• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç çıkmayan göğüsler...

ben yıllardır bu sorunla başetmeye çalıştım, hep bu ameliyatı olmak istedim, 40 yaşındayım, 20 yıldırda çalışıyorum, 2 ay önce ameliyat oldum, yine de ameliyat olacak parayı bu kadarlık çalışma hayatımda biriktiremedim. biriktirebilenlere helal olsun, herkes örnek alsın, oluyormuş demek ki :52: ya da çok hırs yapıp, yemeyip içmeyip gezmeyip yapılabilir, biriktirilebilir, benim için o durum hastalık olmadığından zaten bir gün olabileceğimi biliyordum. en güzel günlerim 40 ımdan sonra, gelin sizde göreceksiniz :46:
allah herkesin gönlüne göre versin, isteyen herkese en önemlisi cesaret versin,

ay nasıl sevindim, yaşı yaşıma uygun biri de varmış burda :16:
tüm bu çıtırların arasında tek kıtır benim sanıyordum :52:

ben yıllardır bu sorunla başetmeye çalıştım, hep bu ameliyatı olmak istedim, 40 yaşındayım, 20 yıldırda çalışıyorum, 2 ay önce ameliyat oldum, yine de ameliyat olacak parayı bu kadarlık çalışma hayatımda biriktiremedim. biriktirebilenlere helal olsun, herkes örnek alsın, oluyormuş demek ki :52: ya da çok hırs yapıp, yemeyip içmeyip gezmeyip yapılabilir, biriktirilebilir, benim için o durum hastalık olmadığından zaten bir gün olabileceğimi biliyordum. en güzel günlerim 40 ımdan sonra, gelin sizde göreceksiniz :46:
allah herkesin gönlüne göre versin, isteyen herkese en önemlisi cesaret versin,

ne yalan söyleyim, ben de öyle sanıyordum, ben de sevindim,:16:
gel biz seninle "yaşı geçmiş, 40 ından sonra ancak para bulup meme sahibi olmuş, kıtırların tecrübeleri" diye bir topik açalım, :52::46:
sen istanbulda da değildin dimi, olsaydın görüşürdük,
öptüm canım,

ay nasıl sevindim, yaşı yaşıma uygun biri de varmış burda :16:
tüm bu çıtırların arasında tek kıtır benim sanıyordum :52:

Aynennnn :) seneye yaza da evleniyorum inşallah ve benimkinin de haberi yok şuanda söylemeyi de düşünmüyorum silikon olduğunu anlamayacağına eminim çünkü :) bu mutlu ediyor beni kimsenin anlamaması...Önünde iki üç sene varsa sende benim yaşlarımda olacaksın tatlım ve dediğim gibi iyi ki bu kadar erken olmuşum diyeceksin sen de ;)

benimde önümde yaklaşık 2-3 sene var adına cok sevindim ailenin bilmemesi daha iyi olmus aslında herkes doğal olduğunu düşünür :)

Aynennnn :) seneye yaza da evleniyorum inşallah ve benimkinin de haberi yok şuanda söylemeyi de düşünmüyorum silikon olduğunu anlamayacağına eminim çünkü :) bu mutlu ediyor beni kimsenin anlamaması...Önünde iki üç sene varsa sende benim yaşlarımda olacaksın tatlım ve dediğim gibi iyi ki bu kadar erken olmuşum diyeceksin sen de ;)

ay ne güzel yaaa özendim valla barış çakırın ameliyat fiyatı ne kadar ben damla istiyorum daha doğal duruyormus galiba ne kadardan baslıyo sabit fiyatı ne biliyormusunn ona göre seneye staj görücem para biriktirmeye baslim ben :DD:

Canımm fotoğraflara yaptığın güzel yorumlar için teşekkür ederim sen gördün damlanın ne kadar doğal olduğunu diğer arkadaşların da fotoğraflarını görmüşsündür kararını ona göre verirsin..Bu arada müstakbel doktorcuğumm demişsin Barış beyse seçim zaten merak etme fotoğraflardan gördüğün üzre Barış bey işini hakkıyla yapan bir doktor..Ben 6500 liraya olmuştum canım 6 ay önce şuan fiyatları 7500-8000 tl..Şimdiden para biriktirmeye başla bence ben de öğrenci halimle biriktirdim bu parayı isteyince birikiyor ;) Sana tavsiye altına yatırım yapabilirsin mesela :)

ay ne güzel yaaa özendim valla barış çakırın ameliyat fiyatı ne kadar ben damla istiyorum daha doğal duruyormus galiba ne kadardan baslıyo sabit fiyatı ne biliyormusunn ona göre seneye staj görücem para biriktirmeye baslim ben :DD:

Canım beniiim hemen hemen benzer şeyleri yaşamışız.. Bu yüzden birbirimizi çok iyi anlayabiliriz. Öncelikle canım kendini üzme ameliyat için kendini maddi manevi hazır hissettiinde sakın erteleme.. Göğüs kadınlar için çok önemli. Kadını kadın hissettiren en önemli yerlerden biri.. Bu yüzden eksikliği başka hiç bi şeye benzemiyor. İster istemez insanın kendine olan güvenini zedeliyor psikolojisini bozuyor. Allahtan çözümü var Allh daha büyük dert vermesn böyle düşün.. Göğüslerini yaptırdığın zman bomba gibi olacaksın canıım hiç üzülme zaman çok çabuk geçiyor ameliyat olacağın gün uzak değil :) ben gün sayıyorm aslında Hkan beye ameliyat olacktm ama vazgeçtim 4 Nisanda Zühtü Demire ameliyat oluyorum gelişmeli yazacağım buraya

Gözdecigimm.... Bu konu senin konun,sen açtıgın için buranın başka konularla kirlenmesi hoş degil.Ameliyattan sonra tabi ameliyatınla ilgili bütün gelişmeleri paylaşacagın,kendi nickinle yeniden bir konu açarsın fakat yinede ameliyat olan başka arkadaşların memnuniyetlerini,doktor bilgilerini ve fiyatlarını kendi topiginde yapmalarını rica edecegim..Buradan belirtmek istedim.Çünkü bazı arkadaşlar çok hassas oluyor keni açtıgı konulara farklı yorumlar yapılmasına,bizlerde saygı duyarak özen gösterelim herkese öyle degilmi... :13:
Nasılsın Gözdecigim,iyimisin...Heyecan varmı,merak ettim yazmak istedim...Son 3 gün kaldı ameliyatına :34: Herşey gönlünce olsun arkadaşım,takip listemdesin..Çok öpüyorum... :54::54:

Gözdecigimm.... Bu konu senin konun,sen açtıgın için buranın başka konularla kirlenmesi hoş degil.Ameliyattan sonra tabi ameliyatınla ilgili bütün gelişmeleri paylaşacagın,kendi nickinle yeniden bir konu açarsın fakat yinede ameliyat olan başka arkadaşların memnuniyetlerini,doktor bilgilerini ve fiyatlarını kendi topiginde yapmalarını rica edecegim..Buradan belirtmek istedim.Çünkü bazı arkadaşlar çok hassas oluyor keni açtıgı konulara farklı yorumlar yapılmasına,bizlerde saygı duyarak özen gösterelim herkese öyle degilmi... :13:
Nasılsın Gözdecigim,iyimisin...Heyecan varmı,merak ettim yazmak istedim...Son 3 gün kaldı ameliyatına :34: Herşey gönlünce olsun arkadaşım,takip listemdesin..Çok öpüyorum... :54::54:

Hayırdır. Ne zamandır kimin nerede yazcağına karar veriyoruz.

Lütfen uyarıları site yönetimine bırakın. Gerekli yerlerde editörler devreye girer zaten:34:

Konuya müdahele ettiğiniz için çok teşekkürler bana bir soru sorulmuş bu topikte ben de buna cevap vermişim ve msj da benim msjım üzerine yazılmış kimin nereye yorum yapacağına siz müdahil olabilirsiniz ancak başkaları değil..İyi çalışmalar diliyorum..

Hayırdır. Ne zamandır kimin nerede yazcağına karar veriyoruz.

Lütfen uyarıları site yönetimine bırakın. Gerekli yerlerde editörler devreye girer zaten:34:

ben zaten hemen olmak istiyorum daha 17 yasındayım :)))) barış çakırı araştırdım 20 yaşına kadar bekle dedi.bayan doktorlarada mail attım birisi 18 yasında olabilir dedi.benim annem bu konuya sıcak bakmıyo yasım kücük olduğu icin ama babama söylemis babamda kızmadı yani yaşım 18i geçince bana destek olacağını düsünüyorum hayırlı olsun simdiden gelismeleri muhakkak yazz

18 iyi bence canım. Herkeste vücut gelişimi farklı dönemlerde tamamlanır ama genelde doktorlar 18 yaşı uygun görüyor bence sen şimdiden para biriktir veee reşit olur olmaz da ameliyat ol deriiim :) senin için her şeyin hayırlısı olsun canım öyle dua et. Merak etme gelişmeleri buraya yazacağım çook öpüyorum :)

Arzumcuum iyiyim bu gün her zamanki gibi geleneği bozmadım v ygsye girdim :D her sene heyecanlanıyorum yaahu. Yeni bir heyecan fazla geldi. Zaten ameliyat için çok heyecanlıydım bide sınav heyecanı derken kötü oldu. Bide erken regl olursam o zaman kötü olacak

Arzumcuum iyiyim bu gün her zamanki gibi geleneği bozmadım v ygsye girdim :D her sene heyecanlanıyorum yaahu. Yeni bir heyecan fazla geldi. Zaten ameliyat için çok heyecanlıydım bide sınav heyecanı derken kötü oldu. Bide erken regl olursam o zaman kötü olacak

İnşallah sınavın başarılı geçmiştir. Bu arada ameliyatında bence çok başarılı geçecektir. Fazla heycan yapma canım.. Bak biz yanındayız her zaman. Bedenimizle olmasada ruhumuzla hep yanında olacağız canım, bunu hissetmeye çalış lütfen. İyi gelecektir bu inşallah.. Sevgiler.

canımm doktor zühtü demir olursa sonuçta harika olur buna şüphe yok ank32 ciğimden biliyorumm, Allah yar ve yardımcın olsun bitanem.

İnşallah sınavın başarılı geçmiştir. Bu arada ameliyatında bence çok başarılı geçecektir. Fazla heycan yapma canım.. Bak biz yanındayız her zaman. Bedenimizle olmasada ruhumuzla hep yanında olacağız canım, bunu hissetmeye çalış lütfen. İyi gelecektir bu inşallah.. Sevgiler.

Sağol canıım beniiiim :) valla müthiş heyecanlıyım yaa ama korku değil bendeki.. Çok tatlı bi heyecan memişleneceğim :D sınavım da iyiydi ben zaten keyif için giriyorm :D

canımm doktor zühtü demir olursa sonuçta harika olur buna şüphe yok ank32 ciğimden biliyorumm, Allah yar ve yardımcın olsun bitanem.

Evet canıım ank32nin sonuçlarını bende çok beğendim. Bide doktor çook güven verdi. İnşş sorunsuz geçer. İyi niyetlerin için çok teşekkür ediyorum ve öpüyorum :)

İnşallah sınavın iyi geçmiştir canım.. Deseneki ameliyat heyecanı,sınav heyecanı derken oldukça heyecanlı stresli günler yaşadım.Bu durum regl ınıda etkileyecektir eminimki..Belkide erteler,inşallah ameliyat gününde regl olmazsın.Ameliyattan sonrada adet düzensizligi olabilircanım,bunu yaşayan birçok arkadaşımız olmuştu çünkü.Bende yaşadım..İnşallah herşey yolunda gider,bir sorun çıkmaz..Herşey güzel olacak Allahın izniyle..:54:

İnşallah sınavın iyi geçmiştir canım.. Deseneki ameliyat heyecanı,sınav heyecanı derken oldukça heyecanlı stresli günler yaşadım.Bu durum regl ınıda etkileyecektir eminimki..Belkide erteler,inşallah ameliyat gününde regl olmazsın.Ameliyattan sonrada adet düzensizligi olabilircanım,bunu yaşayan birçok arkadaşımız olmuştu çünkü.Bende yaşadım..İnşallah herşey yolunda gider,bir sorun çıkmaz..Herşey güzel olacak Allahın izniyle..:54:

Evet keyfi girdiğim sınavda bile heyecanlanıyorum fazla geldi bu kadarı :) Ama ameliyatın hiiç ertelenmesin istemiyorumkiii :( canım valla bide regl olursam kötü olur. En iyisi dua etmeek..

Gözdeciğim bu gün ameliyat olacaksın galiba.. Sana bol şanslar diliyorum. Mutlu haberlerinide merakla bekliyorum.İnşallah her şey yolunda gider. Allah yardımcın olsun güzelim.. Sevgiler..

Back