Hiç olmayacak yerde kıllanma çildiricam !!

S

en nasl bas ediyorsun tüylerle özellkle bel ve karın
Yasim kucuk evli degilim. Cok acik mini askili tarzi kiyafetler giymedigim icin gozuken yerleri aliyorum koltukalti ozel bolge kol bacak aliyorum. Gerci hemen uzuyor ama bazende jilet :/ yapacak birsey yok simdilik. Ilerde hayatimda biri olursa evlilik olmadan once lazere gitmeyi dusunuyorum.

Benm eşim benden daha az tüylü neredeyse .. Göğüsünde var ama sırtı beli tertemiz (sarısın olduğu için)o yüzden bende kıllı erkek severi diyorum ona. Baska birsey diyemiyor adamcagız

Ben ev tipi lazer cihazi alacagim bu ayin sonunda. Ama dedigim gibi o bolgedeki tuyler yeterincr kalin olmadigindan bos yere jiletleyip daha da gurlestirme riskine hiç girmem. Daha onemli bolgeler var :S

İğneli epilasyon en garantisi biraz uzun sürüyor tamamen bitmesi ama birdaha tekrarlamıyor ben koltuk altı ve bacaklarıma gitmiştim giden tüyler 4 senedir geri gelmedi bayada azalma olmuştu malesef gittiğim kişi 2. Çocuğunu yapınca kapattı güzellik merkezini işini iyi yapan birisi bulursam tamamen kurtulana kadar devam edeceğim ama gideceğin yeri iyi seçmen gerekiyor bazı yerler sürekli müşteri gözüyle bakıp yeterli akımı vermeyip yıllarca gel git yaptırıyorlarmış hem fiyat olarakta gayet makul kuzenim göğüs ucuna yaptırmıştı iki seans kulları ince ayva tüyüne dönmüş

Igneli epilasyon yaptirabilirsin

bir pko hastası olarak selamlarımı iletiyorum
ben başta makasla mümkün olduğunca dibinden kesiyordum. alırsam orda bir dokuya zarar vermekten, ya da iltihap oluşmasından, batıktan vs korkuyordum.

ama tabi ki makasla kes kes gitmedi bu iş. almaya başladım. korktuğum başıma geldi, nur topu gibi bir batığım oldu

amaaaaan yapcak bir şey yok. ben de sevmiyorum da vücudumun her tarafı onlarla dolu ne yapayım yani

Allah acil şifalar versin tatlim..
Bi yerden sonra bende bırakıcam artık..
Hatta bazen esime diyorumki, napiyim benide allah böle yaratmıs ben yapmadımki diyip sıyrılıyorum bi nebzede olsa rahatlatıyor

Yuzunde cikmadigina dua et bence..

Allah acil şifalar versin tatlim..
Bi yerden sonra bende bırakıcam artık..
Hatta bazen esime diyorumki, napiyim benide allah böle yaratmıs ben yapmadımki diyip sıyrılıyorum bi nebzede olsa rahatlatıyor
bırakmayı düşünüyorsan makasla kesmeyi dene o zaman bi. çok güzel olmuyor tamam ama önceki halinden iyi oluyor sonuçta :)

aslında şöyle de bir şey var, kılları aldıktan sonra limon+tuz sürersen azalır diyorlar ya. burda bir topikte okumuştum. birisi bu yöntemle yüzünde sakal gibi çıkan kılları 3 yılda ayva tüyüne dönüştürdüğünü söylemiş. acaba diyorum bunu uygulasam işe yarar mı?

Tatlm bnde
tatlm bnde bunu duydum hatta gecenlerde agdadAn sonra limon ve tuz sürdüö vücuduma maşallah tüylerm her zamankinden daha geç çıktgını farkettim tembellk etmeyip ona devam etsem işe yarayacagna inanıyorum..
O benmde aklımdaydı
Bnde okumustum agdadan sonra ve üç gün boyunca sürülecekmiş

Cok uzun yillar alir. Yasinda gencse bu dahada zor hormonlar full yani. Ben bile lazere 45 yasinda basladim

ben de son ağdamda uyguladım bu yöntemi inanır mısın meme kısmında yapmadım ama

bana şimdilik çok işe yaramış gibi gelmedi sanki her zamanki sürede çıkıyorlarmış gibi hissettim ama en az bi 3-4 defa daha yapmak istiyorum, tek yapıştan belli olmaz sonuçta. eğer uyguladığım yerlerde sonuç alırsam orda da denerim

ama ben 3 gün boyunca uygulamadım 1 kere yaptım. 3 gün boyunca yapamam valla çok üşenirim

Bende öyleyim çok şükür her yerimde var.son ana kadar erkek olarak doğacakmışım bir anda bayan olarak doğmuşum.bir elimde cımbız bir elimde ayna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…