hiç düşünmüyoduk ve beklemediğimiz bi zamanda hamile kaldım:(

gelincik3381

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2008
41
0
hiç düşünmüyoduk çünkü 19 aylık bi kızım var .... ve hamileliğim çok zor geçmişti .korunmamıza rağmen yine hamile kalmışım mafoldumben..kızlar nolur akıl verin yorumlarınızı bekliyorum

canım niye bu kadar üzülüyorsinki?kızın 1,5 yaşını geçmiş.rahatlıkla bakarsın gibi.bak benimde yakında ikizlerim olacak.ikiside aynı yaşta bebek.ikisine birden koşturmaya çalışacam.senin kızın artık ek besin takviyelerini yemeye başlamıştır.ee ikinci bebiş doğuncaya kadar da 2-2,5 yaşına gelecek.çok zorlanacağını zannetmiyorum.sanırım hiiç beklemediğin bir anda hamile kaldığın için şuanda şoktasın.1-2 haftaya kadar kabullenmeye başlarsın bence.ha bu arada işin maddi boyutundan korkuyorsan o ayrı.ama her bebek nasibiyle gelir derler.bence zor olaanı başar ve bebeğini doğur.hem kızınada bi kardeş gerek değil mi? opuyorumnanaktan

şu anda düşünmediğim için böyleyim yoksa kardeş tabii ki düşünüyoduk ama bu sene üniversiteye dışardan okuyodum onu yarım bırakmıştım kızım için bu sene devam etcektim .bi de çok zor geçmişti hamileliğim aşerikliğim çok kötü oluyo doğuma kadar çekmiştim eğer yine böyle olursa kızıma da bakamam çok zor olacak herşey... bu arada tşk ederim yine de yazdıklarınız rahatlattı yaşları uzun olsun ikizlerinizin:)

canım niye bu kadar üzülüyorsinki?kızın 1,5 yaşını geçmiş.rahatlıkla bakarsın gibi.bak benimde yakında ikizlerim olacak.ikiside aynı yaşta bebek.ikisine birden koşturmaya çalışacam.senin kızın artık ek besin takviyelerini yemeye başlamıştır.ee ikinci bebiş doğuncaya kadar da 2-2,5 yaşına gelecek.çok zorlanacağını zannetmiyorum.sanırım hiiç beklemediğin bir anda hamile kaldığın için şuanda şoktasın.1-2 haftaya kadar kabullenmeye başlarsın bence.ha bu arada işin maddi boyutundan korkuyorsan o ayrı.ama her bebek nasibiyle gelir derler.bence zor olaanı başar ve bebeğini doğur.hem kızınada bi kardeş gerek değil mi? opuyorumnanaktan

ben doğdu sandım allah kurtarsın sağlıkla doğsun inşallah

amin canım,cümlemizin bebeklerinin ömrü uzun olsun.senin ilk hamileliğinde yaşadığın zorluklar,şuan senin kafanı karıştırıyor.umarım bu hamileliğin çok rahat geçer.moralini bozma.sen iyi düşünki herşey iyi olsun.inşallah okulunu da bitirebilirsin.

evet ben de böyle düşünüyordum mesela kardeşimin de uzun zamandır olmuyor o yüzden hep dua ediyordum onun için onun olmadı yine.... benim olcağına onun olsaydı keşke...mafoldumben

canım hayırlı olsun ınsallah kardesınınde olur
ama uzulecek bısey yok kızın cokta kucuk degılmıs belkı ılk hamılegın gıbı kotu gecmez bu hamılelıgın ne guzel bak Rabbım nasıp etmıs sanslısın bence tadını cıkar oncekı olumsuzlukları dusunme
bende ısıtyorum dogum yaptıktan 1 yada 1bucuk sene sonra ınsallah benımde olur:Saruboceq:

tebrik ederim öncelikle
ben de 10 haftalık hamileym ve bazı problemlerim var inşallah senin için herşey en iyi olur arkadaşım
ama
bu sitede okadar çok bebek isteyip hamile kalamayan kardeşimz var ki..
bu başlıklar inanın çok can acıtıyor..lütfen biraz hassas olalım arkadaşlar
tekrar Allah yardmcın olsun

amin canım,cümlemizin bebeklerinin ömrü uzun olsun.senin ilk hamileliğinde yaşadığın zorluklar,şuan senin kafanı karıştırıyor.umarım bu hamileliğin çok rahat geçer.moralini bozma.sen iyi düşünki herşey iyi olsun.inşallah okulunu da bitirebilirsin.

inşallah ben okuluma yoğunlaşmıştım ama büyük bi süpriz yaşadım inşallah hayırlısı böyledir... tşklr

canım hayırlı olsun ınsallah kardesınınde olur
ama uzulecek bısey yok kızın cokta kucuk degılmıs belkı ılk hamılegın gıbı kotu gecmez bu hamılelıgın ne guzel bak Rabbım nasıp etmıs sanslısın bence tadını cıkar oncekı olumsuzlukları dusunme
bende ısıtyorum dogum yaptıktan 1 yada 1bucuk sene sonra ınsallah benımde olur:Saruboceq:

inşallah !rabbim herkesin gönlüne göre varsın:emir_bebek:

durumun cok zor gercekten üzüldüm bende böle bi durumda kalmak istemezdim kizin daha 1 bucuk yasinda ikisini büyütmek cok zor olur hem hamilelik hemde bakima muhtac bebek zor iss...ama o günahsiz yavruyu aldirmak daha beter...onu öldürmek yerine yavrun icin biraz zorluk cek ve yasat derim ben

tebrik ederim öncelikle
ben de 10 haftalık hamileym ve bazı problemlerim var inşallah senin için herşey en iyi olur arkadaşım
ama
bu sitede okadar çok bebek isteyip hamile kalamayan kardeşimz var ki..
bu başlıklar inanın çok can acıtıyor..lütfen biraz hassas olalım arkadaşlar
tekrar Allah yardmcın olsun

evet doğru ama şu an şoktayım ve ne yapıcamı bilmiyorum düşünsenize hiç ummadığınız zaman hiç ummadığınız bişey olduğunu .... tabii bu güzel bi olay ama ben kızımla fazla uğraşamam diye de korkuyorum çok zor geçiyo çünkü hamileliğim annemin de böyleymiş biz üç kardeşiz üçümüzde de dokuz ay boyunca zorlanmış. o yüzden korkuyorum

durumun cok zor gercekten üzüldüm bende böle bi durumda kalmak istemezdim kizin daha 1 bucuk yasinda ikisini büyütmek cok zor olur hem hamilelik hemde bakima muhtac bebek zor iss...ama o günahsiz yavruyu aldirmak daha beter...onu öldürmek yerine yavrun icin biraz zorluk cek ve yasat derim ben

zaten kıyamam ama nasıl yapacağımı da bilmiyorum allah yardımcımız olsun inşallah herşey yolunda gider artık:Saruboceq:

aa tabiiki kiyamazsiniz, simdi bir anda gozunde buyuyor ama dogunca da bir anda beraber buyuteceksin sonra da iyiki boyle olmus diyeceksin:))
okul hep okunur hic dusunme bile yeterki iste eninde sonunda okulunu halledersin.
bize de dua et, yerinde olmak isteyen yuzlerce kadin var burda.
eltim bir bebekle ikizlere hamile; dusun o ne yapsin o da hamile kalamiyordu Allah bir anda uc cocuk annesi yapiyor Insallah saglikla gelicekler. ilk hamileligi senin gbydi ikizlerde cok rahat Masallah sadece bu son aylar zorladi.

2 yıl ara olacak...
Aslında tam sırası.
kaydirigubbakcemile5
Ben anneme kızarım hep kardeşimle aramda 4 yaş olmasına.
1-2 yaş olunca birbirlerine arkadaş olurlar daha güzel.
yerimseniben
Allah hayırlı uğurlu etsin canım...

canım vardır bir hayır beraber büyürler üzülme ALLAH yardım eder kolay geçirirsin ALLAH ın izniyle.
çok biliyosun demede naçizane bak şöyle düşün canım o kadar çok çabalayıpta bebek sahibi olamayanlar varki eminim sende biliyosun kk dada okuyoruz hanımlar neler yapıyolar bi hamile kalsa 9 ay yataktan çıkmayacak insanlar tanıyorum ben şükret ki RABBıM seni öyle durumlarda bırakmadı nasip işte üzülme çokta uzatmada duruma alışmalısın bence ben bebeğin duygu ve düşünceleri hissetiğine inanıyorum nedendir bilmem ama anlıyolarmış gibi geliyo aynı sorunları yaşamak seni bu kadar sarsıyo tahmin edebiliyorum ama şöyle düşün kızın daha ilkti belki bunda yaşamıycaksın sorunlar tamam mı canım üzme kendini sıkıntı yapma ve rica ediyorum nolur aldırma gibi düşünceniz varsa bir kaç kere daha düşünün öyle bir yanlışa düşme daha çok canın acır emin ol RABıM in armağanı olarak gör bebişini sevgiler canım ALLAH yar ve yardımcın olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
inşallah allah hepimizin yardımcısı olsun kimin ne sıkıntısı ne üzüntüsü varsa feraha erdirsin.herkese çok teşekkürler....biraz olsun rahatladım

X