saklayanlar sizi uzmemek içindir bozulmayin benceEn çok da gebelik haberini saklıyorlar ona bozuluyorum. Çok zor bir psikoloji. Rabbim yardım etsin ve bol sabır versin bize. Sabırla verecek inşallah rabbim. Dualarda huzur var başka rahatlayamıyorum.
rahatlatmıyoz15.ay da boşEşimde de sorun yok bende de ama olmuyor. Nasip tabi ama sinirlerim laçka oldu iyice. Kendimi yatıştıramıyorum. Üstüne çevremde herkes hamile. 2 aydır da klomen kullanıyorum yumurta oluşuyor çatlıyor ama zamanı gelmedi sanırım. Siz kendinizi nasıl rahatlatıyotsunuz. Akıla ihtiyacım var.
İllaki üzmemek için saklıyorlar ama sanki bizim var senin yok ve bu bir hata gibi bir durum oluyor. Ya da bana öyle geliyor. Bu konuda hassasım ve buluttan nem kapıyorum.saklayanlar sizi uzmemek içindir bozulmayin bence
daah çok uzuleceginizi nerden bilsinler
Herkes öyle diyor da biliyorsun beklemek çok yıpratıyor. Millet doğurdu büyüttü biz... Ama kadere inanan insanlarız ve bu çocukların doğacağı tarih belli. O yüzden akışa bırakmalıyız teslim olmalıyız da kalp dinlemiyor. Ben artık düşünmüyorum rabbim nasip eder inşallah hepimize.rahatlatmıyozbende senin gibiyim, bazen ağlıyorum bazende amaan diyorum boşver..Sizde sıkıntıda yokmuş maşallah bence şükret..Bizde eşimdede bende de sıkıntılar var..Hiç ummadığın anda olur inşallah sağlıkla hayırlısıyla olsun canım üzülme napalım..
benim eltimin 6 kizi var çok istedi oglu olsun ama Allahin hikmetiİllaki üzmemek için saklıyorlar ama sanki bizim var senin yok ve bu bir hata gibi bir durum oluyor. Ya da bana öyle geliyor. Bu konuda hassasım ve buluttan nem kapıyorum.
Amin..valla öyle benim arkadaslarımda ya hamile yada anne..Zamanını Allah biliyo inşallah fazla beklemeyiz..Herkes öyle diyor da biliyorsun beklemek çok yıpratıyor. Millet doğurdu büyüttü biz... Ama kadere inanan insanlarız ve bu çocukların doğacağı tarih belli. O yüzden akışa bırakmalıyız teslim olmalıyız da kalp dinlemiyor. Ben artık düşünmüyorum rabbim nasip eder inşallah hepimize.
direkt söylenmesi çok yıpratmıyor da saklanması daha çok yıpratıyor. Benim de eltim 3. Çocuğuna hamile kaldı 2.denemesinde ve bana sofra başında söylemeye çalıştılar. Ama srn söyle ben söyle derken daha çok gerdiler beni. Allahım hayırlı evlat versin hepimize. Senin evlatlarına da hayırlı ömürler versin canım.benim eltimin 6 kizi var çok istedi oglu olsun ama Allahin hikmeti
ben gecen hafta ikincininde oglan oldugunu ogrendim ama arayip diyemedim cinsiyet eblli oldu diye, hava atmis gibi olurdu , yaada bana oyle geliyor
o sordu dr agittinmi diye oyle dedim belli oldugunu, hayirli olsun dedi oldu bitti
ama dedigim gibi o sormasa ben soyleyemezdim ..
Tabi hayırlısını istiyorum. İsyana düşmemek en büyük dileğim. Rabbimden bol bol sabır istiyorum. Başınız sağ olsun rabbim size hayırlı ömürlü bir evlat versin inşallah.Canim benim 3 sene çocuğum olmadi.bana ayri esi.e ayri neler neler dediler..sonra salladim hayatimi yasadim desem yeri. Yedim içtim...sonra bi baktim hamileyim.dünyalar güzeli bi kizim oldu. 1 hafta yasadi ve melek oldu.diyeceğimo ki sorun yapmayin takmayin rRabbim hayirli saglikli ömürlü evlat isteyin. O iğneleri de çok dusunmeyin benceee
İllaki üzmemek için saklıyorlar ama sanki bizim var senin yok ve bu bir hata gibi bir durum oluyor. Ya da bana öyle geliyor. Bu konuda hassasım ve buluttan nem kapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?