Hiç olmayacak yerde kıllanma çildiricam !!

Ipli makine nedir ben anlamadim?
IpL lazer makinesimi?
Ipl modern agda yani. Bilmeyenler onu lazer saniyor ve bir daha cikmayacak saniyorlar. O makinaya o parayi verene kadar alex veya diod markayla lazer yaptirin. Ipl ile yapilan epilasyonlar uzun bir ara verdiginizde oldugu gibi geri geliyor.

ben de son ağdamda uyguladım bu yöntemi inanır mısın :KK70: meme kısmında yapmadım ama

bana şimdilik çok işe yaramış gibi gelmedi sanki her zamanki sürede çıkıyorlarmış gibi hissettim ama en az bi 3-4 defa daha yapmak istiyorum, tek yapıştan belli olmaz sonuçta. eğer uyguladığım yerlerde sonuç alırsam orda da denerim

ama ben 3 gün boyunca uygulamadım 1 kere yaptım. 3 gün boyunca yapamam valla çok üşenirim:bicak:
Yillarca yapicanda incelecek. Olme esegim olmeee

Benim bi tanıdık ablam var, eskiden cok tüğlüymüş ama heryerini temizledikten sonra kendi idrarını aldığı yerlere sürmeye başlamış.
Bu yıllarca boyle devam etmiş ve şuanda hiç tüğü çıkmıyormuş..
Görünürde gerçekten bişi yok ama idrar danmı yoksa başka bişimi yaptı bilmiyorum.
Ben onun yalancısıyım..

Benim bi tanıdık ablam var, eskiden cok tüğlüymüş ama heryerini temizledikten sonra kendi idrarını aldığı yerlere sürmeye başlamış.
Bu yıllarca boyle devam etmiş ve şuanda hiç tüğü çıkmıyormuş..
Görünürde gerçekten bişi yok ama idrar danmı yoksa başka bişimi yaptı bilmiyorum.
Ben onun yalancısıyım..
Idrar tuzlu ve asitli bu olabilir dogrudur. Ama cok cokkk uzun zaman alir

Allah acil şifalar versin tatlim..
Bi yerden sonra bende bırakıcam artık..
Hatta bazen esime diyorumki, napiyim benide allah böle yaratmıs ben yapmadımki diyip sıyrılıyorum bi nebzede olsa rahatlatıyor:confused:

Tatlim tuy sarartici ilaclari denesen?
Tuyler hala yerinde, ama renkleri acilmis oluyor beyaz tuy gibi. Beyaz diyince bembeyazda sanma, bildgin sarisin insanlarin tuyune donuyr killar.
Ben en son bi marka aldim Jolen adiyla.
Mesela faul noktamda ve ceneme dogru kil vardi yuzumde siyah ve cok ufak. Hic jilet epialtor surmeye guvenemedim.
O kremi surdum ve su an hepsi sari ve kayboldu. Cok mutluyum.
Gogus bolgesinde benimde var.
Oryada denemeyi dusunuyorum bu kremi.

Tuyler hala yerinde, ama renkleri acilmis oluyor beyaz tuy gibi. Beyaz diyince bembeyazda sanma, bildgin sarisin insanlarin tuyune donuyr killar.
Mesela faul noktamda ve ceneme dogru kil vardi yuzumde siyah ve cok ufak. Hic jilet epialtor surmeye guvenemedim.
Google da faul noktası diye bile arattım ama bulamadım faul noktası nedir ki acep ??

Yillarca yapicanda incelecek. Olme esegim olmeee
valla ben de hiç inanarak başlamadım ama çok güzel yorumlar vardı bir kadın 1,5 ayda koltukaltının yarısını bitirdiğini yazmış mesela:bicak:
o yüzden birkaç defa bi denemek istiyorum azıcık geç çıkmaya başlasa bile kafi :)
benim de pek ümidim yok ama umarım biraz işe yarar

bu sarartıcıların çok çoğalttığını okumuştum ben cesaret edemiyorum o yüzden

Sen
valla ben de hiç inanarak başlamadım ama çok güzel yorumlar vardı bir kadın 1,5 ayda koltukaltının yarısını bitirdiğini yazmış mesela:bicak:
o yüzden birkaç defa bi denemek istiyorum azıcık geç çıkmaya başlasa bile kafi :)
benim de pek ümidim yok ama umarım biraz işe yarar
sen ne kadar sürede sürüyorsun canm ve kaç defa

Bir kaç tane sert çıkan bende de var cımbızla alıyorum. Emel anlamda da tüysüz bir insanım ama nasıl oluyor da orada kıl çıkıyor anlamıyorum :))) bir de ayak bas parmağımın üzeri de killi bir kadında cok enteresan. Bacağımda da Yok bile denebilir. Yada vücudumun diğer kısımlarında

Kızlar yani bu ipl tipi aletler, mesela ben silkn glide kullaniyom şuan ve 4. Seanstan sonra acayip azaldi..
Çoğu modern ağda yazmış, ne yani aynen geri çıkacakmı giden bütün tüğler aleti bırakırsam ? :işsiz:

Azaltmanadamı olmaz yahu ?
Inanmıştım oysaki ben o aleteo_O

X