- 28 Şubat 2023
- 52
- 24
- 8
- 28
- Konu Sahibi minislerinminisi
-
Neden böyle bir karar verme ihtiyacı duyuyosunuz ki? Yani demek istediğim bırakın akışına.. Bugün evlenmem dersiniz ama bi gün pat diye biri çıkar, evlenmeye can atarsınız. Ya da tam tersi evlenmeye karar verirsiniz ama kimse çıkmaz karşınıza. Nereden bileceksiniz ki ve niye böyle bi karar vermek zorunda olasınız ki şuan?Sizce evlenmemek nasıl bir karar olurdu?Genç yaşta bazı şeylerin farkına varamayıp sonradan evlenmediğime pişman olur muyum?Evet iyi bir evlilik olmadıktan sonra olmasa da olur diyenler olucaktır.Ama ayrıntılı fikir almak istiyorum.Belli bir yaşa gelip hiç evlenmemiş olan varsa aranızda bu kararından memnun mu?Düşüncelerinizi bekliyorum.
Karar vermek için değil fikirleri merak ediyorum karşıma düzgün biri çıksa değerlendririm ama çıkmazsa istemediğim bi evliliği yapamamNeden böyle bir karar verme ihtiyacı duyuyosunuz ki? Yani demek istediğim bırakın akışına.. Bugün evlenmem dersiniz ama bi gün pat diye biri çıkar, evlenmeye can atarsınız. Ya da tam tersi evlenmeye karar verirsiniz ama kimse çıkmaz karşınıza. Nereden bileceksiniz ki ve niye böyle bi karar vermek zorunda olasınız ki şuan?
Ben hiç evlenmemeyi düşünüyorum. yaşım 30'ların sonlarına geliyor.Sizce evlenmemek nasıl bir karar olurdu?Genç yaşta bazı şeylerin farkına varamayıp sonradan evlenmediğime pişman olur muyum?Evet iyi bir evlilik olmadıktan sonra olmasa da olur diyenler olucaktır.Ama ayrıntılı fikir almak istiyorum.Belli bir yaşa gelip hiç evlenmemiş olan varsa aranızda bu kararından memnun mu?Düşüncelerinizi bekliyorum.
Evlilik doğru kişiyle güzel.Şans ve nasip işi.Eger ki kalbiniz yatar seversiniz tanırsınız.Evlenin. Evlenmemekte güzel birşey boşanmalarda evlilikleri geçiyor.Hayirlisi olsun.Evlenmeyecegim yada evleneceğim diye şartlandırmayin kendinizi.Sizce evlenmemek nasıl bir karar olurdu?Genç yaşta bazı şeylerin farkına varamayıp sonradan evlenmediğime pişman olur muyum?Evet iyi bir evlilik olmadıktan sonra olmasa da olur diyenler olucaktır.Ama ayrıntılı fikir almak istiyorum.Belli bir yaşa gelip hiç evlenmemiş olan varsa aranızda bu kararından memnun mu?Düşüncelerinizi bekliyorum.
Konuyu bdv'ye açınca böyle bi derdiniz varmış gibi anlaşılıyor.Karar vermek için değil fikirleri merak ediyorum karşıma düzgün biri çıksa değerlendririm ama çıkmazsa istemediğim bi evliliği yapamam
26Kaç yaşındasınız?
Bu başlığa açmayı uygun gördüm eğer yanlışsa gerekli düzeltmeyi yaparlar zaten.Konuyu bdv'ye açınca böyle bi derdiniz varmış gibi anlaşılıyor.
Bu karardan ziyade yaşanmışlık ve seçimle alakalı biraz. Demek istediğim karşına biri çıkar ama senin vücut bütünlüğüne, kararlarına, yaşayış biçime saygı duymuyor ve sana uymuyorsa tüm bunlara rağmen evlenilmez evlenirsende ileride yaşayacağın sıkıntıların suçlusu sen olursun. Bunun örneğini çok görüyoruz burada. Bile bile nefret ettiği huylarını sonradan vazgeçireceğini düşünen kadınlar çok fazla. Erkekler zaten dediğime gelecek rahatlığında. Ama onun dışında evlenmem dersin senin bile hayal edemeyeceğin biri çıkar karşına sen evlenme teklifi etmek istersin :))) O yüzden zamana bırakıp çok düşünmemek en iyisi bence.Sizce evlenmemek nasıl bir karar olurdu?Genç yaşta bazı şeylerin farkına varamayıp sonradan evlenmediğime pişman olur muyum?Evet iyi bir evlilik olmadıktan sonra olmasa da olur diyenler olucaktır.Ama ayrıntılı fikir almak istiyorum.Belli bir yaşa gelip hiç evlenmemiş olan varsa aranızda bu kararından memnun mu?Düşüncelerinizi bekliyorum.
Anneme kalsa hiç evlenme rahat mı battı diyor. Ben annemle yaşıyorum ve öğretmenim 3 tane de pisimiz var. Anne kız rahat yaşıyoruz. Onun maaşı var benim var. Açıkçası annemle aram da iyi, güzel anlaşıyoruz. Geziyoruz, tatile gidiyoruz dışarı çıkıyoruz, yemek yiyoruz. Arkadaş gibiyiz. Annem, babamdan ben 6 yaşında iken boşandı. Problemli bir boşanmaydı. Çünkü babam cimri, hesapçı, bencil, egoist insanın tekiydi. Zaten bana da ne maddi ne manevi babalık yaptı. Yakın zamanda da bir nişan tecrübem oldu, 1,5 ay önce nişanı attım. Nişanlanacağım kişi babama karakter olarak benzeyen birisi çıktı. Annemin de fikirlerini alarak ayrıldım. Zaten buradaki üyeler de dahil herkes ayrılmamı istiyordu. Doğru olan oydu. 28 yaşındayım. Sırf evlenmiş olmak için hayatımı yanlış bir kişiyle hayatımı birleştirmezdim.Sizce evlenmemek nasıl bir karar olurdu?Genç yaşta bazı şeylerin farkına varamayıp sonradan evlenmediğime pişman olur muyum?Evet iyi bir evlilik olmadıktan sonra olmasa da olur diyenler olucaktır.Ama ayrıntılı fikir almak istiyorum.Belli bir yaşa gelip hiç evlenmemiş olan varsa aranızda bu kararından memnun mu?Düşüncelerinizi bekliyorum.
Başlıktaki soruya cevabım, evet evet evet!Sizce evlenmemek nasıl bir karar olurdu?Genç yaşta bazı şeylerin farkına varamayıp sonradan evlenmediğime pişman olur muyum?Evet iyi bir evlilik olmadıktan sonra olmasa da olur diyenler olucaktır.Ama ayrıntılı fikir almak istiyorum.Belli bir yaşa gelip hiç evlenmemiş olan varsa aranızda bu kararından memnun mu?Düşüncelerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?