hiç kullanmadığım ürünlerimi satıyorum....

$CAM00153.jpg

3.ürünüm siyah tunik: koton markalıdır 1 ay oldu alalı 1 kez giydim.. xs beden... buda 20 lira

$CAM00180.jpg , $CAM00156.jpg

4. ürünüm deri ceket: kahverengi lets go marka deri ceket...modeli hafif kırışıktır..125 liraya çok beğenerek aldım small bedendir fiyatı 45 lira.. çok az kullandım tek sorunu kol düğmelerinden iki tanesi koptu..

Son düzenleme:
$CAM00167.jpg

6. ürünüm lacivert elbise: lacivert renkli tek askı, göğüs kısmı önü fırfırlı, kıyafetin on kısmı tamamen pilelidir..abimin kınasında giydim 1 kez.. small beden 25 lira

7. ürünüm pudra rengi ayakkabı.. 37 numara pudra rengi topuklu ayakkabımıda 1 kez birkaç saatliğine giydim..daha öncede yazdığım gibi spor giyindiğim için yürüyemedim bile... 30 lira bu ayakkabımda

$CAM00174.jpg , $CAM00175.jpg , $CAM00177.jpg

kaçıncı ürün hatırlayamadım yeşil gece elbisesi... benim gibi minyon zayıf bayanlar varsa gerçekten çok şık duruyor... 400 liraya aldım1 kez giydim 70 lira fiyatı..üzerimde duruşuda vardı sanırım ilgilenen olursa koyarım...

• Beğen
Reactions: Nil
tatlım çok teşekkür ederim ama dolabımda biraz yer açmak istiyorum o yüzden bi süre bişey almamaya karar verdim çünkü eşim artık kızıyor bırak birazda başka insanlara kalsın diyor :)

:)) rica ederim...gayet güzel ürülerin..hayırlı satışlar :))

$CAM00182.jpg $CAM00183.jpg siyah çanta 25 lira krem 15 lira

siyahı belki bir yada 2 kez kullandım kremi hiç kullanmadım..oda çeyiz alışverişimde alınmıştı.. kıyafetlerime uyduramadım

$CAM00170.jpg ekru rengi 37 numara gelinlik ayakkabılarım.. ben gelinliğin altına giydim ama elbisenin altına rahatlıkla kullanılabilecek sadeliktedir..buda 45 lira...

Eklentiler

• $CAM00165.jpg
    $CAM00165.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 77
$bindallý.png $bindallý.png buda bindallaım 36 bedendir içinde büstiyer ve şalvarı var.. terliğide benden hediye olcak 75 liraya bırakcam

ben rizedeyim. fiyatı en son 70 yaparım.. bende çok aramıştım ama bindallılar oldukça pahalı o yüzden makul bir fiyat.. ayak numaran uyarsa terliğinide hediye olarak koycam..ben ayrı para ödemiştim... benim kınam sadece 45 dakika sürdü o yüzden sıfırdan farksız bi bindallıdır..beğenirsen yollarım hemen..

ben rizedeyim. fiyatı en son 70 yaparım.. bende çok aramıştım ama bindallılar oldukça pahalı o yüzden makul bir fiyat.. ayak numaran uyarsa terliğinide hediye olarak koycam..ben ayrı para ödemiştim... benim kınam sadece 45 dakika sürdü o yüzden sıfırdan farksız bi bindallıdır..beğenirsen yollarım hemen..

canım kargoda var 60 tl olsun bari..terlikleri kaç numara ben 37 giyiyorum

Back