Anladım canım Allah yavrularına uzun ömür versin çok sevindim senin adına inşallah benim sürecim de senin gibi güzel sonuçlanır Çok teşekkür ederim sorularıma yanıt verdiğin içinSürekli yatamadım çünkü ilgilenmem gereken 1 buçuk yaşında bir oğlum vardı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hiç durmayan kanama
- Konu Sahibi bebekedi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Mayıs 2014
- 754
- 300
- 123
Âmin inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine ne demek ne zaman aklınabişey takılırsa sorup danışabilirsin fırsat buldukça girmeye çalışıyorumAnladım canım Allah yavrularına uzun ömür versin çok sevindim senin adına inşallah benim sürecim de senin gibi güzel sonuçlanır Çok teşekkür ederim sorularıma yanıt verdiğin için
İnşallah canım çok teşekkürlerÂmin inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine ne demek ne zaman aklınabişey takılırsa sorup danışabilirsin fırsat buldukça girmeye çalışıyorum
Merhaba moralim çok bozuk daha 5 haftalık hamileyim tüp bebekle. Pozitif haber aldığımdan beri lekenmelerim vardı . Dün belli belirsiz keseleri gördük prulotun progestan kullanıyorum çok korkuyorum bir sorun çıkacak diye . Doktor olabilir bu tarz kanamalar dedi ama benim içim hiç rahat değil .
Tedirgin olmanı anlıyorum. Bende de 13. Hafta süzülür gibi geldi. Sonra 15 haftada yine kahverengi şekilde geldi. Ama bak 28. Haftadayım. Proluton iğne ile progestan kullan doktorun bırak demedikçe.. Bir şey olmaz inşallah.Merhaba moralim çok bozuk daha 5 haftalık hamileyim tüp bebekle. Pozitif haber aldığımdan beri lekenmelerim vardı . Dün belli belirsiz keseleri gördük prulotun progestan kullanıyorum çok korkuyorum bir sorun çıkacak diye . Doktor olabilir bu tarz kanamalar dedi ama benim içim hiç rahat değil .
Hep böyle mi gidecek bu ikiz görünüyor yAni daha kalp atışı görmedik ama 2 kese görünüyor .o kadar moralim bozuk ki yatıyorum dinleniyorum iş yapmıyorum hiç. Ama tuvalete her gittiğimde moralim bozuluyorTedirgin olmanı anlıyorum. Bende de 13. Hafta süzülür gibi geldi. Sonra 15 haftada yine kahverengi şekilde geldi. Ama bak 28. Haftadayım. Proluton iğne ile progestan kullan doktorun bırak demedikçe.. Bir şey olmaz inşallah.
Tedirgin olmanı anlıyorum. Bende de 13. Hafta süzülür gibi geldi. Sonra 15 haftada yine kahverengi şekilde geldi. Ama bak 28. Haftadayım. Proluton iğne ile progestan kullan doktorun bırak demedikçe.. Bir şey olmaz inşallah.Merhaba moralim çok bozuk daha 5 haftalık hamileyim tüp bebekle. Pozitif haber aldığımdan beri lekenmelerim vardı . Dün belli belirsiz keseleri gördük prulotun progestan kullanıyorum çok korkuyorum bir sorun çıkacak diye . Doktor olabilir bu tarz kanamalar dedi ama benim içim hiç rahat değil .
15ten sonra ara ara kahverengi lekelenme şeklindeydi. Sonrasında da kesildi, bi daha hiç olmadı. Dinlen tabiki ama arada ev içinde yürü. Hareketsizlik de tavsiye etmedi bana doktorum. Devletin acilindeki doktor büyük ihtimal düşer bu bebek demişti. Kendi doktorum ben de büyük ihtimal düşmez diyorum dedi ve doktorum haklı çıktı. Sen daha yeni hamilesin. Bebeklerinin iyice tutunmasına izin ver.Hep böyle mi gidecek bu ikiz görünüyor yAni daha kalp atışı görmedik ama 2 kese görünüyor .o kadar moralim bozuk ki yatıyorum dinleniyorum iş yapmıyorum hiç. Ama tuvalete her gittiğimde moralim bozuluyor
İnşallah tutunurlar. 3. Denemem bu ilk defa pozitif gördüm Allah yardımcımız olsunTedirgin olmanı anlıyorum. Bende de 13. Hafta süzülür gibi geldi. Sonra 15 haftada yine kahverengi şekilde geldi. Ama bak 28. Haftadayım. Proluton iğne ile progestan kullan doktorun bırak demedikçe.. Bir şey olmaz inşallah.
15ten sonra ara ara kahverengi lekelenme şeklindeydi. Sonrasında da kesildi, bi daha hiç olmadı. Dinlen tabiki ama arada ev içinde yürü. Hareketsizlik de tavsiye etmedi bana doktorum. Devletin acilindeki doktor büyük ihtimal düşer bu bebek demişti. Kendi doktorum ben de büyük ihtimal düşmez diyorum dedi ve doktorum haklı çıktı. Sen daha yeni hamilesin. Bebeklerinin iyice tutunmasına izin ver.
- 12 Nisan 2012
- 4.568
- 6.851
- 358
Kızlar merhaba . Çarşamba günü kan testi verdim 1.20 çıktı . Daha sonra cuma günü gebelik testi yaptım silik çıktı ve lekelenme tarzında ara ara açık pembe ve kahverengi oldu daha sonra pazar günü acile gittim ve Kan testi yapıldı beta hcg 7,51 çıktı doğumhanede ebeler 200 mg Progestan yazdılar ve onu kullanıyorum Günde 2 kez . Ama onu içince sanki akıntım fazlalaştı . Bugün yine doktora gittim alttan muayene etti ve rahim duvarı 6mm dedi ince ama şuan yok da diyemem var da diyemem dedi yarın kan vermemi söyledi yine İnanın delirmek üzereyim kanamam kırmızıya dönüyo ara ara böyle bir durum yaşayan var mı ? Lütfen cvp verin
Kimyasal gebelik olabilir canım ama inşallah değildir bebeğin seninledirKızlar merhaba . Çarşamba günü kan testi verdim 1.20 çıktı . Daha sonra cuma günü gebelik testi yaptım silik çıktı ve lekelenme tarzında ara ara açık pembe ve kahverengi oldu daha sonra pazar günü acile gittim ve Kan testi yapıldı beta hcg 7,51 çıktı doğumhanede ebeler 200 mg Progestan yazdılar ve onu kullanıyorum Günde 2 kez . Ama onu içince sanki akıntım fazlalaştı . Bugün yine doktora gittim alttan muayene etti ve rahim duvarı 6mm dedi ince ama şuan yok da diyemem var da diyemem dedi yarın kan vermemi söyledi yine İnanın delirmek üzereyim kanamam kırmızıya dönüyo ara ara böyle bir durum yaşayan var mı ? Lütfen cvp verin
İnşAllahKimyasal gebelik olabilir canım ama inşallah değildir bebeğin seninledir
- 9 Ağustos 2020
- 455
- 196
- 53
- 28
Canim üzerlnden zaman geçmiş ama bisey sorucam beta hcg 1.20 cıktığında adetin gecikmismiydi acabaKızlar merhaba . Çarşamba günü kan testi verdim 1.20 çıktı . Daha sonra cuma günü gebelik testi yaptım silik çıktı ve lekelenme tarzında ara ara açık pembe ve kahverengi oldu daha sonra pazar günü acile gittim ve Kan testi yapıldı beta hcg 7,51 çıktı doğumhanede ebeler 200 mg Progestan yazdılar ve onu kullanıyorum Günde 2 kez . Ama onu içince sanki akıntım fazlalaştı . Bugün yine doktora gittim alttan muayene etti ve rahim duvarı 6mm dedi ince ama şuan yok da diyemem var da diyemem dedi yarın kan vermemi söyledi yine İnanın delirmek üzereyim kanamam kırmızıya dönüyo ara ara böyle bir durum yaşayan var mı ? Lütfen cvp verin