• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç görümcesi olmayan, evin en büyük gelinleri .. Nasıl bir duygu??.. Paylaşalım

ben de büyük gelinim.niaşnlıyım henüz ama. kaynım bekar. kayınvaldenin gelin olarak benden beklentileri çok fazla. her işe koşa koşa gitmemi istiyor. nişanlımı ve beni ilgilendiren bi konuda hemen kendi konuşmaya başlıyo.

bende büyük gelinim eltim var arkadaşın birirn dediği gibi hep o pohpohlanıyor ama çok fena kaynanayı bile istemiyor bir arkadaşı gelince neyseki ben uzak bir yerdeyim ama yinede çok karışıyor uzakta olsak ona söyleyemediğini bana söylüyor takmıyorum artık allaha şükür uzaktayım yakın olsam kafayı yerdim eltidende son zamanlarda biraz uzaklaşıyorum soğuk davramıyor hiç izine gidesim gelmiyor

benim de eltim yok görümcem yok
biri benle yaşıt, biri de 10 yaş büyük benden iki kayın biraderim var
onlar evlenince anlayacaklar ilk gelinimiz ne kadir kıymet bilir ve saygılıymış diye
şimdi anlamıyorlar yeterince kıymetimi
bi gelin daha gelsin farkımı anlayacaklar

ilk daha kısmetli oluo ben ikinci ama büyük çocuğun eşiyim
nişanlandığımdan beri bi kıskançlık almış basını gidio
hatta çocuğumu bile bu kıskançlık yüüznden kaybettim
yaşım büyük die abla şefkati gösterdim ama içi hasetle dolu malesef
beni bunları düşünmekle meşgul ettiği için ona çok kızıyorum
ne yani kaynana k.baba sevsin yani nolcak sevgimi azalır
nie kıskanıo beni anlamış değilim çok şükür kuması değilim
ilk çocuk benim olsa nolur onun olsa nolur değer mi bu his için
bi insanın bebeğini kaybetmesine
o hamile olduğumu öğrendiğinde kaybettim
değdimmi yani bukadar eziyet çekmeme
şuan kendisi hamile
öncesinde aşırı istekden (ilk benim olsun hırsı)
çocuğu olmuyoru hatta doktor bile söylemişti
aşırı istediğinizden olmuyo
ben kaybettikten sonra içi rahatladı haspamın
hemen hamile kaldı
şimdi ben çocuk lafından nefret ediyorum şuan en son istediğim şey anne olmak

Hııım :) şöyle bir duygu arkadaşlar... (kendimden biliyorum) Eşim üç erkek kardeş tek ve büyük gelinim. Sürekli kıskanılan bi oğul ve dışlanan bi gelin... Her dediği yapılsın istenilen ve gelini yok sayan bir kayın valide... Ve kafayı yemek üzere olan ben benneyaptımki umarım anlaşılır şekilde özetlemişimdir olayı. Tabi bunun yanı sıra çok iyi kayın validelerde var arkadaşlar haklarını yemeyelim onlarından ellerinden sevgi ve saygıyla öpüyorum...

Resmen beni anlattın :D:1hug:

Valla 3 eltim olacak insallah .. Büyük ve kücük genelde kıymetli oluyor derler ama gercekten büyük gelin baska oluyor .. Sevgilimin büyük abisin esi kayınpederi tarafından gercekten cookk seviliyor .. Koluna yatar gelini,omuzuna yatar .. O sekilde yanii ama tabii aynı cevredenler ve 14 yıllık gelini .. :nazar:

Sevgilimin annesi beni fıstıgım diye sever ,büyük yengesi fındık farem der .. Babasıda senin bıcırık napıyor der halbuki aramızda 1 yas var sanırım en kücük gelin olacagımdan böyle diyor ..kaydirigubbakcemile3

Back