Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kızlar bende allah nasip ederse yaza evin en büyük gelini olarak gitcem ama sizler kadar şanslı degilim bi kaynım var ha varlığı ha yoklugu ben çok isterdim bi erkek kardeşim olsun olmadı bi kaynım var çok sevinmiştim bi erkek kardeşim olcak diye ama çok soguk belki evlenince degişir ama sanmıyom kaynanamın hiç kızı yok oda kayınpederimde çok soğuklar bir senelik nişanlıyım daha kayınpederim topu topu üç sefer evimize geldi arada hiç kötü bişey bile geçmedi ama adam işten eve evden işe tuhaf biri kayserili kendisi belki cimrilikten diyecem ama oda degil aman anlıyacagınız çok isterdim bana yakın olsunlar ama ne kadar ugrastıysam boşuna ayyyyyyyy ne kadar dolmuşum anlatasam roman olurlar allah benim durumuma kimseyi duşurmesin ama şeytan kulagına nişanlım canım bitanem onların tam tersi işte bu en büyük teselim allahtan ayrı oturcam yoksa çekilir gibi degiller neyse kızlar benden bu kadar dolum yeter
bende ne görümce ne elti var k peder bile yok sapsız üzüm mübarek :roflol: