- 10 Şubat 2008
- 41
- 0
- Konu Sahibi gelincik3381
hiç düşünmüyoduk çünkü 19 aylık bi kızım var .... ve hamileliğim çok zor geçmişti .korunmamıza rağmen yine hamile kalmışım mafoldumben..kızlar nolur akıl verin yorumlarınızı bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrikler darısı olmayanların ve isteyenlerin başına diym ben ne denir ki başka
canım niye bu kadar üzülüyorsinki?kızın 1,5 yaşını geçmiş.rahatlıkla bakarsın gibi.bak benimde yakında ikizlerim olacak.ikiside aynı yaşta bebek.ikisine birden koşturmaya çalışacam.senin kızın artık ek besin takviyelerini yemeye başlamıştır.ee ikinci bebiş doğuncaya kadar da 2-2,5 yaşına gelecek.çok zorlanacağını zannetmiyorum.sanırım hiiç beklemediğin bir anda hamile kaldığın için şuanda şoktasın.1-2 haftaya kadar kabullenmeye başlarsın bence.ha bu arada işin maddi boyutundan korkuyorsan o ayrı.ama her bebek nasibiyle gelir derler.bence zor olaanı başar ve bebeğini doğur.hem kızınada bi kardeş gerek değil mi? opuyorumnanaktan
evet ben de böyle düşünüyordum mesela kardeşimin de uzun zamandır olmuyor o yüzden hep dua ediyordum onun için onun olmadı yine.... benim olcağına onun olsaydı keşke...mafoldumben
amin canım,cümlemizin bebeklerinin ömrü uzun olsun.senin ilk hamileliğinde yaşadığın zorluklar,şuan senin kafanı karıştırıyor.umarım bu hamileliğin çok rahat geçer.moralini bozma.sen iyi düşünki herşey iyi olsun.inşallah okulunu da bitirebilirsin.
canım hayırlı olsun ınsallah kardesınınde olur
ama uzulecek bısey yok kızın cokta kucuk degılmıs belkı ılk hamılegın gıbı kotu gecmez bu hamılelıgın ne guzel bak Rabbım nasıp etmıs sanslısın bence tadını cıkar oncekı olumsuzlukları dusunme
bende ısıtyorum dogum yaptıktan 1 yada 1bucuk sene sonra ınsallah benımde olur:Saruboceq:
tebrik ederim öncelikle
ben de 10 haftalık hamileym ve bazı problemlerim var inşallah senin için herşey en iyi olur arkadaşım
ama
bu sitede okadar çok bebek isteyip hamile kalamayan kardeşimz var ki..
bu başlıklar inanın çok can acıtıyor..lütfen biraz hassas olalım arkadaşlar
tekrar Allah yardmcın olsun
durumun cok zor gercekten üzüldüm bende böle bi durumda kalmak istemezdim kizin daha 1 bucuk yasinda ikisini büyütmek cok zor olur hem hamilelik hemde bakima muhtac bebek zor iss...ama o günahsiz yavruyu aldirmak daha beter...onu öldürmek yerine yavrun icin biraz zorluk cek ve yasat derim ben
arkadaşlar yok bence aldırmaz aklına koymayın ALLAH IN verdiği canı ancak ALLAH alır ....