- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
Canım olaya çok karamsar yönden bakma, şirketin durumunu bilmiyorum ama belki imkanları yoktur.. Bir de farklı açıdan bakarsak biz de yıllarca esnaflık yaptık, inan ekmek alacak paramızın olmadığı zamanlar oldu ki bu yüzden çalışanımıza avans veremedik ya da iyi niyetle fazla para verdiğimiz çok kişi dolanndırıp kaçtı bizi.. Asla sen öylesin demiyorum ama şirketin de belki bir politikası ya da zorluğu vardır.. Sana değer vermiyor olsalar diğer ödemeyi de yapmazlardı diye düşünüyorum ben, hele ortalıkta bu kadar işsiz varken.. İşinden soğuma bence, biraz daha sık dişini arkadaşım..
teşekkür eedrim canım. şirketin adını söylesem gerçekten yok artık dersin eminim. birçok yatırımın yapıldığı bir zamandalar. çok büyük bir şirket. gereksiz okadar masraf yapıp okadar eleman çalıştırıyorlar ki. benim istediğim paranın iki katı maaş alan insanlarla dolu. onun için bukadar kırıldım incindim. dediğin gibi bi de olumlu yönden bakarsak okadarını vermeleri güzel bir davranış. onu da güya insan kaynakları müdürümüz araya girerek onaylatmış. benim çalışma durumumu iyi niyetimi anlatmış falan. neyse sonuç olarak dişimi sıkmaktan başka çarem yok şuan.