Evet .Bazen dusunuyorum cok kontrollu yetistirilmis biriyim ve artik hic karisanim olmamasina ragmen kendimden kurtulamiyorum . Her seyin en dogrusunu yapmaliyim diye surekli bi ic hesaplasma halindeyim . Dizi izlerken bile mesela yasak bi ask varsa bu boyle olmamali diyorum elestiriyorum bn olsam yapmazdim diyorum . Bu hayata mudahale degil cunku asla dile getirmem bu dusuncelerimi . Icimde kalir ve gercekten de kimin ne yaptigi beni ilgilendirmez.Onemli olan benim yapmamam. Ama bu durum artik cok yormaya basladi. Inanir misiniz artik bi sekilde kotu bi sey yapan ne bileyim evden kacan bi kiz mesela gordugumde tuhaf bi rahatlama hissediyorum . Sanki oh be iyi yaptin bosver herkesi diyorum . Bn de sacmalamak istiyorum . Artik kontrolu birakmak istiyorum . Bu durumun en buyuk cikis noktasi zamaninda cok begenip begenildigim birini bazi dini uyumsuzluklardan reddetmis olmam . Son zmanlarda kimseyi onun kadar cok isteyemeyecegimi dusunuyorum . Bi sans bile vermemistim ikimize . Yasim ilerledikce keske diyorum bazi konularda biraz ucari olsaymisim . En azindan O'nu yasardim icimde kalmazdi . Mesela bna o zman yapma diyen herkes en alasini yapiyor su an. Artik yapma diyen yok ama kendi icimdeki seti yikamiyorum . Bazen de diyorum ki bunlar beni ben yapan seyler vazgecmemeliyim .Ama olmuyor .
Son düzenleme: