• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç görümcesi olmayan, evin en büyük gelinleri .. Nasıl bir duygu??.. Paylaşalım

bende buyuk gelınım.cok sukur allaha bı sorunum yok.kızları gıbı davranıyorlar.bır tane kaynım var.evli deil daha.durum boyle olunca tum ozentılerını benden alıyorlar.hıc bır seyı eksık etmıyorlar.

bende buyuk gelınım.cok sukur allaha bı sorunum yok.kızları gıbı davranıyorlar.bır tane kaynım var.evli deil daha.durum boyle olunca tum ozentılerını benden alıyorlar.hıc bır seyı eksık etmıyorlar.

hayırlı evlilik değilde artık en büyük gelin olmak için dua edicem o duruma getirdiniz benikaydirigubbakcemile3:roflol:

senin şu yazdıklarını görünce kendim gözümün öününe geldi nekadarda ortak noktamız varmış dedim ve üsüldüm...:a015:

ya merak ettim kayseriliyim demişin beni yanlış anlamazsan kayserililerin erkeklerin en azından bazıları eşlerine hiç önem vermezlerimi ben 2001den beri nişanlımla tanışıyoz kısmetse yaza dügünüm var agustosta ama ondan kötü bişey görmedimde niye bu kayınpeder böyle anlamıyorm adam sanki uzayda yaşamış bi kuran sohbetine gider hiç duymadım eşiyle bir yere gittigini bize çok tuhaf gelir ailemde asla görmedim allah nazardan saklasın annem babam 30senelik evliler sanki bugün evlenmişcesine aşıklar :nazar: ama onlar çok tuhaf sence evlenice acaba degisirlermi onları daha tanımıyorum desem yeri var inanırmısın ben kaynanam icin çeyizlik neler yapmıştım o kadar cok istiyordumki iyi geçinmek gerçi arada hiç kötü bişey yok ama yaptıgım çeyizlik şeyleri bile içimden gelmedi vermek çünkü o sıcaklıgı hiç hissetmedim senağlama

görümcem yok 2 tane eltim var en küçükleri benim:nazar:
bakalım zaman ne gösterecek şimdilik herşey yolunda:nazar:

ewin tek gelini olcam bnde. ama benimde birtane şekermi şeker görumcem war benden 4 yaş küçük ben ewin tek kızıyım hep ısterdım bır kız kardesım olsun dıye allah gönlume gore bır görumce werdi

evet kızlar ilk ve büyük gelinim ardımda kaynım var ama evlilik yakın değil diyor yani eltide uzak, görüncemde yok çok şükür, evleneli 6 ay oldu gerçi ama herşey güzel

bende eger insallah evlenirsem askimla :Saruboceq:
evin en büyük gelini olcam.. görümcemde olmicak..2 tane kaynim ve onlarda insallah evlenirse eltilerim olcak.. :)

benim de görümcem yok üç kayınbirader üç de elti var ben en büyük gelinim ama yaşça değil nikah olarak:) eltilerimin yaşları benden büyük :)

ay kizlaaarr benim 6 tane gorumcem var ve tek gelinim isteyen olursa vereyim allaha sukur bu zamana kadar iyiyiz uzaktayizya ondan bakalim donus yaparsak neolacak

benim de sadece bir kayınbiraderim var,benden 2 yaş küçük,görümcemin olmaması bence süper bişey,ama kayınbiraderimin benimle yaşıt sevgilisi var,bakalım yaza kısmetse nişanliicaz onları da,eltiyle aramda bi problem olmaz umarım...

bende büyük gelinim küçükler gelesiye kadar gelin hastalanmaz gelin acıkmaz muamelesi yapılıyodu ama küçükler gelince hastalanıyorumda acıkıyorumda baş gelin büyük kaynana oldum vallaaaaaaa

ben evin tek geliniyim kaynanam beni çok sever sağolsun evin tek oğludur eşim ama görümcelerim var benim
zaman zaman ufak tefek sorunlar yaşasakta severiz birbirimizi görümcelerlen kaydirigubbakcemile3

benımde gorumcem eskıden keske olsaydı dıyordum ama vazgectım ıyıkı yok ıkı tanen kaynım var cok sevıyorum onları kardesım gıbı yanı gorumcem olsa bu kadar sevmeme belkıde kaynanam kayınbabaya gelınce kayınbabadan nefret edıyorum sohbet etmemege ozen gosterıyorum ama kaynanam gene ona nazaran ıyı yanı benı kayınbabadan daha cok onemsıyo Allahım bazen bu kadın bu adama nasıl dayanıyo dıyorum kadında bıldıgı ıcın benı koruma gereksınımınde goruyor kendını

eskıden kayınvalıdem benı ıstemezdı oguyla gorusmemı asla dıyordu evlendırmem sızı bana muhtac oldu amelıyat oldu ben bakıyorum Allah ısteeeeeeee

ben ilk gelinim ve iki görümcem var.eşimle 1 sene çıktık ailesiyle o dönem tanıstım 9 ay nişanlı kaldım 10 aylık evliyim ama bugüne kadar eşimin ailesinden bikere olsun kötü bi davranıs görmedim ayrıca iki görümcem bi kaynım var görümcemler kendilerine ne alıyorlarsa banada alırlar beni hiç dışlamadılar.allah herkese nasip etsin

valla görümcem yok iki kaynım var onlarda bekar ben büyük ve tek gelinim her sorunu bizim evde hallediyolar bıktım vallahisenağlama

aman buyuk olmak bence cok buyuk dez avantaj tum aksılıkler tum tecrubesızlıkler bızde oluo nıye bole oldu dıye sorunca amannnnnnn ılk dugunumuzdu tecrubesızdık artık bır dahakıne dıyıp gecıolar

Hııım :) şöyle bir duygu arkadaşlar... (kendimden biliyorum) Eşim üç erkek kardeş tek ve büyük gelinim. Sürekli kıskanılan bi oğul ve dışlanan bi gelin... Her dediği yapılsın istenilen ve gelini yok sayan bir kayın valide... Ve kafayı yemek üzere olan ben benneyaptımki umarım anlaşılır şekilde özetlemişimdir olayı. Tabi bunun yanı sıra çok iyi kayın validelerde var arkadaşlar haklarını yemeyelim onlarından ellerinden sevgi ve saygıyla öpüyorum...

Back