• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç iyi değilim...

kedicik61

"İçimde ikinci bir can"
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
1.154
947
133
15.ay da boş :KK61: Eşimde de sorun yok bende de ama olmuyor. Nasip tabi ama sinirlerim laçka oldu iyice. Kendimi yatıştıramıyorum. Üstüne çevremde herkes hamile. 2 aydır da klomen kullanıyorum yumurta oluşuyor çatlıyor ama zamanı gelmedi sanırım. Siz kendinizi nasıl rahatlatıyotsunuz. Akıla ihtiyacım var. o_O

Yolun sonuna gelmişsiniz, az kaldı. :) İnşaallah en yakın zamanda bebeğiniz olsun, hayırlısıyla alın kucağınıza.

Ne kadar az düşünürseniz o kadar çok yüksek oluyor tutunma, bunu unutmayın olur mu ? :)

benm de tam 24 ay oldu ama hala yok aşılamada tutmadı klomenle çatlatma iğnesiylede olmadı olmuyor artık tek çarem yaza kadar bekleyip tüp bebek yaptırmak tabi onun da tutmama ihtimali var...

En çok da gebelik haberini saklıyorlar ona bozuluyorum. Çok zor bir psikoloji. Rabbim yardım etsin ve bol sabır versin bize. Sabırla verecek inşallah rabbim. Dualarda huzur var başka rahatlayamıyorum. :KK25:

En çok da gebelik haberini saklıyorlar ona bozuluyorum. Çok zor bir psikoloji. Rabbim yardım etsin ve bol sabır versin bize. Sabırla verecek inşallah rabbim. Dualarda huzur var başka rahatlayamıyorum. :KK25:
saklayanlar sizi uzmemek içindir bozulmayin bence
daah çok uzuleceginizi nerden bilsinler

15.ay da boş :KK61: Eşimde de sorun yok bende de ama olmuyor. Nasip tabi ama sinirlerim laçka oldu iyice. Kendimi yatıştıramıyorum. Üstüne çevremde herkes hamile. 2 aydır da klomen kullanıyorum yumurta oluşuyor çatlıyor ama zamanı gelmedi sanırım. Siz kendinizi nasıl rahatlatıyotsunuz. Akıla ihtiyacım var. o_O
rahatlatmıyoz :D bende senin gibiyim, bazen ağlıyorum bazende amaan diyorum boşver..Sizde sıkıntıda yokmuş maşallah bence şükret..Bizde eşimdede bende de sıkıntılar var..Hiç ummadığın anda olur inşallah sağlıkla hayırlısıyla olsun canım üzülme napalım..

rahatlatmıyoz :D bende senin gibiyim, bazen ağlıyorum bazende amaan diyorum boşver..Sizde sıkıntıda yokmuş maşallah bence şükret..Bizde eşimdede bende de sıkıntılar var..Hiç ummadığın anda olur inşallah sağlıkla hayırlısıyla olsun canım üzülme napalım..
Herkes öyle diyor da biliyorsun beklemek çok yıpratıyor. Millet doğurdu büyüttü biz... Ama kadere inanan insanlarız ve bu çocukların doğacağı tarih belli. O yüzden akışa bırakmalıyız teslim olmalıyız da kalp dinlemiyor. Ben artık düşünmüyorum rabbim nasip eder inşallah hepimize.

İllaki üzmemek için saklıyorlar ama sanki bizim var senin yok ve bu bir hata gibi bir durum oluyor. Ya da bana öyle geliyor. Bu konuda hassasım ve buluttan nem kapıyorum.
benim eltimin 6 kizi var çok istedi oglu olsun ama Allahin hikmeti
ben gecen hafta ikincininde oglan oldugunu ogrendim ama arayip diyemedim cinsiyet eblli oldu diye, hava atmis gibi olurdu , yaada bana oyle geliyor
o sordu dr agittinmi diye oyle dedim belli oldugunu, hayirli olsun dedi oldu bitti
ama dedigim gibi o sormasa ben soyleyemezdim ..

Herkes öyle diyor da biliyorsun beklemek çok yıpratıyor. Millet doğurdu büyüttü biz... Ama kadere inanan insanlarız ve bu çocukların doğacağı tarih belli. O yüzden akışa bırakmalıyız teslim olmalıyız da kalp dinlemiyor. Ben artık düşünmüyorum rabbim nasip eder inşallah hepimize.
Amin..valla öyle benim arkadaslarımda ya hamile yada anne..Zamanını Allah biliyo inşallah fazla beklemeyiz..

Canim benim 3 sene çocuğum olmadi.bana ayri esi.e ayri neler neler dediler..sonra salladim hayatimi yasadim desem yeri. Yedim içtim...sonra bi baktim hamileyim.dünyalar güzeli bi kizim oldu. 1 hafta yasadi ve melek oldu.diyeceğimo ki sorun yapmayin takmayin rRabbim hayirli saglikli ömürlü evlat isteyin. O iğneleri de çok dusunmeyin benceee

benim eltimin 6 kizi var çok istedi oglu olsun ama Allahin hikmeti
ben gecen hafta ikincininde oglan oldugunu ogrendim ama arayip diyemedim cinsiyet eblli oldu diye, hava atmis gibi olurdu , yaada bana oyle geliyor
o sordu dr agittinmi diye oyle dedim belli oldugunu, hayirli olsun dedi oldu bitti
ama dedigim gibi o sormasa ben soyleyemezdim ..
direkt söylenmesi çok yıpratmıyor da saklanması daha çok yıpratıyor. Benim de eltim 3. Çocuğuna hamile kaldı 2.denemesinde ve bana sofra başında söylemeye çalıştılar. Ama srn söyle ben söyle derken daha çok gerdiler beni. Allahım hayırlı evlat versin hepimize. Senin evlatlarına da hayırlı ömürler versin canım.

Canim benim 3 sene çocuğum olmadi.bana ayri esi.e ayri neler neler dediler..sonra salladim hayatimi yasadim desem yeri. Yedim içtim...sonra bi baktim hamileyim.dünyalar güzeli bi kizim oldu. 1 hafta yasadi ve melek oldu.diyeceğimo ki sorun yapmayin takmayin rRabbim hayirli saglikli ömürlü evlat isteyin. O iğneleri de çok dusunmeyin benceee
Tabi hayırlısını istiyorum. İsyana düşmemek en büyük dileğim. Rabbimden bol bol sabır istiyorum. Başınız sağ olsun rabbim size hayırlı ömürlü bir evlat versin inşallah.

Stres, sebebi bilinmeyen infertilite sebebidir.Her gününüzün kıymetini bilin.Sizin ve eşinizin yazısında bebek varsa bir gün tedaviye cevap verecek. O zaman hiç vaktiniz olmaz. bebeğiniz 24 saati doldurur. Bugünün kıymetini bilerek yaşayın lütfen. Siz mutlu olun ,birbirinizi sevin, mümkün olduğunca iyi vakit geçirin. Sorana da ;demekki daha vakti değilmiş dersiniz....

Canım zor bi durum gerçekten bende bir yıla yakın bekledim bebeğimi. Duşunmediğin zaman olur çok takılma diyenlere gıcık olurdum aklımdan çıkmıyoki derdim. Algıda seçicilik oluyo zaten heryerde hamileler ve bebekliler takılırdı gozume uzulurdum. İnsulin direnci vardı bende tamam dedim biraz kilo vereyim sonra yine deneriz o ay hamileydim. Geçen tv de bi dr. Açıkladı bilimsel gerçekliğide varmış bu olayın ne kadar yoğun olursa hamile kalma isteği bi hormonun baskılamasından dolayı zorlaşırmış.

İllaki üzmemek için saklıyorlar ama sanki bizim var senin yok ve bu bir hata gibi bir durum oluyor. Ya da bana öyle geliyor. Bu konuda hassasım ve buluttan nem kapıyorum.

aynı durumdan bende muzdaribim canım ,bence yanlış bir düşünce , ne kadar saçma yaaa sevdiğin birilerinden bu durumu saklamak ....

Back