hiç kullanmadığım ürünlerimi satıyorum....

:)) canımm çok teşekkür ederim beğendiğin için..durumum çok şükür iyi.. dolabım biraz kalabalıklaştı bu ara.. bunları kombinleyemedim yada yakışmadı bana yoksa gerçekten hepsi kaliteli şeyler o yüzden satıyorum.. varsa beğendiğin hediyede edebilirim :)))

Tesekkurler:-) markalarini da yazmalisin bence hepsinin ama

Eki Görüntüle 939201

6. ürünüm lacivert elbise: lacivert renkli tek askı, göğüs kısmı önü fırfırlı, kıyafetin on kısmı tamamen pilelidir..abimin kınasında giydim 1 kez.. small beden 25 lira

7. ürünüm pudra rengi ayakkabı.. 37 numara pudra rengi topuklu ayakkabımıda 1 kez birkaç saatliğine giydim..daha öncede yazdığım gibi spor giyindiğim için yürüyemedim bile... 30 lira bu ayakkabımda

pudra rengi ayakkbıda takas varmıdır

merhaba hanımlar yeni ürünler ekliyorum.. çantaları alıp hiç kullanmadım.. çünkü boyut olarak cüzdan formunda istemiştim ama bana biraz büyük geldi.. o yüzden dolap bekleyeceğine buraya koyayım dedim..
çantalar 25 tl.. içi kadife kısa ve uzun askısı mevcut..dediğim gibi hiç kullanmadım..aldım aldığım günden beri dolap bekliyor...

Eklentiler

• CAM00637.jpg
    CAM00637.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 98
  • CAM00635.jpg
    CAM00635.jpg
    997,2 KB · Görüntüleme: 79
kolyeeeeeeeeeee.JPG
yaprak kolye : bunuda aldım fakat bir kez olsun takmadım.. paketini bile çıkarmadım desem yeridir.. kargo dahil 25 liradır

a2.JPG
Son sıfır ürün çiçeklı kolye:25 lira korgo dahil.. hiç takmadım.. bundan sonra mont kaban ve ceketler gelecek.

kahverengi tiffany ekose ceket..small beden.. kolları ve beli lastiklidir..fiyatı 15 lira.. hiçbir doformesi yoktur.. 1 en fazlaa 2 kez giymişimdir..

Eklentiler

• IMG_20141201_194030.jpg
    IMG_20141201_194030.jpg
    306,6 KB · Görüntüleme: 82
lets go marka kahverengi deri ceket: 25 lira oldu.. tek kusuru kol düğmeleri koptu onun dışında bi sorunu yok.. modeli kırışık deri.. ve üzerine tam oturuyor..

Eklentiler

• deri.jpg
    deri.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 91
kızlar beğendikleriniz varsa fiyatta az bişeyler yaparız.. kargoylada anlaşmam var 5 liraya gönderiyorum.. 2 günde elinizde olur.. amacım dolabım boşalsın.. gerçekten çok fazla kıyafetim var ihtiyaç fazlasını elden çıkarmak istiyorum..

xsmall kaban :) 30 lira..bana dar geldiği için satıyorum.. benim gibi minyom hanımlar için çok ideal..

Eklentiler

• CAM00643.jpg
    CAM00643.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 76
yine xsmall bedeninde 'mavi' markasına ait 1 kez giyilmiş bir gömlek.. bu sene aldım ama kilo aldığım için artık olmuyor yoksa satmazdım çok şık duruyor beyaz atletle:)

Eklentiler

• CAM00644.jpg
    CAM00644.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 78
Back