Hiç mi değerimiz yok bu hayatta?

teşekkür eedrim canım. şirketin adını söylesem gerçekten yok artık dersin eminim. birçok yatırımın yapıldığı bir zamandalar. çok büyük bir şirket. gereksiz okadar masraf yapıp okadar eleman çalıştırıyorlar ki. benim istediğim paranın iki katı maaş alan insanlarla dolu. onun için bukadar kırıldım incindim. dediğin gibi bi de olumlu yönden bakarsak okadarını vermeleri güzel bir davranış. onu da güya insan kaynakları müdürümüz araya girerek onaylatmış. benim çalışma durumumu iyi niyetimi anlatmış falan. neyse sonuç olarak dişimi sıkmaktan başka çarem yok şuan.

ış hayatında hepimiz bu ve buna benzer haksızlıklara maruz kalıyoruz.

Patronlar maalesef önce çalışanımın memnuniyeti demiyor...

Ne kadar emek verirsen ver, hiç olmadık zamanda işine son bile diyebiliyorlar...

Özel sektör böyle

Bence eşin iş bulana kadar sabret, bebek isteğini de bir müddet ötele...

Allah inş güzel bir iş nasip etsin eşine, o zaman sende katlanmak zorunda kalmazsın haksızlıklara.

Allah yardımcınız olsun...

canım sen çok iyi bir insan ,çok iyi bir eşsin mutlaka çokta iyi bir anne olacaksın ama eşinin işe girmesini bekle girsin hamile kal ikinizde işsiz kalmayın sonra işler içinden çıkılmaz hal alır. :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…