Oyle üzgünüm ki suan kendimi biraksam sabaha kadar aglarim herhalde ama arsızlığa veriyorum kendimi.Ah ..Bana söylediğin gibi lütfen sen de umutsuzluğa kapılma daha bebek küçük kalp atışını ima etmis olabilir .Aras nasıl tutunduysa hayirlisi ile kardeşi de tutunacak inşallah..
Yarın ben de doktora gideceğim kısmetse birbirimize güzel haberler verelim.
Hayırlısı ile tabi..
Hayır moralini yüksek tut ..Çok şükür ikimizin birer evladı var onların cani sağolsun..Oyle üzgünüm ki suan kendimi biraksam sabaha kadar aglarim herhalde ama arsızlığa veriyorum kendimi.
İnsallah yarin guzel haberler verelim birbirimize canim❤
Yaptırdim butun tesleri pihtilasma sorunum var o nedenle de kan sulandirici igne ve aspirin kullandim fakat digerleri nasip degilmis olmadı.. rabbim buna ömür versin insallah dayandi 10 haftaua kadar insallah bundan sonrasıda saglikla gider.. merak ettigim her kanamali gehelikde illaki bir sorun oluyormudur cunku doktorlar cok iyi konusmuyorlatlr
5 hafalikken basladi kese olustu ve kanama basladı 15 haftalik iken kaybettimmerhaba kanamanız ne zaman basladı ne kadarlıktınız
5 hafalikken basladi kese olustu ve kanama basladı 15 haftalik iken kaybettimhic durmadi kan adet gorur gibi 15. Haftaya kadar kanadim bir gun bos gectigi olmadı
Rahminize doopler ile baktirin nolur ben 15 haftalik bebegimi bu jedenle kaybettim damar yirtikmisbende daha kese falan gormedım ama benımde kanamam oluyo azalıyo bazen
9 ay boyunca sürekli kanamam oldu tam durdu tamam olmucak artık dedikçe daha da çok geldi ve ilgilenmem gereken 1 evladım daha da olduğı için Allaha emanet edip ve tabiki doktorumla gerekli önemleri alıp durum alışverişiyle 9 ayı tamamladık çok şükür şimdi 8 aylık oldu bileArkadaslar eski konumda daha once yasadıgım dusuklerden bahsetmistim bilmeyenler icin 7 kez dusuk yasadim kalbi duran oldu kimyasal olan oldu veya kalbi hic atmayan oldu genelde 8 haftada kaybediyordum.. rabbime cok sukur tekrar gebeyim fakat hamileligin basindan beri surekli kanamam var kese etrafinda kanama alanlari bitmiyor tam bitti derken tekrar cogaliyor ve bu surekli akiyor dermanım kalmadı gucum tukendi artik elimi kolumu oynatacak halim bile kalmadi oluşan kanama sonucta vucutta olandan gidiyor.. benim gibi aylarca hergün kanama yasayan oldumu nolur destek olun doktorunuz ne diyordu yardiminiza ihtiyacim var .
Allah bagıslasın insallah rabbim gonlunuze göre versin.. ben bebegimi kaybettim kanama ile dustu elime9 ay boyunca sürekli kanamam oldu tam durdu tamam olmucak artık dedikçe daha da çok geldi ve ilgilenmem gereken 1 evladım daha da olduğı için Allaha emanet edip ve tabiki doktorumla gerekli önemleri alıp durum alışverişiyle 9 ayı tamamladık çok şükür şimdi 8 aylık oldu bile
Merhaba ben de kanamalı hamilelik yaşıyorum. Acaba bu süreçte neler yaptınız ?9 ay boyunca sürekli kanamam oldu tam durdu tamam olmucak artık dedikçe daha da çok geldi ve ilgilenmem gereken 1 evladım daha da olduğı için Allaha emanet edip ve tabiki doktorumla gerekli önemleri alıp durum alışverişiyle 9 ayı tamamladık çok şükür şimdi 8 aylık oldu bile
Benim annem kardesime hamileliginde bunu yasamis. Son ana kadar kanamasi olmus.Arkadaslar eski konumda daha once yasadıgım dusuklerden bahsetmistim bilmeyenler icin 7 kez dusuk yasadim kalbi duran oldu kimyasal olan oldu veya kalbi hic atmayan oldu genelde 8 haftada kaybediyordum.. rabbime cok sukur tekrar gebeyim fakat hamileligin basindan beri surekli kanamam var kese etrafinda kanama alanlari bitmiyor tam bitti derken tekrar cogaliyor ve bu surekli akiyor dermanım kalmadı gucum tukendi artik elimi kolumu oynatacak halim bile kalmadi oluşan kanama sonucta vucutta olandan gidiyor.. benim gibi aylarca hergün kanama yasayan oldumu nolur destek olun doktorunuz ne diyordu yardiminiza ihtiyacim var .
Ben kaybettim yavrumu rahim 8cinde daha onceki kuretajlardan damar kesilmis rahim buyudukce damar genislemis bebegim kandan bogulmusBenim annem kardesime hamileliginde bunu yasamis. Son ana kadar kanamasi olmus.
Ben kaybettim yavrumu rahim 8cinde daha onceki kuretajlardan damar kesilmis rahim buyudukce damar genislemis bebegim kandan bogulmus
Allah razi olsun cok tesekkur ederimCok uzuldum canim. Umarim cabuk toparlarsin. Ama cok zor tabii. Allah yardimcin olsun.
Bol bol su içtim suyu azalttığımda özellikle daha çok kanamam olmuştu. Çok fazla hareket etmemeye özen gösterdim. Otobüs minibüs vs binmedim gideceğim yere ya eşimle yada abimle gittim onlar götürdü baya temkinli olarak tabi..Onun dışında tabikide takdiri cenab-ı Allah'a bırakıp hep dua ettimMerhaba ben de kanamalı hamilelik yaşıyorum. Acaba bu süreçte neler yaptınız ?
Sürekli yattınız mı peki?Bol bol su içtim suyu azalttığımda özellikle daha çok kanamam olmuştu. Çok fazla hareket etmemeye özen gösterdim. Otobüs minibüs vs binmedim gideceğim yere ya eşimle yada abimle gittim onlar götürdü baya temkinli olarak tabi..Onun dışında tabikide takdiri cenab-ı Allah'a bırakıp hep dua ettim
Sürekli yatamadım çünkü ilgilenmem gereken 1 buçuk yaşında bir oğlum vardıSürekli yattınız mı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?