• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç görümcesi olmayan, evin en büyük gelinleri .. Nasıl bir duygu??.. Paylaşalım

benim var öyle tanıdıklarım ama büyük gelin değil küçük gelin daha çok pohpohlanıyor nedense 1 dediği iki edilmiyor CADIARZU

bende güzel diye biliyorum çünkü kaynananın hiç kızı olmadığı için en büyük gelini kendi kızı gibi belliyor :1rolleyes: cvplarınız için teşekkürler a.s.

ben büyük gelinim...bi kayınbiraderim vara.s
annemin bunan 20 yıl kadar önce bebeğin hastalığı nedeniyle sonlanan bi hamileliği vardı..bebek doğsaydı erkek olacaktı ama sakat olacaktı almak zorunda kalmışlardı...küçüklüğümden beri hep düşünüp "keşke erkek kardeşim olsaydı" der üzülürdüm...Allaha şükür şimdi 20 yaşında bi erkek kardeşim olmuş oldu...mayısta askere gidiyo Allah kimsenin huzurunu eksik etmesin maşallah çok iyi anlaşıyoz öz kardeş gibi:nazar::nazar:

çok üzüldüm canım benim ama Allah sana eksikliğini arattırmıyor :1no2: maşallah :nazar: allah mutluluğunuzu daim etsin :1hug:

canım ben küçük gelinim büyük gelin yurt dışında görümcemde yok kaynanam düğünüme 10 gün varken vefat etti melek gibi bir kayınpederim var daha ne isteyebilirimki çook şükür kaydirigubbakcemile3

iyi durumdasınız maşallah kızlar :CüvCüv: bakalım benim kaderimdeki nasıl olcak şimdilik giden yolumda en büyük gelin olarak gözüküyorum kaydirigubbakcemile3

benimde görümcem yok küçük gelinim kızları olmadığı için bizi kızları gibi seviyolar

bende ne görümce ne elti var k peder bile yok sapsız üzüm mübarek :roflol:

halinize şükredin kızlar burda bayanların çoğu görümcelerden şikayetçi siz şanslısınız :)

Benimde görümcem uok ve büyük gelin olacağım. Bakalım şimdilik gayet iyiyiz, beni kızları gibi sewmeye çalışıyorlar. Ama küçük gelin geldiğinde nası olacak bilmiyorum :(

benimde görümcem yok.. aslında hep olmasın isterdim allah gönlüme göre verdi...bilmem olsa anlaşamazdım gibi gelio..evinde büyük gelniyim bitanede kaynımvar...evin kızı gibi görüolar beni..bu hoşuma gitmio diil..ama daha ortada olmayan eltimi benden daha çok severlerse tam bi canavara dönüşebilirim die korkmuo diilim...

kızlar ben ortanca gelin olucam. küçük kaynım daha bekar şuan için küçük gelinim.
büyük gelin kıskançlık krizlerinde beni değil onu daha çok seviyosunuz falan diye.
bakalım bende benden sonrakine böyle yapıcakmıyım:)

evet kızlar bende allah nasip ederse yaza evin en büyük gelini olarak gitcem ama sizler kadar şanslı degilim bi kaynım var ha varlığı ha yoklugu ben çok isterdim bi erkek kardeşim olsun olmadı bi kaynım var çok sevinmiştim bi erkek kardeşim olcak diye ama çok soguk belki evlenince degişir ama sanmıyom kaynanamın hiç kızı yok oda kayınpederimde çok soğuklar bir senelik nişanlıyım daha kayınpederim topu topu üç sefer evimize geldi arada hiç kötü bişey bile geçmedi ama adam işten eve evden işe tuhaf biri kayserili kendisi belki cimrilikten diyecem ama oda degil aman anlıyacagınız çok isterdim bana yakın olsunlar ama ne kadar ugrastıysam boşuna ayyyyyyyy ne kadar dolmuşum anlatasam roman olurlar allah benim durumuma kimseyi duşurmesin ama şeytan kulagına nişanlım canım bitanem onların tam tersi işte bu en büyük teselim allahtan ayrı oturcam yoksa çekilir gibi degiller neyse kızlar benden bu kadar dolum yeter

evet kızlar bende allah nasip ederse yaza evin en büyük gelini olarak gitcem ama sizler kadar şanslı degilim bi kaynım var ha varlığı ha yoklugu ben çok isterdim bi erkek kardeşim olsun olmadı bi kaynım var çok sevinmiştim bi erkek kardeşim olcak diye ama çok soguk belki evlenince degişir ama sanmıyom kaynanamın hiç kızı yok oda kayınpederimde çok soğuklar bir senelik nişanlıyım daha kayınpederim topu topu üç sefer evimize geldi arada hiç kötü bişey bile geçmedi ama adam işten eve evden işe tuhaf biri kayserili kendisi belki cimrilikten diyecem ama oda degil aman anlıyacagınız çok isterdim bana yakın olsunlar ama ne kadar ugrastıysam boşuna ayyyyyyyy ne kadar dolmuşum anlatasam roman olurlar allah benim durumuma kimseyi duşurmesin ama şeytan kulagına nişanlım canım bitanem onların tam tersi işte bu en büyük teselim allahtan ayrı oturcam yoksa çekilir gibi degiller neyse kızlar benden bu kadar dolum yeter

senin şu yazdıklarını görünce kendim gözümün öününe geldi nekadarda ortak noktamız varmış dedim ve üsüldüm...:a015:

bende ne görümce ne elti var k peder bile yok sapsız üzüm mübarek :roflol:

:teytey:benimde böyleee, ne kaynana ne kayınpeder ne görümce...uzakta oturan yılda 1 kere görünen kaynım....

çöpsüz üzümmm, ne yalan söyleyim çok memnunum halimden kimsenin babasına baba fln diyemem diyodum Allah gönlüme göre verdi...(ben özenirdim kızkardeşime görümceleri eltisi var herşeyi adetince geleneğince oluyo diye, benim eşim herşeyi tek başına yapmaya çalışmıştı) Annem hep derdi nişanlıyken kızım hepsi 1 laf etse bir sürü laf olur sen en iyisisin diye...ne kadarda haklıymış...şimdi eşimin babası babam annesi annem, öyle huzurkuyumki.....onun için kızlar mümkünse çöpsüz üzüm bulunnnn:jeyyar:

benimde görümcem yok eltim var..ilk gelin benim..ama hiçde öyle el üstünde tutulmadım vallaaa annacııımmm...canımı okudu kaynanaaam ayyyooolll.....aaahhh aaahhh aaahhhh ......

ben evin tek geliniyim. görümce yok eşim tek çocuk elti isterdim. aslında olcakmış eltilerim ama eşimin 2 erkek kardeşi 1 yaşında ölmüşler senağlama çok isterdim yaşamalarını

elti görümceden daha iyi galiba:jeyyar: ben daha bekarım evlenince size gerçek duygularımı söylerimkaydirigubbakcemile3

Back