Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) canımm çok teşekkür ederim beğendiğin için..durumum çok şükür iyi.. dolabım biraz kalabalıklaştı bu ara.. bunları kombinleyemedim yada yakışmadı bana yoksa gerçekten hepsi kaliteli şeyler o yüzden satıyorum.. varsa beğendiğin hediyede edebilirim :)))
Tesekkurlermarkalarini da yazmalisin bence hepsinin ama
Eki Görüntüle 939201
6. ürünüm lacivert elbise: lacivert renkli tek askı, göğüs kısmı önü fırfırlı, kıyafetin on kısmı tamamen pilelidir..abimin kınasında giydim 1 kez.. small beden 25 lira
7. ürünüm pudra rengi ayakkabı.. 37 numara pudra rengi topuklu ayakkabımıda 1 kez birkaç saatliğine giydim..daha öncede yazdığım gibi spor giyindiğim için yürüyemedim bile... 30 lira bu ayakkabımda
Eki Görüntüle 939217 ,Eki Görüntüle 939223 ,Eki Görüntüle 939224
kaçıncı ürün hatırlayamadım yeşil gece elbisesi... benim gibi minyon zayıf bayanlar varsa gerçekten çok şık duruyor... 400 liraya aldım1 kez giydim 70 lira fiyatı..üzerimde duruşuda vardı sanırım ilgilenen olursa koyarım...
bu elbisenizin üzerinizde duruşunu gösteren fotoyu görmek isterim mümkün ise![]()
Kapri kol ekru kazak kaç beden ve yakası çok açıkmı canım ?
Tatlım 40 bedene uygun gömleklerin/pantolonların yok mu?