Hiç durmayan kanama

Oyle üzgünüm ki suan kendimi biraksam sabaha kadar aglarim herhalde ama arsızlığa veriyorum kendimi.
İnsallah yarin guzel haberler verelim birbirimize canim

Oyle üzgünüm ki suan kendimi biraksam sabaha kadar aglarim herhalde ama arsızlığa veriyorum kendimi.
İnsallah yarin guzel haberler verelim birbirimize canim❤
Hayır moralini yüksek tut ..Çok şükür ikimizin birer evladı var onların cani sağolsun..
Hata sen çok genç anne olabilirsin benim oğlum 15 yaşında ..39 yaşımdayım her şeyimle riskli durumdayım.

merhaba kanamanız ne zaman basladı ne kadarlıktınız

merhaba kanamanız ne zaman basladı ne kadarlıktınız
5 hafalikken basladi kese olustu ve kanama basladı 15 haftalik iken kaybettim hic durmadi kan adet gorur gibi 15. Haftaya kadar kanadim bir gun bos gectigi olmadı

Reactions: H M
9 ay boyunca sürekli kanamam oldu tam durdu tamam olmucak artık dedikçe daha da çok geldi ve ilgilenmem gereken 1 evladım daha da olduğı için Allaha emanet edip ve tabiki doktorumla gerekli önemleri alıp durum alışverişiyle 9 ayı tamamladık çok şükür şimdi 8 aylık oldu bile

Allah bagıslasın insallah rabbim gonlunuze göre versin.. ben bebegimi kaybettim kanama ile dustu elime

Merhaba ben de kanamalı hamilelik yaşıyorum. Acaba bu süreçte neler yaptınız ?

Benim annem kardesime hamileliginde bunu yasamis. Son ana kadar kanamasi olmus.

Konu birkaç gün geçmiş arkadaşlar nasıl durumunuz?Ben 33 haftalık hamileyim 39 yaşındayım ikinci çocuğuma hamileyim.Hamileliğin başından beri hep sancım vardı.9. haftada hafif kanamam oldu ağrım yoktu ama.Ultrasonda kanama alanı bayağı vardı doktorum düşük tehliken var dedi.İki hafta hep yattım progestan kullandım.Düşüklerin büyük nedeni bebekteki genetik bozukluk.Fetal dna testi yaptırdım bebeğim sağlıklıydı.Doktorum da rahatlamamı söyledi.Kanamam olmadı bir daha ama sancılarım ara ara oluyor.Bir arkadaşım dokuz ay boyunca adet görür gibi kanama yaşadı.Kızı şu an 8 yaşında.Bol bol dinlenin progestan kullanın.Bebeğiniz de sağlıklıysa Allahın izniyle kucağınıza alırsınız.Ben daha önce düşük ve dış gebelik yaşadım bir de.Moral çok önemli.

Merhaba arkadaşlar ben de kahverengi kanamalı bir gebelik yaşıyorum şu an beş haftalık sizde durumlar nasıl?

Merhaba, 5 haftalık gebeyim.Dün gece kanama ile acile gittim.Kesemi daha önce kendi doktorum da görmüştüm.7mm di.Acildeki doktor 5 mm gördü, büyümemiş dedi 4 günde.Kanamamı da sevmedi.Hala kanamam var arada bir adet sancısı gibi yokluyor.4 gün sonra kendi doktorumla randevum var.Tüp bebek 1.deneme benimkisi.39 yaşındayım.Rezervim 0.42.Moralim ise 0.Bu tablo ile muradına eren var mı?Herkese şifa diliyorum, sevgiler...

Merhaba ben de kanamalı hamilelik yaşıyorum. Acaba bu süreçte neler yaptınız ?
Bol bol su içtim suyu azalttığımda özellikle daha çok kanamam olmuştu. Çok fazla hareket etmemeye özen gösterdim. Otobüs minibüs vs binmedim gideceğim yere ya eşimle yada abimle gittim onlar götürdü baya temkinli olarak tabi..Onun dışında tabikide takdiri cenab-ı Allah'a bırakıp hep dua ettim

Sürekli yattınız mı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…