Anal seks isteyecek kadar uzun zamandır.Ne zamandır birliktesiniz ki?
İlk yorumu sen yapmışsın canısı 10 gün önceki konusundatüü kaçırdım orayı
Bu o muymuş? Aaa o buysa düşünüyo demek ki halaİlk yorumu sen yapmışsın canısı 10 gün önceki konusunda
Anal birliktelik istiyor diye konu açmışsınız. Şikayet etmişsiniz. Adam sizi istemediğiniz şeylere zorluyormuş. Neyin şikayeti şimdi buBeyimiz sıkıldım deyip ayrıldı başka açıklama yapmadan yapamıyormuş uzaktan ilişki ona göre değilmiş madem öyle beni ailene neden söylüyorsun ve neden beni guvendiriyorsun aklım almıyor artık ya bende bir sorun var ya erkeklerde
Vallahi kardeşim geçmiş olsun. Ayrılık olur insanlık hali. Ama sen bunu yapmadın diye ayrıldı bence. Olabilir o da bunu seviyordur vazgeçemiyordur çok yorum yapamam buna. Haa sen de belki bi gün ister ve yaparsın anal ilişki ama kimse istedi diye hiç bir şey yapma.Gençliğin de yapmış şimdi de benden istedi bende yok deyince sıkıldım artık yapamıyorum falan dedi
Erkekler neden böyle bilmiyorum dasiz neden böylesini kendinizi kullandırmak güzel bişey mi. Sevin de bari sizi seveni sevin sırf cinsellik için sizinle biikte olan birinj sevmeyinTabi ki öyle ben sadece başta normalken neden sonradan böyle istekler de bulunuyorlar ayrılması tabi ki beni de mutlu etti çok yoruldum çünkü
İsabetli bi ayrılık olmuş, onun istediklerini sen senin istediklerini o karşılayamıyormuş. Ne gerek var böyle bir ilişkiye.Beyimiz sıkıldım deyip ayrıldı başka açıklama yapmadan yapamıyormuş uzaktan ilişki ona göre değilmiş madem öyle beni ailene neden söylüyorsun ve neden beni guvendiriyorsun aklım almıyor artık ya bende bir sorun var ya erkeklerde