• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç durmayan kanama

Benim ikinci gebeligim canim buda kanamali basladi bakalim nasil ilerliycek. Kanama boyutun nasildi canim
Sürekli devam eden kanamam vardı canım kanamasız bir günüm geçmedi. Boyutu şöyle söyleyim bazı günler regl olmuşum gibi bazı günler daha hafif. Bana bir artısı oldu hamileliğimde kilo almadım 😊

Birak 10 haftayi 5 ay kanamam durmadi canim. Cok sukur benim kucagima oglumu aldiran Allah sizede aldirsin insallah🙏 Simdi 2.yi istiyorum insallah nasip olur ❤️
Hergun kanama yasadim 5 ay bazen azLdi bazen cogaldi. Buralarda kac konu actim bikac kisi haricinde kimse yazmamisti bana zamaninda. O yuzden ne zaman boyle konu gorsem cevaplarim. Ne sorun varsa sor canim. Bana doktorum wc ve yemek yemek disinda ayaga kalkmami yasaklamisti. Haftada 1 banyo yapabiliyordum. Yurumem vs yasakti. Hastaneye gitmek icin 10 dklik yol vardı onda bile taksiye binmem gerekiyordu sofore ozellikle cok yavas gitmesi gerektigini soyluyordum. Boyle boyle5ay gecti. Sonra durdu hematom🙏 Surekli doktor kontorlundeydim ben
Merhaba. Benim 13 hafta bitiyor ve bugün durduk yere sıcak bi şey hissettim, baktım kan geliyor. Kırmızı bi şekilde. Hemen hastaneye gittim. Kalp atışı var, bebek aşağı da inmemiş ama büyük ihtimal düşer dedi. Günde iki kere progestan kullan dedi bide iğne verdi, vuruldum onu. Çok endişe ettim, doktor da korkuttu beni. Sizin de kanama çok mydu ve kırmızı mıydı?

Ben tup bebekle hamile kaldim. 12. Haftaya kadar kanamam oldu. Cok cok fazla ped yetistiremiyordum. Parcalar halinde pihtilar dusuyordu. Her seferinde dusuk yaptim diye gidip kalp atisini gorup eve donuyorduk cok şükur. Hep yattim sadece lavabo ihtiyaci icin kalktim azalarak bitti 36. Haftamda oglumu kucagima aldim cok sukur. Bu arada tesaduf mu bilmiyorum kanamali olan gebelikler genellikle erkek cocugu oluyor. Insallah sizde sag salim yavrunuzu kucaginiza alirsiniz
.
Benim de aynı şekilde. Ama benim 13. Haftsmda oldu. Acaba hep yatarak mı geçirdiniz? Bebek aşağıda da değil aslında ama neden böyle oluyor anlamıyorum.

Ve ben yine kanamali bir gebelik geciriyorum. Senin kanaman nasil oldu canim
Canım şimdi gördüm mesajlarda ,bana söylediğin herşeyi hatırla canını sıkma inşallah herşey güzel olur 😍bak ben ne kadar umutsuzdum artık 10haftayı geride bıraktık🙌🏻İnşallah sende sağlıkla hamileliyi bitirip bebişini sağlıkla kucağına alırsın (bide bak ne güzel sana ilac vermiş doktor benimki hala vermiyor ☺️) Allah hayırlısını nasip etsin inşallah

Benim de aynı şekilde. Ama benim 13. Haftsmda oldu. Acaba hep yatarak mı geçirdiniz? Bebek aşağıda da değil aslında ama neden böyle oluyor anlamıyorum.
Canım bende de aynı bebek iyi haftasında,yerleşmeside normal ama kanama alanı çok sebebi bilinmiyor ben hep yatıyorum sayılır sadece bi kere yemek yapıp,oğlum için kalkıyorum ayağa ,ilk haftadan düşer dedi doktorlar ama şükür 10hafta bugün bitti
Sende dinlen ,çok şükür bebiş iyiymiş çok stres yapma bolca dinlen ♥️

Benim farkli sıkıntılarim da oldugu icin butun hamilelgim boyunca yattim. Daha öncesinde ikiz bebeklerimi erken dogumla kaybetmistim bu gebeligimde serklaj oldum oyuzden yatmam gerekti. Ama kanamali hamilelik gecirip hic yatmadan bebegini kucagina alan tanidiklarim da var. Bebegin gelisimi guzel devam ediyorsa kanama alani bir sure sonra kaybolup gidiyor hic caninizi sıkmayin.

Bende kanamali gecirip 37+6 da dogum yaptim canim. Doktor senin kanaman icin ne diyordu
Bebek rahme tutunurken bazen kilcal damara denk geliyor oda rahim icerisinde kanamaya yol aciyor denilmisti. Benim tup bebek oldugu icin tam belli degildi canim tek embriyo transfer olmustum ama bos bir kese daha görundu sonradan kayboldu oyuzden doktorlarda net birsey soyleyemediler.

Canım bende de aynı bebek iyi haftasında,yerleşmeside normal ama kanama alanı çok sebebi bilinmiyor ben hep yatıyorum sayılır sadece bi kere yemek yapıp,oğlum için kalkıyorum ayağa ,ilk haftadan düşer dedi doktorlar ama şükür 10hafta bugün bitti
Sende dinlen ,çok şükür bebiş iyiymiş çok stres yapma bolca dinlen ♥
Benim farkli sıkıntılarim da oldugu icin butun hamilelgim boyunca yattim. Daha öncesinde ikiz bebeklerimi erken dogumla kaybetmistim bu gebeligimde serklaj oldum oyuzden yatmam gerekti. Ama kanamali hamilelik gecirip hic yatmadan bebegini kucagina alan tanidiklarim da var. Bebegin gelisimi guzel devam ediyorsa kanama alani bir sure sonra kaybolup gidiyor hic caninizi sıkmayin.
Bana çok umutsuz ve her an düşebilir tarzında konuştu devlet hastanesindeki doktor. Aynı doktor 6. Hafta kanamamda da düşebilir de kalabilir de demişti. Ağzında hep bi düşük ve kürtaj var.
Tek tesellim haftası ile uyumlu gelişme göstermesi. Uykularım kaçtı düşünmekten. İnşallah sağlıkla ilerler ve sağlıkla kucağımıza alırız. Söyledikleriniz bana umut oldu. Allah razı olsun sizden...:KK200::KK200::KK200:

Canım şimdi gördüm mesajlarda ,bana söylediğin herşeyi hatırla canını sıkma inşallah herşey güzel olur 😍bak ben ne kadar umutsuzdum artık 10haftayı geride bıraktık🙌🏻İnşallah sende sağlıkla hamileliyi bitirip bebişini sağlıkla kucağına alırsın (bide bak ne güzel sana ilac vermiş doktor benimki hala vermiyor ☺) Allah hayırlısını nasip etsin inşallah
Canimsin ❤️ İlac icip dinlenmeye calisiyorum hakkimda hayirlisi olsun diliyorum ama senin doktor nasil ilac vermiyor hala ya sinir oluyorum

Merhaba. Benim 13 hafta bitiyor ve bugün durduk yere sıcak bi şey hissettim, baktım kan geliyor. Kırmızı bi şekilde. Hemen hastaneye gittim. Kalp atışı var, bebek aşağı da inmemiş ama büyük ihtimal düşer dedi. Günde iki kere progestan kullan dedi bide iğne verdi, vuruldum onu. Çok endişe ettim, doktor da korkuttu beni. Sizin de kanama çok mydu ve kırmızı mıydı?
Coktu canim kırmızı renk kahverengi her renk oluyordu. Pıhtı falanda düştü kac kez. Kanama alaninin boyutu ne? Ben simdi ikinciye hamileyim buda kanamali geciyor. Vucudumda bisey var sanki bebek gorunce kanama olusuyor. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun

Coktu canim kırmızı renk kahverengi her renk oluyordu. Pıhtı falanda düştü kac kez. Kanama alaninin boyutu ne? Ben simdi ikinciye hamileyim buda kanamali geciyor. Vucudumda bisey var sanki bebek gorunce kanama olusuyor. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
Ultrason muayenelerimde kanama alanı görmüyorlar. Bi anda oluyor böyle. Kendi doktorumla konuşucam neden oluyor bu diye.
Devletteki kadın o pıhtıyı görünce büyük ihtimal düşecek dedi zaten.
İnşallah sen de sağlıkla kucağına alırsın canım.

Bende aynısını yaşadım canım 13.haftadaydim 10 gün kadar kanamam vardı hastanede de yattım ilac igne kullandım ama malesef kaybettim pazar günü p.teside kürtaj oldum kalan parçalar varsa diye sen hiç kalkma wc dışında hep yat dua et ilaçlarını aksatma sakin

Bana çok umutsuz ve her an düşebilir tarzında konuştu devlet hastanesindeki doktor. Aynı doktor 6. Hafta kanamamda da düşebilir de kalabilir de demişti. Ağzında hep bi düşük ve kürtaj var.
Tek tesellim haftası ile uyumlu gelişme göstermesi. Uykularım kaçtı düşünmekten. İnşallah sağlıkla ilerler ve sağlıkla kucağımıza alırız. Söyledikleriniz bana umut oldu. Allah razı olsun sizden...:KK200::KK200::KK200:
Bana da aynisini söylediler canim hatta ben dusuk yaptim diye gityigimde kalp atisini gorunce cok sevinmistim doktor cok sevinme bu bebek dusecek demisti. Hastanede yatman gerekiyor dedi peki kanamayi durdurabilecekmisiniz demistim yok hic mudahale etmicem nasilsa dusuk yapacaksin hastanede yatta gozumun onunde dusur dedi. Bende evime geldim kalmadim doktorumu degistirdim 12. Haftamda da kanamam bitmisti...

Ben ailemden uzakta yasiyorum 1 hafta kizkardesim geldi evi idare etti oglumla ilgilendi. Yarinda gorumcem gelip 2 hafta kadar ilgilenicek insallah sizin aileleriniz yaninizdadir🙏

Bana da aynisini söylediler canim hatta ben dusuk yaptim diye gityigimde kalp atisini gorunce cok sevinmistim doktor cok sevinme bu bebek dusecek demisti. Hastanede yatman gerekiyor dedi peki kanamayi durdurabilecekmisiniz demistim yok hic mudahale etmicem nasilsa dusuk yapacaksin hastanede yatta gozumun onunde dusur dedi. Bende evime geldim kalmadim doktorumu degistirdim 12. Haftamda da kanamam bitmisti...
Ay ne akılsız doktorlar var ya sana daha beteri denk gelmiş. Aman Allahım...

Bende aynısını yaşadım canım 13.haftadaydim 10 gün kadar kanamam vardı hastanede de yattım ilac igne kullandım ama malesef kaybettim pazar günü p.teside kürtaj oldum kalan parçalar varsa diye sen hiç kalkma wc dışında hep yat dua et ilaçlarını aksatma sakin
Teşekkür ederim canım. Rabbim sana da sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah...

Çok geçmiş olsun canı.. Ben de 10.haftamdayım ve bugün yine kanamam oldu progesteron ve iğne kullanıyorum yarın doktora gideceğim ama kanamayı görünce de çok üzülüyorum 15 sene sonra 2 düşükten sonra bu tutundu gibi ama bu kanamalar umutsuzluğa itiyor.

Çok geçmiş olsun canı.. Ben de 10.haftamdayım ve bugün yine kanamam oldu progesteron ve iğne kullanıyorum yarın doktora gideceğim ama kanamayı görünce de çok üzülüyorum 15 sene sonra 2 düşükten sonra bu tutundu gibi ama bu kanamalar umutsuzluğa itiyor.
Ben 5 ay kanama yasadim oglumda canim bu bi gercekki istedigi kadar kanama olsun o bebek gelecegi varsa geliyor ❤️ Bak gor guzel sonuclanacak.
Bak bu seferki hamileligimde az kanamam oldu ama bu %90 yarin kotu seyler duyucam doktordan cunku bugun oylesine devlete gittim bebek olusmamis dedi 😕 6+5 teyim.
O kadar kanamaya ragmen Arasım oldu cok şükür ama simdi az kanama ve kotu sonuclanacak 🤷‍♀️ Hayırlısı boyleymis. Kanamadan korkma bak 10. Haftalara gelmissin cok sukur bi tam 1 ay daha surer belki ondan sonra azalip biticek görürsün ❤️

Ben 5 ay kanama yasadim oglumda canim bu bi gercekki istedigi kadar kanama olsun o bebek gelecegi varsa geliyor ❤ Bak gor guzel sonuclanacak.
Bak bu seferki hamileligimde az kanamam oldu ama bu %90 yarin kotu seyler duyucam doktordan cunku bugun oylesine devlete gittim bebek olusmamis dedi 😕 6+5 teyim.
O kadar kanamaya ragmen Arasım oldu cok şükür ama simdi az kanama ve kotu sonuclanacak 🤷‍♀️ Hayırlısı boyleymis. Kanamadan korkma bak 10. Haftalara gelmissin cok sukur bi tam 1 ay daha surer belki ondan sonra azalip biticek görürsün ❤
Ah ..Bana söylediğin gibi lütfen sen de umutsuzluğa kapılma daha bebek küçük kalp atışını ima etmis olabilir .Aras nasıl tutunduysa hayirlisi ile kardeşi de tutunacak inşallah..

Yarın ben de doktora gideceğim kısmetse birbirimize güzel haberler verelim.
Hayırlısı ile tabi..

Back