• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç görümcesi olmayan, evin en büyük gelinleri .. Nasıl bir duygu??.. Paylaşalım

Evin büyük gelini ben olacağm... Ne görümcem var nede eltim..bir tane kayınım var.
Aileye karışan ilk kız ben olduğum için kendi kızları gibi sevilip sayılıyorum ancaakk
sonradan gelecek olan eltimi şimdiden kıskanıyorum..
Umarım kafama göre olur yoksa cadılık yapmadan rahat duramam bennaniknanik
napiyim başında böyle alıştırıldım, insan kıskanmazmı yahuu:utangac:

Evin büyük gelini ben olacağm... Ne görümcem var nede eltim..bir tane kayınım var.
Aileye karışan ilk kız ben olduğum için kendi kızları gibi sevilip sayılıyorum ancaakk
sonradan gelecek olan eltimi şimdiden kıskanıyorum..
Umarım kafama göre olur yoksa cadılık yapmadan rahat duramam bennaniknanik
napiyim başında böyle alıştırıldım, insan kıskanmazmı yahuu:utangac:

Canım aynen walla duygularıma tercüman olmuşun.Benimde görümcem yok 1 tane kaynım var bende ilk gelin olucamm:delphin:

ne bileyim canım tuhaf bi duygu bu..
bide ben herşeyi çok irdeleyen kafasına takan bi insanım.. bana yapılmayan eksik kalan
sonradan gelene yapılırsa incilirim... illaki bulurum kafama takacak şeyler..
diyorumya umarım kafamıza göre doğru dürüst oturup sohbet edeceğimiz elti olur
bizde kusursuz değiliz ama önceden aileye karıştık bi kere kurtardık yani :)
Kayınvalidemde aile bağlarımızın güçlü olmasını ister hep..
yani aramız olmasada yapmaya çalışır
bakalım neler olucak...
:teselli:

benimde görümcem yok eltim var,eltim olacağına görümcem olsun isterdim çünki çocuklarımın halasının olmasını isterdim

bende büyük gelinim güzel tabiii kayınvalidemle ilişkimiz arkadaş gibi birbirimizin dert ortağıyız 2 sene oldu bana elti geleli ama onlar bizim gibi değiller ... CADIARZU görümcem yok

bende evin en küçük gelini olucam. 2 tane eltim var, bide görümcem olmasını isterdim doğrusu :))

bende de yok görümce :gitme:zemuszemus
büyük gelinim ve bence güzel bi duygu...
daha çok bilmişlik taslayabiliyorum,güsel oluyooooo
eltimi de pohpohlamaları çok ta tınnnnn
görüyorlar sonra zaten göreceklerini...............

Benimde ne eltim ne görümcem var,bi kayınbiraderim var oda bekar,umarım kafa dengi biriyle evlenir,ama eminim o evlenince benim kıymetimi daha iyi anlıyacaklar.

görümcem yok, kaynım da nişanlı bayramda düğünü olacak nasipse. ilk gelinleri olduğum için bu zamana kadar bunalttıkları oldu beni. yani ilk heves ya, karışmalar üzerime fazla düşmeler falan oldu. ben de bu tür şeylerden pek hoşlanmadığım için bunaldım. Ama kaynım nişanlandıktan sonra biraz rahatladım sanki ya :) magazin gündemi değişti ya ondan herhalde :)

benımde hıc gorumcem yok kayınımda benden bır yas kucuk cok guzel ya ben cok mutluyum boleee:D:D

Valla bekar veya nişanlılar için yorum yapmak daha erken diye düşünüyorum.Bende büyük gelinim.Arkamda 2 kayınbirader var.Büyük olmak dezavantaj bence.Bütün tecrübesizlikler sizde deneniyor.Benim kayınvaldem de herşeye karışır hep benim dediğim der ilk zamanlar he he deyip geçiyordum ama şimdi dokunmaya başladı bu durum.Ortancaya kardeşinin kızını alacakmış.Bide bunu vurguluya vurguluya söylüyor.Ben yabancıyım umduğunu bulamadı yabancıdan bir de akrabadan deneyecek o havalarda anlayacağınız.Bakalım görecez ne kadar anlaşacak.

valla ben büyük gelinim evde başka kız olmadığı için pek bi seviliyorum Allah bozmasın:Saruboceq:

bende büyük gelinimmm gerçi kaynım kendinden ve benden de büyük biriyle sözlendi ama yine de büyük ve ilk gelin ben oluyorum sanırım:) bunaldığım olsa da kızları gibi gördükleri için güzel bişeykaydirigubbakcemile3

tek gelinim eltide yok görümcede böyle en rahat.eskiden keşke olsa cnm sıkılıyor derdim şimdi iyik,i yok di,yorum

bende veın en buyuk gelınıyım ahhhhhh bende bunaldım yok yenı gelın yok gelın gelın dıye dıye delırttıler benı bır eltı gelsınde azıcık o ceksın yawwwwwwwwwwww

benim iki tane görümcem var bi kaynım çok iyi anlasıyorum ayrıca evin büyük geliniyim kardes gibiyiz 1.5 senedir evliyim hiç gücenmedim allah razı olsun ben herseyin karsılıklı olduguna inanırım nasıl davranırsan karsılıgında onu görürüsün

Back