hiç iyileşemeyecek miyim?

ravza20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
423
0
0
İstanbul
merhaba. ben doğum yapalı 2 ay 1 hafta oldu. ilk hafta misafir yoğunluğundan emzirmek için oturup kalkmaktan dikişlerim açıldı. ayrıca hemoroid oldum. hala dikişlerim açık ve çok acı çekiyorum. doğru düzgün oturamıyorum bile. bu durumu yaşıyan var mı? ben eski halime dönmekten umudumu kestim.

insanlardada hiç düsünce yok lohusasın ne misafiri ya ailen olsa yardımcı olurlardı... sanırım kendini cok zorlamıssın bı dr'a git tatlım nolur nolmaz. bende vakumla dogum yapmıstım 5 yıl her adet döneminde dayanılmaz acılar cektim dogumdan sonra kadın vucudu 1,5 yıl sonra kendini yenilermiş... kendine dikkat et lütfen sana bişi olsa kimsenin faydası olmaz, yazık degil mi sana... misafirleri kabul etme bi süre... güle güle büyüt bebegini,kendini sıcak tut ve zorlama dinlenmeye calıs mümkün oldugunca

ah şu insanlar! ilk hafta kimse gelmeseydi zaten iyileşmiş olurdum.. mübarekler ilk günden doluştular eve. insanların düşüncesizliğinin acısını aylardır çekiyorum ve çekmeye de devam edicem gibi gözüküyo. kalkmasaydım da olmazdı. çocuklarını salmışlar evime dedikoduya dalmışlar. biri az daha 2 günlük bebeğimin kafasına kitapları düşürüyodu.. öbürü dolaplarımın içinde oyun oynuyo. benim içim çok dolmuş ya.:26: en iyisi doktora gözükeyim. sen şimdi nasılsın? tamamen iyileştin mi?

nasıl insan bunlar ya cok üzüldüm canım senin adına terbiyesizlik düsüncesizlik bu... bide kadın olcaklar, kadın kadının halinden anlamalı cok yazıkkk!!! iyiym canım 12 yıl oldu dogum yapalı tatlım... Allah hayırlı sifanı versin inşallah canım,o düsüncesizlerede merhamet akıl versin... gerizekalılar...

okuyunca çok üzüldüm halinize allah tez zamanda şifanızı versin inşallah tekrar doktora görünün bol bol dinlenin bende ikinci bebeğimi bekliyorum sezeryan olcak ve ilk 10 gün misafir kesinlikle istemiyoruz ilkinde canım yandı çünkü annem dışında kimse olmayacak bence doğum yapan kişilere en erken 20 gün sonra kısa ziyaret yapılmalı....

ben de normal doğum yaptım ve iyileşmem 1 ayı bulmuştu,
isterseniz bi doktora görünün
geçmiş olsun

senin adına çok üzüldüm :/ ben senin yerinde olsam misafirlerle ilgilenmezdim herhalde su an senin sağlığın daha önemli ki herkes de anlayış göstericektir muhakkak en kısa zamanda iyileşirsin inşallah...

gecmiz olsun. bende normal dogum yaptim bir ay dikislerim iyilesmedi.misafir konusunda bende dertliyim.iki haftalikken kaynanamlar yanlarinda misafirle geldiler.gerci misafir kadin is yapma sen biz yapariz dedi ama bisey bulamadiklarinda beni cagiriyolardi mecbur kalkip yapacaksin.hem misafir gelince bebek huzursuz oluyo daha sik emmek istiyo, goguslerimde yaraydi iki bucuk ayda ondan cektim.ama bunda 40 gun gecene kadar kayinvalidemlerin disinda kimseyi kabul etmicem, kaynanamda yapsin gelsin yesin içsin gitsin.

nefret ediyorum şu düşüncesiz düşük çeneli vurdumduymaz ev kadınlarından. yeter ki gezme olsun onlara lohusa filan dinlemezler. çocuklu misafir asla kabul etmeyin benim 3 günlük kızımın da eline basmıştı misafirin azman oğlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…