadan once lazere gitmeyi dusunuyorum.
Hic baktirmadim saglikciyim zaten ama asiri olmadigi icin baktirmadim.sadece her yerde varlarHormonlarına baktırdın mı hiç?
Tatlm bnde senn gbi ince tüylerden bile rahatsız oluyorum.. Düğünemde ön vücudumu komple almıstmoff o dert bende de var. ben de göbek,beli,göğüs çevresini alıyorum. ama benimki sonradan coştu eskiden hiç böyle sorunlarım yoktu. saçlarım dökülünce düzenli olarak saç multivitaminleri,biotin vs kullandım ve vücudum x10 kıllandı resmenbir de ben tek bir tüye bile tahammül edemem. bu gidişle komple vücudu alacağım galiba
ya bilmiyorum almasamıydık acabaTatlm bnde senn gbi ince tüylerden bile rahatsız oluyorum.. Düğünemde ön vücudumu komple almıstm
Aynen myle sekerim alnca diger taraflarla fark oluyor ..ya bilmiyorum almasamıydık acabaaldıkça çoğalır dedikleri doğruymuş. milletin kıl tüy işi bellidir 3-4 yerini alır oh tamam. ben göbek diye başladım,yanlara gitti. sonra bel sonra sırta doğru kayıyor. çünkü alınca diğer yerlerdeki ufak tüyler çok belirgin oluyor.
Yaşlanınca yapamiycam korkusu bende de varEvet evlendinde aldim ama sonra almadim, esimede anlatinca artik oda kabulendi ve alıştı.. Acisini ben cekiyom senin zevkin icin cekemem dedim.. Lazerin arkasına düşecem , cunku yaşlandigimda yapamam artik diye ..
Evet ya babanne, annene ,teyze, hala cilop gibiler ..Yaşlanınca yapamiycam korkusu bende de var
Ama inanır mısın babannemde 1 tane tüy yok nur topu gibi kadın