Hiç çıkmayan göğüsler...

ben de bu ameliyatı olmak isteyen herkese istediği göğüslere kavuşmasını diliyorum en kısa zamanda.
ailen seni anlamış, bu yönden de şanslısın. bu ameliyatı gizli yaptırmak zorunda kalan çok kişi var eminim.. kendileri nasıl bir dert olduğunu bilmedikleri için.

Allah kimsenin başına vermesin kimse bizi tamamen anlayabilecek duruma gelmesin

iyi günler, başlık altındaki tüm yorumları okudum, merak ettiğim bir durum var, utanarak soruyorum ancak göğsü hiç olmayanları eşleri o şekilde gördü mü, yani problem oluyor mu?

iyi günler, başlık altındaki tüm yorumları okudum, merak ettiğim bir durum var, utanarak soruyorum ancak göğsü hiç olmayanları eşleri o şekilde gördü mü, yani problem oluyor mu?

Seven bir insanın bunu sorun edeceğini sanmıyorum görmüşlerdir elbet.. Gerçi ben olsam evlenmezdim ama tercih meselesi.. Hayırlısıyla ben bu durumdan kurtulacağım inş :) Allah kimseyi zor duruma düşürmesin

kızlar, özellikle göğsü olmayanlara söylüyorum bunu, benim eşim küçük göğüs seviyor. onun için ne kadar küçük o kadar iyi. her erkek büyük göğüs sever diye bir şey yok yani. ayrıca güzellik sevgilinin gözünden görebilmektir. sevgi olduğu sürece göğüs olmuş olmamış yada başka kusurunuz varmış, eşiniz için bir önemi olmayacaktır. zaten bunları yüzünüze vuran yada sizi bu tip şeyler yüzünden kötü hissettiren adam öküzdür, kusura bakmayın.

umarım söylediğiniz gibidir

Ben böyle düşündüğümde sevdiğim insanın kötü özellikleri olduğunu hayal ediyorum ve hiç umrumda olmuyor yine seveceğimi biliyorum ben meme estetiği olmadan evlenemezdm bunun nedeni karşı tarafın beğenmemesi yadırgaması değil. Zten evlendiğim kişi beni sevmeli seven insan da bunu takmaz ben olsam bende takmazdım zaten benim evlenmezdm dememin nedeni kendimi rahat hissedemeyeceğim için.. Bence sende ameliyat olmaya sıcak bakmıyorsan karşı tarafı hiç dert etme derim :)

Allah kimsenin başına vermesin kimse bizi tamamen anlayabilecek duruma gelmesin

kesinlikle katılıyorum sözlerine...
ben de dümdüzdüm bir üstüne üstlük gögüs kafesimde deformite vardı,kendimi ucube gibi hissediyordum,depresyondaydım sürekli keşke o zamanlar bu siteyi bulsaymışım hiç üzmezdim kendimi,en azından insanın yalnız olmadığını bilmesi bile iyi hissettiriyor...
gözdecim ameliyat sonrası mutluluğunu tahmin edebiliyorum artık seni tutabilene aşkolsun,ayakların yerden kesilecek benden söylemesi

Bunun hayaliyle yaşıyorum zaten.. Gerçekten bu site insana büyük kuvvet veriyor. Göğüs burun dudak gibi açıkta olan bir yer olmadığı için insan sadece kendinde bu sorun var zannediyor ben her aynaya baktığımda göğüs kısmıma bakmamaya çlışırdım erkek gibisin derdim her gördüğümde.. Allah daha büyük dert vermesin çözümü var sonuçta :) çok sağol canım bi ameliyat olaym albüm yapcam umarım maddi olsun manevi olsun bu sorunundan kurtulamayanlar bi gün bu sorundan kurtulurlar...

Çacım harika yorumlamışsın, sana katılmamamak mümkün değil..

baktım canım albumune.canını sıkma..benım eskı halımle aynısın benım sadece bırı bıras daha cıkıntı o kadar..

baktım canım albumune.canını sıkma..benım eskı halımle aynısın benım sadece bırı bıras daha cıkıntı o kadar..

Anlıyorum da benim çıkıntı yok bide vücudumdaki en sıkı yerim orası göbeğim bcaklarım kalçam hepsi o kadar egzersiz yapmama rağmen sert değil ama göğüs kısmım taş gibi.. Egzersiz yaparım da yağ kasa dönüşür diye kollarımı bile çok oynatmazdım düşün yani Gizem. İnş dediğin gibidir inşşş benimde güzel dolgun seninkiler gibi dolgun göğüslerim olur

canım resimlerini gördüm. inşallah ameliyatta sonra istediğin mükemmel göğüslere kavuşursun. burdakiler gibi hem senin hem benim harika göğüslerimiz olur..

İnş canım inşşşş :) 4 nisan gecesi ne kadar ağrım olursa olsun umrumda değil dünyanın en mutlu insanı olacağım sanırım :)

İnş canım inşşşş :) 4 nisan gecesi ne kadar ağrım olursa olsun umrumda değil dünyanın en mutlu insanı olacağım sanırım :)

4 nisana birşey kalmamış canım,ben kollarımı çok kullanmıştım ameliyat günü ve ertesi gün,çünkü hiç ağrım sızım yoktu ve 3. gün gece ağrıdan ölmüştüm,hıçkıra hıçkıra ağlarken bile neden yaptırdım demedim,inan sen de demeyeceksin,bir de kollarını koruyup yüksek yastıkla yatarsan ağrın sızın çok olmuyor ama bir kaç gün kendini koruman gerekiyor işte...
yalnız değilmişsin değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…