- 14 Ekim 2024
- 59
- -1
-
- Konu Sahibi bilmiyorumkxdk
Instagramdsn atabilirim değişiklik var tabiki ama ucu top gibiMerhaba
İlk günden beri bir değişiklik yokmu? Kalın deriliysen 1.5 veya 2 seneye oturur burun diyorlar
Burun resmini atabilirmisin belki sana öyle geliyordur
Üst kısımlar indikçe ucu daha belli oluyor gibiInstagramdsn atabilirim değişiklik var tabiki ama ucu top gibi
Ödem olabilir en son burun ucu inermişÜst kısımlar indikçe ucu daha belli oluyor gibi
Evet evet aynı kalmıyor hiç bide alt tarafı kızarıyor benim şişip işte garip duruyorÖdem olabilir en son burun ucu inermiş
Benimde 9 ay oldu halen burun değişiyor bir şiş bir güzel gibi
Benimde rahatsız olduğum burun ucu top gibi ve şiştiği zaman daha belirgin oluyor
Sabirla beklemek gerekiyor
Ağrıyorumu yada kaşınıyormu peki kızardı zaman?
Belki cilt yapın hassas havalar soğudu ondandır
Ama sen yine de doktora s
Çok hafif ağrı oluyor nadir kaşıntıda oluyo ama büyük ihtimalle sigaradan ya can sıkıcı bi süreç gerçekten beklemek gerek sanırımAğrıyorumu yada kaşınıyormu peki kızardı zaman?
Belki cilt yapın hassas havalar soğudu ondandır
Ama sen yine de doktora sor
Anlayabiliyorum seni şuan ben ilk hafta öldüm resmen öyle kalıcam sandım ama alaksı yok şuan tabide hala top gibiMerhaba bende de benzer bir sorun var 50. günüm benim de. Özelden fotoğraf atar mısınız
İlk aylara göre çok değişti mi peki benim neredeyse 2 ay olacak hala kalkık ve ucu çok tombulAnlayabiliyorum seni şuan ben ilk hafta öldüm resmen öyle kalıcam sandım ama alaksı yok şuan tabide hala top gibi
Tabikide çok değişti benim yani çok daha şişti yavaş iniyor ama tedirgin oluyorum ister istemezİlk aylara göre çok değişti mi peki benim neredeyse 2 ay olacak hala kalkık ve ucu çok tombul