- 28 Ekim 2016
- 153
- 156
-
- Konu Sahibi Denizkizi2425
Yasim kucuk evli degilim. Cok acik mini askili tarzi kiyafetler giymedigim icin gozuken yerleri aliyorum koltukalti ozel bolge kol bacak aliyorum. Gerci hemen uzuyor ama bazende jilet :/ yapacak birsey yok simdilik. Ilerde hayatimda biri olursa evlilik olmadan once lazere gitmeyi dusunuyorum.S
en nasl bas ediyorsun tüylerle özellkle bel ve karın
Benm eşim benden daha az tüylü neredeyse .. Göğüsünde var ama sırtı beli tertemiz (sarısın olduğu için)o yüzden bende kıllı erkek severi diyorum ona.Ben de göğsu kıllı erkek sevmiyorum
O alırsa ben de alırım
Benm eşim benden daha az tüylü neredeyse .. Göğüsünde var ama sırtı beli tertemiz (sarısın olduğu için)o yüzden bende kıllı erkek severi diyorum ona.Baska birsey diyemiyor adamcagız
Tekrar cıkıyor diyorlar yas kaç bu aradaBen ev tipi lazer cihazi alacagim bu ayin sonunda. Ama dedigim gibi o bolgedeki tuyler yeterincr kalin olmadigindan bos yere jiletleyip daha da gurlestirme riskine hiç girmem. Daha onemli bolgeler var :S
24 bucuktan 25Tekrar cıkıyor diyorlar yas kaç bu arada
Igneli epilasyon yaptirabilirsinArkadaslar evet deli hiç olmaycak yerimde cıkıyor gercekten sinir oluyorum belden aşağı göbekte dahil agda yapıyorum ama meme ucu etrafındakiler çıldırtıyor beni bu sadece benimmi problemim !!
Deliricem yaaa psikolojim bozuldu seksapalitemi yerle bir ediyor...
İpli tüt alma makinem var onunla alıyorum fakat dahada kalınlastı ve artti..üstelik tüt falan değil bildiğiniz kıl..
Sizdede varmı ya gercekten anormal hssedyorm.. Yada ne yapmalıyım ..?
Lazer imkanım yok baska fikirlerinizi paylaşırsanz sevinirim.. Hormon değerlerim normal bu arada...
Allah acil şifalar versin tatlim..bir pko hastası olarak selamlarımı iletiyorum
ben başta makasla mümkün olduğunca dibinden kesiyordum. alırsam orda bir dokuya zarar vermekten, ya da iltihap oluşmasından, batıktan vs korkuyordum.
ama tabi ki makasla kes kes gitmedi bu iş. almaya başladım. korktuğum başıma geldi, nur topu gibi bir batığım oldu
amaaaaan yapcak bir şey yok. ben de sevmiyorum da vücudumun her tarafı onlarla dolu ne yapayım yani
Tavsiye etmiyorum. Biraktiginizda oldugu gibi geri geliyor o tuylerBen ev tipi lazer cihazi alacagim bu ayin sonunda. Ama dedigim gibi o bolgedeki tuyler yeterincr kalin olmadigindan bos yere jiletleyip daha da gurlestirme riskine hiç girmem. Daha onemli bolgeler var :S
İğneli epilasyon garantimi kızlarIgneli epilasyon yaptirabilirsin
Yuzunde cikmadigina dua et bence..Arkadaslar evet deli hiç olmaycak yerimde cıkıyor gercekten sinir oluyorum belden aşağı göbekte dahil agda yapıyorum ama meme ucu etrafındakiler çıldırtıyor beni bu sadece benimmi problemim !!
Deliricem yaaa psikolojim bozuldu seksapalitemi yerle bir ediyor...
İpli tüt alma makinem var onunla alıyorum fakat dahada kalınlastı ve artti..üstelik tüt falan değil bildiğiniz kıl..
Sizdede varmı ya gercekten anormal hssedyorm.. Yada ne yapmalıyım ..?
Lazer imkanım yok baska fikirlerinizi paylaşırsanz sevinirim.. Hormon değerlerim normal bu arada...
Evet lazerden daha garanti. Amaaaa buyuk bolgeler cok ugrastiriyor. Gogus ucu gibi yerler kolayİğneli epilasyon garantimi kızlar
bırakmayı düşünüyorsan makasla kesmeyi dene o zaman bi. çok güzel olmuyor tamam ama önceki halinden iyi oluyor sonuçta :)Allah acil şifalar versin tatlim..
Bi yerden sonra bende bırakıcam artık..
Hatta bazen esime diyorumki, napiyim benide allah böle yaratmıs ben yapmadımki diyip sıyrılıyorum bi nebzede olsa rahatlatıyor
tatlm bnde bunu duydum hatta gecenlerde agdadAn sonra limon ve tuz sürdüö vücuduma maşallah tüylerm her zamankinden daha geç çıktgını farkettim tembellk etmeyip ona devam etsem işe yarayacagna inanıyorum..bırakmayı düşünüyorsan makasla kesmeyi dene o zaman bi. çok güzel olmuyor tamam ama önceki halinden iyi oluyor sonuçta :)
aslında şöyle de bir şey var, kılları aldıktan sonra limon+tuz sürersen azalır diyorlar ya. burda bir topikte okumuştum. birisi bu yöntemle yüzünde sakal gibi çıkan kılları 3 yılda ayva tüyüne dönüştürdüğünü söylemiş. acaba diyorum bunu uygulasam işe yarar mı?
İnş bulursam buralarda yaptrırırm canm sagolunEvet lazerden daha garanti. Amaaaa buyuk bolgeler cok ugrastiriyor. Gogus ucu gibi yerler kolay
Cok uzun yillar alir. Yasinda gencse bu dahada zor hormonlar full yani. Ben bile lazere 45 yasinda basladimbırakmayı düşünüyorsan makasla kesmeyi dene o zaman bi. çok güzel olmuyor tamam ama önceki halinden iyi oluyor sonuçta :)
aslında şöyle de bir şey var, kılları aldıktan sonra limon+tuz sürersen azalır diyorlar ya. burda bir topikte okumuştum. birisi bu yöntemle yüzünde sakal gibi çıkan kılları 3 yılda ayva tüyüne dönüştürdüğünü söylemiş. acaba diyorum bunu uygulasam işe yarar mı?
Ipli makine nedir ben anlamadim?Tatlım aynı dert bendede var koltuk altına doğru koyulaşıyor tüyler.. İpli makineyla aldığım için inceleride koparıyor..canm afedersn ama evlennce almak gerek çünkü herseye en duyarli bölge oraya temas ediyor
ben de son ağdamda uyguladım bu yöntemi inanır mısınTatlm bnde
tatlm bnde bunu duydum hatta gecenlerde agdadAn sonra limon ve tuz sürdüö vücuduma maşallah tüylerm her zamankinden daha geç çıktgını farkettim tembellk etmeyip ona devam etsem işe yarayacagna inanıyorum..
O benmde aklımdaydı
Bnde okumustum agdadan sonra ve üç gün boyunca sürülecekmiş