- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
-
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Başlamadan bunalıma girme hiç.Zaten dgs de hermat konunsundan en az 2-3 soru çıkıyor.Sen basit 5 konu seçsen mesela ek olarak bölme bölünebilme ve üslü sayılarıda eklersen onlarda çok zor değiller.Bunlara çalışarak 2şer soru desen 10 net çıkarırsın böyle düşün.Zamanın çok uzun DGS'ye daha çok zaman var.Çalışıcağınsa 5 konu.Gözünde çok büyütme.Bir konuuya 2-3 ay çalışabilicek konumdasın.Dert etme o yüzden.
Konu olarak birsey diyemem 9yil oldu benim kazanali ozele msj attim dedigim ste tum sorularina yanit verir uye ol online yazarak ,konu acarak orada sorularina daha iyi yanit alirsin.canım inan mat'a okadar yabancıyım kidgs de hangi konular mevcut onu bile bilmiyorum.. çünkü hiç bilmiyorum.. sizlerin tavsiyesi ile konuları ve kaynakları not aldım şimdi...arkadaşın bahsettiği konular yokmu? bilmiyorum ki..
senin dediğin konuları da not alacağım, inşallah üç beş soruluk biişeyler öğrenirim yaa çok tedrginim hiç bilmiyorum naparım ne ederim yapabilirmiyim
hangi konular kolaydır peki? kolay olanlara bi bakayım önce...
Ah canım ankaradaysan ben çalıştırıyım seni
Incele sen karar ver benceiki kere iki dört eder kadarcık mat'ı olmayan biri için videolar ağır gelmez mi :)
iyice moralim bozulmasın da :)
Incele sen karar ver bencebir de antremanlarla matematik kitabını muhakkak al çok faydası olacak sana çünkü baş konuları gerçekten el alıştırma için hemde çözdükce hızlanırsin. Dgs matematik konularını da araştır. Ve en önemlisi stres yapma sana 5 6net yetiyorsa yaparsın. Dediğim videolarda kolay korsan yolla çözüm de anlatılıyor. Sadece konu değil yani.
Hakkında hayırlısı olsun canım
Karekök diye bi kitap vardı ben üniye hazırlanırken
Ben dgs yi yediiklim kaynagiyla kazandim cok faydali benzer sorulari canim basarilardgs sınavı için bir kaynak varmı bildiğiniz? sıfırdan başlayacaklar için..