- Konu Sahibi gozdegozdeg
-
Kesinlikle her kelimene katılıyorum.. Benim ailem biliyor durumumu eğer evde sütyenli gezseydim babam da karşı çıkardı gözlerinin içine soka soka sütyensiz dar şeyler giyiyormsenin yazılarını da okudum ben forumu görene olana kadar hiç çıkmamış sadece benim zannedip kendime vebalı bir insana bakar gibi bakıyordum.. 9-10.sınıflarda annem sırf ben üzülüyorm diye bak benimkilerde büyük keşke küçük olsalardı büyük göğüs daha büyük dert dediğnde ağlamıştım çünkü anneme çok güvenirim sonra uzun uzun konuştuk ve ben bu ameliyatın sözünü aldım... İnanıyorm canım şu anki halimzdn çok daha mutlu olacağız inşşş istediğimz gibi göğüslere sahip oluruz herkes için duacıyım :)
ben de bu ameliyatı olmak isteyen herkese istediği göğüslere kavuşmasını diliyorum en kısa zamanda.
ailen seni anlamış, bu yönden de şanslısın. bu ameliyatı gizli yaptırmak zorunda kalan çok kişi var eminim.. kendileri nasıl bir dert olduğunu bilmedikleri için.
iyi günler, başlık altındaki tüm yorumları okudum, merak ettiğim bir durum var, utanarak soruyorum ancak göğsü hiç olmayanları eşleri o şekilde gördü mü, yani problem oluyor mu?
iyi günler, başlık altındaki tüm yorumları okudum, merak ettiğim bir durum var, utanarak soruyorum ancak göğsü hiç olmayanları eşleri o şekilde gördü mü, yani problem oluyor mu?
umarım söylediğiniz gibidir
Allah kimsenin başına vermesin kimse bizi tamamen anlayabilecek duruma gelmesin
kesinlikle katılıyorum sözlerine...
ben de dümdüzdüm bir üstüne üstlük gögüs kafesimde deformite vardı,kendimi ucube gibi hissediyordum,depresyondaydım sürekli keşke o zamanlar bu siteyi bulsaymışım hiç üzmezdim kendimi,en azından insanın yalnız olmadığını bilmesi bile iyi hissettiriyor...
gözdecim ameliyat sonrası mutluluğunu tahmin edebiliyorum artık seni tutabilene aşkolsun,ayakların yerden kesilecek benden söylemesi
Allah kimsenin başına vermesin kimse bizi tamamen anlayabilecek duruma gelmesin
kızlar, özellikle göğsü olmayanlara söylüyorum bunu, benim eşim küçük göğüs seviyor. onun için ne kadar küçük o kadar iyi. her erkek büyük göğüs sever diye bir şey yok yani. ayrıca güzellik sevgilinin gözünden görebilmektir. sevgi olduğu sürece göğüs olmuş olmamış yada başka kusurunuz varmış, eşiniz için bir önemi olmayacaktır. zaten bunları yüzünüze vuran yada sizi bu tip şeyler yüzünden kötü hissettiren adam öküzdür, kusura bakmayın.
Çacım harika yorumlamışsın, sana katılmamamak mümkün değil..
baktım canım albumune.canını sıkma..benım eskı halımle aynısın benım sadece bırı bıras daha cıkıntı o kadar..
Albüm yaptım bakarsanız sevinirim :)
canım resimlerini gördüm. inşallah ameliyatta sonra istediğin mükemmel göğüslere kavuşursun. burdakiler gibi hem senin hem benim harika göğüslerimiz olur..
İnş canım inşşşş :) 4 nisan gecesi ne kadar ağrım olursa olsun umrumda değil dünyanın en mutlu insanı olacağım sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?