hiç eşinize yanlışlıkla eski aşkınızın ismiyle hitap ettiniz mi?

daisy66

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
663
4
kızlar eski sevgiliniz oldu ya da olmadı ama hepimizin olmuştur genelde hiç eşinize hitap ederken eski erkek arkadaşınızın ismiyle hitap ettinizmi?ya da eşiniz ilk aşkınızmı?

kocacımın adını şaşırıpta onun yerıne soyleyecegım, aklımın kosesınde kalan bır ısım olmadı..
zaten olsa da onun için boşanma sebebi olur du heralde.. aynen benım ıcınde.. benden kurtulamazdı.. kötükedihüso

Hayır asla olmadı..
Ama eşim ilk zamanlarımızda bana eski sevgilisinin ismiyle birkaç kez hitap etmişti... kaydirigubbakcemile

hayatta nefret ettiğim davranış biçimlerinden biridir...
ne söylerim, bana söylenmesine de tahammül edemem...
hele bir bayanın,eşine yada sevgilisine farklı bir erkek ismiyle hitap etmesi bence baya bir sorun çıkarır...
amannn dikkat...
sevgiler...

adı ustunde eskı
benım hayatımda olamadıkları ıcın anmaya ısımlerını hatırlamaya layık degıller
kaldıkı canım kocama yanlıslıkla bıle olsa ısımlerıyle hıtap edecem
yok sekerım yok mumkunatı yok

büyük felaket olurdu sanırım yani bana yapılsa bayagı küserdim ben...teyzem görücü usulüyle bir ay içinde evlenmişti eşi ilk ay boyunca teyzeme aysel yerine ayfer demiş bayagı sorun yasamışlardı.

benim adımla eski kız arkadaşının adı aynı ben ne fışkı yiyeyiCADIARZUCADIARZUm:KK43::KK43:çok şeyden bi durum yani

İkimizinde eskiden iz bırakacak aşkı olmadı hiç...

Biz hep birbirimizin ilk aşkı olduk yerimseniben

ben asla yapmadım zaten yapmamda.. çünkü aklımın ucundan bile geçmez.. o benim ilk aşkımm... :1hug:

bende öyle bi ssorun yaşamadım ama bi kız arkadaşıma eşi eski sevgilisinin ismiyle hitap etmiş arkadaşım deliye dönmüştü.

Çok şükür ne ben ne de eşim öyle bir durum yaşamadık..
Ancak; eski erkek arkadaşımla çok uzun ve ciddi bir ilişkim olduğu için tüm arkadaş çevrem tanıyordu. Evliliğimin ilk senesinde yakın arkadaşlarım itiraf ettiler ki; "Kocana ismi ile hitap edemiyoz,hep eski sevgilinin adı çıkacak ağzımızdan diye korkuyoruz" demişlerdi..kaydirigubbakcemile
Gerçekten de kocamın adı uzun bir süre;"hocam,abi,birader,baba" kaldı..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

başkasının ismiyle hitap edecek kadar kimse iz bırakmadığı için sanırım böyle bir şey olmadı. ama farzımisal olsaydı da sonum pek hayır olmazdı...

oyle hic hatam olmadi.cunku kotu ayrilik olmustu bizimkisi oyle soyleseydim kapinin onune koyardi herhalde.ben olsam bende ayni seyi yapardim simdiye kadar olmadi simdiden sonra olmaz sanirim.

umarım olmaz kızlar kötü bi durum çünkü.

benimde başıma gelmedi böyle bişey allaha şükürler olsun ki.
ama düşündüm ilişkinin ilk başlarında (ilerleyen evrelerinde kesinlikle olmaz) bana eski sevgilisinin adıyla seslense çok olay yapmazdım.insanlık hali der geçerdim herhalde(allahım bu sabah melek gibi uyandım hala etkisi üztümde kaldı herhalde :roflol: )

İkimizinde eskiden iz bırakacak aşkı olmadı hiç...

Biz hep birbirimizin ilk aşkı olduk yerimseniben

dimi yani iz bıraksaydı o iz bırakanla evli olurdukkaydirigubbakcemile ,

demekki iz bırakmamış kimse önemsizmiş ki e bu durumdada adlarını bile unuttum hiç hatırlamıyorum bile ben:1no2:

aman kızlar yinede sakin olmakta fayda var

X