- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.302
- 63
- 44
- Konu Sahibi hayalim mucize
-
yani veteriner de benim yaptığım gibi ilaç dökecek nasıl olsa diye götürmemiştim akşam götüreyim o zaman
[/QUOT
Vetrner bi igne bir enseye ilac yaptimi tamamdie zaten ertesi gunede dokulur pireler
damla ben yapmıştım zaten canım şu an kurtulduk çok şükür evide iyice temizledim şimdilik sıkıntı yokVeterinere toz dokturmeyin ise.yaramiyor. damla yaptirin. Evide guzelce temizleyin cok iyi supurun.. kedi disari cikmiyorsa pireyi siz tasimissinizdir kiyafetinizle.. sizde yasayamayacagi icin yasayabilecegi biseye tutunmus hemen
dış parazit olayını kendim çözdüm canım damla vardı zaten evde veterinere götürdüm çünkü kuma işemiyordu bikaç gündür büyük tuvaletini yapıyor küçüğü yapmıyordu idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabieceğini düşündüğüm için götürdüm kan tahlili temiz çıktı meğer azgınlık dönemine girmiş fışkırtarak işediği için kabın yanına sıçratıyormuş dişi kedilerde de böyle olabileceğini bilmiyordumSadece dış paraziti varsa veterinere götürüp strese sokmanız gerek yok. Kendiniz veterinere gidip ense damlası alın. Nasıl damlatacağınızı göstersinler size. Parazitler hemen ölüyor zaten. Pireleri biz dışarıdan taşıyabiliyoruz maalesef. Hatta cahillik dönemimde rahmetli kedime bilmeden dışarıdan virüs taşımıştımsokak kedilerini severseniz eve geldiğinizde üstünüzü değiştirip ellerinizi çok iyi yıkayıp öyle yaklaşın kedinize. Bir şey olmaz demeyin. Ben yandım kimse yanmasın
İlaçlamadan gitmiyor ne yazikkisanırım evide dezenfekte etmem gerekecek değil mi kızlar nasıl yapmamı önerirsiniz dip köşe çamaşır suyu ile mi sileyim örtü battaniye vs. yıkasam gider mi yoksa evi ilaçlamak gerekir mi,
tavsiyelerinede çok dikkat edeceğim çok teşekkür ederim kediniz için üzüldümSadece dış paraziti varsa veterinere götürüp strese sokmanız gerek yok. Kendiniz veterinere gidip ense damlası alın. Nasıl damlatacağınızı göstersinler size. Parazitler hemen ölüyor zaten. Pireleri biz dışarıdan taşıyabiliyoruz maalesef. Hatta cahillik dönemimde rahmetli kedime bilmeden dışarıdan virüs taşımıştımsokak kedilerini severseniz eve geldiğinizde üstünüzü değiştirip ellerinizi çok iyi yıkayıp öyle yaklaşın kedinize. Bir şey olmaz demeyin. Ben yandım kimse yanmasın
Çok teşekkür ederim Allah hayırlı uzun ömürler versin sizinkine detavsiyelerinede çok dikkat edeceğim çok teşekkür ederim kediniz için üzüldüm
Evet sanırım öyle Bi durum oldu başka ihtimal yok zaten Bi daha sokak hayvanlarını severken daha dikkat edicem ama onlarada dayanamıyorum hiç içime sokasım geliyor severkenKediniz çıkmasa da siz dişardan geliyorsunuz taşımış olabilme ihtinaliniz çok yüksek
Evet sanırım öyle Bi durum oldu başka ihtimal yok zaten Bi daha sokak hayvanlarını severken daha dikkat edicem ama onlarada dayanamıyorum hiç içime sokasım geliyor severken
Ne virüsü taşımıştınız merak ettim?.başınız sağolsun kediniz için kayıpları çok zor oluyor..Sadece dış paraziti varsa veterinere götürüp strese sokmanız gerek yok. Kendiniz veterinere gidip ense damlası alın. Nasıl damlatacağınızı göstersinler size. Parazitler hemen ölüyor zaten. Pireleri biz dışarıdan taşıyabiliyoruz maalesef. Hatta cahillik dönemimde rahmetli kedime bilmeden dışarıdan virüs taşımıştımsokak kedilerini severseniz eve geldiğinizde üstünüzü değiştirip ellerinizi çok iyi yıkayıp öyle yaklaşın kedinize. Bir şey olmaz demeyin. Ben yandım kimse yanmasın
Sağolun Allah kimseye yaşatmasın. Dört tane veterinere götürdüm hiçbiri teşhis koyamadı. Sonuncunun elinde klinikteyken öldü işteNe virüsü taşımıştınız merak ettim?.başınız sağolsun kediniz için kayıpları çok zor oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?