Rüya Yorumları hiç evlenmedim bekarım ve kocamı gördüm !!! ??

melisarme

good girl gone bad.
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
202
3
merhaba kk dostları bundan bi kaç yıl önce kocamla düğünümü gördüm uzun boylu hafif uzun saçlı esmer ama yüzünü hatırlamıorum neyse ve bu son 2 gündür yine onu gördüm önce ilkinde biz böyle eski artık kullanılmaz eşyalar olan pis bi evdeymişiz ama bizim evimiz değilmiş sonra eşim bi kanepede ateşlenmiş yatıo bende alnına koymak için ıslatmaya bişi arıorum sonra battaniyenin kenarını ıslayım koyayım derken tam koyucam battaniye kuruo annem gelio dio sana bişiler öğretememişim ben die bi tane küçük haclu bulup ıslıo eşimin başına koyuyo rüyamdada eşime rezil edio anlıycağınız neyse hayır olsun sonra bianda biz başka bi yerde oluyoruz spor salonu ama nası anlatsam şimdi güya benim eşim benm ayaklarımı çok seviyormuş omuz çalışırken (iki eliyle ağırlığı yukarı kaldırıo) ama böyle oturma yeri var oraya oturuo ama altında ben varım yani ben oturma yerinde uzanmışım eşimde benm üstüme oturmuş vücudu ayaklarıma dönük bende ona ayaklarımı sallıyorum gülsün die sonra onun bacağına bakıorum (bu arada bacakları tertemizmiş ) bi baktım diz kapağının yanında kocaman sivilce sıksan çok irin çıkıcak ama sıkmadım rüya bitti bu arada yüzünü hiç göremedim tam net son rüyamda da yine onu gördüm yine aynı kişi yine uzun saçlı esmer uzun boylu ama bu sefer yüzünü tam net bi şekilde gördüm bi kürsüde insanlara bişiler anlatıodu.. içimdende ne yakışıklıymış bu benm eşmmi diyip uyanıyorum dip not: ama cidden çok yakışıklıydı bide takım elbise giymşti son gördüğümde :) bu arada ben bu kişiyi daha önce hayatımda hiç görmedim adını bilmiorum ama bi çok kez eşim diye rüyalarıma geldi yorumlar mısınızz :))

ben şöyle yorumladım eşinizle tanıştığınızda başta biraz sorunlar olucak gibi sonra anneniz araya girip sorunları çözebilir belki aranızı anneniz bile yapabilir..
eşiniz temiz iyi bi insan olucak galiba bacaklardan bunu çıkardım:)
ama her insan da olduğu gibi bazı kötü özellikleri de olucak gibi..
işi gücü iyi bi insan olmalı diğer insanlara faydası dokunan biri olabilir..
sizi olduğunuz gibi kabul edicek ve sevicek gibi duruyo..
not: sadece içimden geldiği gibi yorumluyorum yani anladığımdan değil ama genelde rüya yorumlamalarım çıkıyo garip bi şekilde:)

peki o benim gerçekten eşimmi ? yani ben gerçekten evleniceğim adamımı gördüm bu arada ben hep herkese evlenmicem fln diorum ama fallarımda nişan evlilik esmer yakışıklı uzun boylu biri diye çıkyor bide böyle rüyalar grüorum galiba şu meşhur söz başıma gelcek evlenmicem diyip en önce ben gittim kocaya

evlenmicem diyenlerden korkucaksın zaten:)
benim de hep evlenceği adamı gören bi arkadaşım vardı..
şuan nişanlı evet gördüğü adam olduğunu söylüyo:)
tabi rüyayla amel edilmez sonuçta rüya çok da dikkate almamak lazım ama oladabilir yani

o değilde içimden bi ses söylüo yakındır tanışman bununla diye ve etrafımda sanki örgütlenme var evlilik kelimesi yok efendim annem diyo çeyiz normalde ortada adam yok bana çeyiz diyolarda kuzenim evlenmek üzere ona daha çeyiz diyen olmadı işin garip yanıda bu ama ne yalan söyliyim çok yakışıklıymış kocam yaa eğer tanışırsam anlatmıycam bu rüyaları deli der bana

neden ben olsam anlatırdım çok eğlenceli bence..
bi ben göremedim ya çok isteyince olmuyo heralde çok merak ediyorum bi görsem rahatlıycam
inşallah hayırlısı bu insansa senin için bu insan olur..
yakınlarda annen sayesinde bi görücü falan gelirse de hiç şaşırmam:)

valla hani bunun görmek istemeyle olmadığı kesin ki ben bu süreçte hep eski sevgilimi düşündüm moralim sıfır fln anneminde valla görücü eve getirmesi tarzında bi durumu yok çalışıyor işleiyle uğraşıyor daha 20 yaşındayım ama aileme göre biraz kartlamışım babam bana lise deyken daha gelinlik kız oldun dioduda ben inatla okuycam diodum evlenmicem diodum ama evlenirsem bütüm o sözlerimi babam bana yutturucak sanırım

okuyo musun peki ?
aynı yaştaymışız bu arada:)

evet ya ne güzel evlilikten ve çocuk fikrinden soutmasalardı ah şu erkekler yok mu tam böyle buldum ya bununla herşey güzel olcak diosn ama odun çıkıo sonra bu tecrübeler seni evlilikten soğutunca böyle oluosun inşallah allah gönlüne göre versinn hepimizinn aminn binlerce kez

Iyi de güzelim, böyle bi konuda herkes yorum yapamaz ki. Basligi görünce ben de baktim bi, ama rüyalara inanan biri degilim, ne diyebiliriz ki...

ama garip değil mi daha önce hiç görmedim adını bile bilmiorum ama o benim kocam ve aynı kişiyi bi çok kez görüorum ki ben evlilik karşıtı biriyim istemiorum evlenmek sizinle bunu paylaşmak aynı zamanda dertleşmek istedim işin kötü yani o kişi benm eski benden ayrılan sevgilime benzemiodu

e ne güzel işte demekki yeni biriyle tanışıcam diye düşün..
güzel şeyler düşün güzellikler de gelir böylece..

Yoo .. Hiç de garip değil. Rüyalarımızda neler neler görüyoruz. O evren senin bu evren benim dolaşıyoruz. Türlü türlü insanlarla karşılaşıyoruz. Aynı kişiyi defalarca da görebilirsin.
Bence sen içten içe evlenmeyi isteyen birisin. Bir de eski sevgilinle yeniden beraber olmak istediğin için yeni bir insanı görmek seni korkutmuş.
Bu kadar takma kafana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…