Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aile Planlaması Hiç doğum yapmadan siprail taktıran varmı
- Konu Sahibi burcu8279
- Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Selam canim. Sen ilk siprali taktirirken doktor daha once dogum yaptiniz mi diye sormadimi? Ben de en az bir dogumdan sonra takilir diye biliyorum ama yinede yanlis olabilir. Belkide takimi ve cikarmasi biraz zor oldugu icin kesin emin olmadikca taktirmayin diyorlar. Buradaki tv reklamlarinda bile cikiyor spral ve diyorki rekalmada cocuk yapmaya karar verdiginizde cikarin ve hamile kalin yani cocuk olmasina bi engel olacagini zannetmiyorum. En iyisi ayni jinekologuna danismak.
Selam canim. Sen ilk siprali taktirirken doktor daha once dogum yaptiniz mi diye sormadimi? Ben de en az bir dogumdan sonra takilir diye biliyorum ama yinede yanlis olabilir. Belkide takimi ve cikarmasi biraz zor oldugu icin kesin emin olmadikca taktirmayin diyorlar. Buradaki tv reklamlarinda bile cikiyor spral ve diyorki rekalmada cocuk yapmaya karar verdiginizde cikarin ve hamile kalin yani cocuk olmasina bi engel olacagini zannetmiyorum. En iyisi ayni jinekologuna danismak.[/QUOTE
canım doktorum yeni evli oldugumu biliyordu ve kendisi tavsiye etti etmez olaydı takarken içimde siprali yamulttu ve onu cıkarıd tekrar taktı benim için çok kötü bir tecrübeydi zaten cok zor döenm geçiriyordum bu üzerine tuz biber oldu...ve beni bu konuda hiç bir şekilde yönlendirmedi cevapladıgın içinde cok teşekkur ederim içimi freahlattınız saolun
ben de taktırmak için gittim ama doğum yapmadığım için
takmadı doktor sana nasıl taktılar
ben bu yüzden hapa başladım ama kalırsın takma kafana[/QUOTE
merhaba canım ilgin için teşekkuler doktorum bu konuda hiçbir uyarısı yoktu yeni evli oldugumu biliyordu ve doğum kontol hapını kesinlikle kullanmmam gerektiğini söyledi
geçmiş olsun ama bence bir başka doktora sor
doğum yapmamışlara takıyor mu
çok teşekkur ederim 8 aydır olmadı bu mayıs ayındada hamile kalamasam kesinlikle bir doktorun tedavisine başlayacağım
inan yüreğime su serptiniz ferwahladım derdime ortak oldunuz çok teşekkurleranladim canim. o zaman baska bi doktora gitsen iyi olur. yeni doktorada anlatirsin ne oldugunu. cok cok kotu bisey cikacagini sanmam. sen icini ferah tut :))
E
EU1
Ziyaretçi
canım 3 sene kullandıgını söyluyorsun.rahim tembelligi yapmıstır o yuzden hamile kalamıyorsundur.dogum yapmayanlara da rahim elverişli olmadıgı icin spiral takılmaz.keske progestin ignesi kullansaydın,hem ücretsiz hemde acısız.sen bence bi jinekolojik muayene den gec rahiminde sorunda olabilir.cevrende kilerin sözlerine de aldırma her kesin tecrubeleri bir degil.
canım 3 sene kullandıgını söyluyorsun.rahim tembelligi yapmıstır o yuzden hamile kalamıyorsundur.dogum yapmayanlara da rahim elverişli olmadıgı icin spiral takılmaz.keske progestin ignesi kullansaydın,hem ücretsiz hemde acısız.sen bence bi jinekolojik muayene den gec rahiminde sorunda olabilir.cevrende kilerin sözlerine de aldırma her kesin tecrubeleri bir degil.
canım keşke dedğiniz iğneden kullansaydım evliliğimde cok zor bir dönemden geçtiğim için doktorun dedğini irdelemeden kabul etmek zorunda kaldım çok teşekkur ederim
bu arada evlenidigimde 1.5 sene korundum daha sonra korunmadıgım halde 1 yıl kadar sonra hamile kalabildim.bilgine.
canım içime su serptin sende darısı benim başıma inşallh bende kalabilirim
E
EU1
Ziyaretçi
<B>
[/url][/IMG]</B>
insallah canım benim.dedigim gibi buyuk ihtimalle uzun zaman korundugun icin rahim tembelligi olmuştur.cocugu oldugu halde spiral kullanıp ta yıllar sora tekrar cocuk sahibi olmak icin cıkartan ve ve aylarca cocuk sahibi olamayan bi suru arkadasım var.ama her ihtimal e karsın en iyisini doktor bilir.