- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
-
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
canım bu sene bendr dgsye giricem benimde matım hiç yok. antremanlarla mata basladım faydasını da görüyorum dershaneyede yazıldım bakalım bu sene olur insallah
başlangıç seviyesine göre antremanlarla matematik olabilir lakin hızlı bitirin çünkü asla yeterli gelmez.
internette Şenol Hoca var o basit düzeyde anlatıyor önce o sonra ekol hocadan dinleyebilirsiniz.
dgs de hangi konular çıkıyor ki temel matematik değil mi?dgs sınavı için bir kaynak varmı bildiğiniz? sıfırdan başlayacaklar için..
karekok ağır olur bence hiç yok diyor çünkü.Karekök diye bi kitap vardı ben üniye hazırlanırken
dgs de hangi konular çıkıyor ki temel matematik değil mi?
Yok onun basit matematik mi o tarz sıfırdan örnek çözdüren kitabı vardı soru tiplerini tek tek öğretiyodukarekok ağır olur bence hiç yok diyor çünkü.
arkadaş karekök ü önermiş ama ben her çeşidi kullandım sevemedim. üstte örneği veriyor altta 4-6 soru soruyor. en sonuncuyu öğrenci boş bırakıyor hiç öğretici değil bence. Simya ya da Birey olabilir.sanırım öyle cnm... bende hiç bilmiyorum.. sayısalım hiç yok..
bende çalısma disiplini vardır ama mat olmayınca korktum evde tek basıma yapamam diye. 1000e yazıldım canımdersaneyi bende düşündüm ama bilmiyorum ki... evde kendim çalışmak istiyorum.. dersaneye nekadar ücret ödedin cnm?
Yok onun basit matematik mi o tarz sıfırdan örnek çözdüren kitabı vardı soru tiplerini tek tek öğretiyodu
bende çalısma disiplini vardır ama mat olmayınca korktum evde tek basıma yapamam diye. 1000e yazıldım canım
Doğrudur canım zaten evde de çalısıyorum ben ama en azından bilmediğim sorularda felan yardımcı olur hocann verdigi testlerlede daha pekisir bi düzen içinde gider diye yazıldm.. antremanlar matematik derim ben sana.. internettende arastırabilirsincnm hevesini kırmak istemem ama ben dersaneye çok bel bağlamıştım hatta hala istiyorum gitmeyi ama giden arkadaşlarımdan duyduğuma göre hiç faydası olmuyormuş dersanenin... çünkü temeli hiç olmayan öğrenciler resmen psikolojisini bozuyorlarmış.. hiç bilmeyen birine kareköklerden üslü sayılardan bi giriyorlarmış, ee haliyle bizde de temel yok, apışıp kalıyormuş ve çoğu bırakıyormuş...30 kişi başlayan sınıfta 10 kişi kalmışlar, ve çoğu para verdim diye para hatrına gidiyormuş.. benim hevesim kaçtı evde çalışasım var... üç beş mat çözsem yetecek gibi ama işte temelden mat öğreneceğim bir yayın arayışındayım...hangi yayını alsam acaba