Tekrar bir doktora gitmenizde fayda var, geçmeyen geniz akıntısı sinüzit veya alerji sebebiyle olur, eşimde de var oradan biliyorum.
Koku ve tat alma duyularını köreltiyor tedavi olmazsanız.
Sinüziti olan herkes sanırım bu geniz akıntısı durumunu yaşıyordur. Sürekli olan geniz akıntısı farenjite sebep oluyor. Benim kullandığım balgam söktürücü ilaçlar var, doktora gittiğinizde sorabilirsiniz, adlarını yazmıyorum. Böyle suda çözülen tabletlerden bahsediyorum. Geniz akıntısına sebep olan bazı durumlar vardır, deviasyon gibi. İsterseniz KBB uzman ile bunu bir görüşün. Geçmiş olsun.
Hep bu bölümün ne işe yaradığını merak etmiştim. KBB'de ve göğüs hastalıklarında derman bulamazsam, deneyeceğim.immünoloji uzmanına gidin derim, kesin çözüm onlardan çıkar genelde uzayan geniz akıntılarında.
bende alerjik astım, alerjik rinit vee sünizit var. refluda var. zaten bunlar olunca geniz akıntısı da oluyor. önceden daha çok olurdu. şimdi astım ilaçları kullanmaya başlayılıdan beri rinitte- geniz akıntısıda azaldı. ancak astım devam ediyor...
alerjik astım nezaman geçecek benim derdimde bu....
seninle birebir aynı şeyi ben yaşadım.gitmediğim doktor kalmadı bende kuru öksürük yapıyodu her türlü ciğer nefes testine girdim.tam 1 sene saatlerce öksürdüm çok kötüydü alerji ilacı kullandım augmentin kullandım bisürü antibiyotik yok hiçbiri fayda etmedi en son tam ümidi kesmişken bi kbbci bana sinüzit dedi spectracef diye bi antibiyotik yazdı 1000mg 2 gün sonra ne akıntıdan ne öksürükten eser kalmadı bu antibiyotik diğerlerine benzemiyor sadece bu etki ediyor bende böyle oldu sana ilaç tavsiye etmem doğru olmaz ama doktorunla bi bu ilacı konuş istersen.
bende alerjik astım, alerjik rinit vee sünizit var. refluda var. zaten bunlar olunca geniz akıntısı da oluyor. önceden daha çok olurdu. şimdi astım ilaçları kullanmaya başlayılıdan beri rinitte- geniz akıntısıda azaldı. ancak astım devam ediyor...
alerjik astım nezaman geçecek benim derdimde bu....
alerjik astım nezaman geçecek benim derdimde bu
Suda eriyen nac-c ve asist diye iki ilaç var. Geniz akıntısında ben bunlardan birini kullanıyorum. 2-3 güne geçiyor. Ancak doktorunuza danışın öyle kullanın.Kızlar 1 seneye yakın bir süredir genzim akıyor yani böyle yapışık bir şey var işte.
Afedersiniz günde 5- 10 kez de balgam çıkarıyorum.
geçirdiğim bi soğuk algınlığından kaldı. doktora gidip her şey geçti bu geçmedi dedim antibiyotik verdi. hiç fayda etmedi.
Başka uzman Kbb'ye gittim reflünden kaynaklı dedi gaviscon diye bi şurup verdi o da fayda etmedi. ardından aile doktoruma gittim
alerjiktir su iç geçer dedi yine geçmediii.
Çok rahatsız ediyor beni sinir oluyorum geçmek bilmiyor.
Siz de yaşadınız mı böyle bir şey. Bildiğiniz bir bitkisel çözüm falan var mı ?
Yakında tekrar başka KBBye gideceğim.