• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç çıkmayan göğüsler...

Ameliyatımı olduuum :D şimdi hala hastanedyim doktoru bekliyorum.. Dün 10da ameliyata girdim 12de kendime geldim ağrım şu an yok ama dün kötüydüm adet de oldum hem gaz sancısı hem adet hem tansiyonum düştü ter boşaldı mide bulantısı falan drken bya kötüydüm neyseki şu an iyiyim telefondan girebiliyorum eve geçince müsait olur olmaz konumu açacağım. 365 cc kas altı yarı damla natralle marka silikon takıldı.

gözdecim çok geçmiş olsun, bak heyecan yaparken oldu bitti bile :16:
365cc de süper olmuştur eminim, konunu bekliyoruz :52:

Ameliyatımı olduuum :D şimdi hala hastanedyim doktoru bekliyorum.. Dün 10da ameliyata girdim 12de kendime geldim ağrım şu an yok ama dün kötüydüm adet de oldum hem gaz sancısı hem adet hem tansiyonum düştü ter boşaldı mide bulantısı falan drken bya kötüydüm neyseki şu an iyiyim telefondan girebiliyorum eve geçince müsait olur olmaz konumu açacağım. 365 cc kas altı yarı damla natralle marka silikon takıldı.

Nihayettttt suppperr :) 360 cc cok iyi boyut canim cok sevindim,hadi hemen iyiles de foto gorelim...Simdi az cok agrin olsada bosver tadini cikar ben valla ozledim ameliyat sonrasi hallerimi :)

Cok gecmis olsun Gozdecim bekliyorum konunu ve hikayeni bastan :)

Oyy..Oyyy...Kimler gelmiş..Canım benim çok çok geçmiş olsun çok sevindim yorumunu görünce.365cc haa..Valla süper,hiç gögsü olmayan biri için çok sevindirici,mutlu edici bir sonuç olacak eminimki :16:Canım gün geçtikçe kendini daha iyi hissedeceksin birtanem..Her yeni günde iyileşmeyi farkedeceksin :34: Kendini zorlama sakın,dikkat et.Çok öğüyorum,görüşmek üzere... :3:

vauuuv hayırlı olsun tatlım. tüm sıkıntıların geçecek ve çok mutlu olacaksın. biz bekleriz, kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman yaz.
ameliyat ve göğüslere kavuşma mutluluğunun ben gibi mens düzensizliği yaşayan tüm bayanlarda olumlu etki yarattığını/yaratacağını düşünüyorum.
gözdeciiiiim, 365 de çok iyiymiş. :32: :3: gözümden kaçtı sanma :nazar:

365 falan ne oluyor biri beni aydınlatırsa sevinirim en dusuk rakamı kac bedene geliyor bilmek isterim adına yine cok sevinip mutlu oldum gözdeee sankim kendime taktırmıss gibiii

canım cok cok gecmıs olsun. masallah diyelim nazar degmesin en kısa zamnda saglıgına kavusman dilegıyle kendıne ıyı bak canımcım:54:

Çok geçmiş olsun güzelim. Artık daha mutlu ve güzel bir hayat seni bekliyor. Dilerim her şey o güzel gönlüne göre olur. Kendine çok iyi bak. Ara sıra da bizi durumun hakkında bilgilendir. Bizi merakta bırak ma :)) Sevgiler Canım..

Oldu da bitti maşallahhh:nazar::21: Canım geçmiş olsun. 365 cc çok iyi boyut. Zühtü bey de Hakan beyin dediği gibi kas altı damla takmış. Demek ki senin vücuduna en uygun protez buymuş canım:34: Hayırlı uğurlu olsun, hoşgeldin aramıza:92:

çok şükür sende atlattın darısı sırada bekleyen arkadaşlara :16:
inşallah çektiklerin ilk günle sınırla kalır güzel bir ameliyat sonrası geçirirsin :46:

canımmmm geçmişler olsun.... ağrıdan acıdan gözünden yaş gelse de hiçbirşeyin önceki halin kadar canını acıtmayacağından eminim... mutluluk bulutlarında gezinebileceğin ,ayaklarının mutluluktan yerden kesildiği bir yaşama yani aramıza hoşgeldin

işte bu kadar, geçmiş olsun gözdecim, boyut da çok iyi, harika, benim de hiç olmamasına rağmen 350 takılmıştı. seninkiler tam bomba olmuş yani, kıskandım valla :16:
bu arada çok şanslısın, şansın her daim seninle olsun, ailene sımsıkı sarıl, seni anladılar ve bu sıkıntına çözüm buldular,
bundan sonra seni hiçbirşeyin üzmesine izin verme, mutluluklar diliyorum, :54: sevgiyle, :16:

Gözdeciğim çok geçmiş olsun, son durumun hakkında bizi bilgilendirisen ben kendi adıma çok mutlu olacağım.. Kendine çok iyi bak Canım. Bunun keyfini çıkarmaya bak şimdiden. Sevgiler..

Ben yine telefondan giriyoruum hepinize çook teşekkür ederim toplu alıntı yapamıyorm malesef :( konumu açtım. Ameliyat öncesi de sonrası da çok destek oldunuz hepinize , foruma çook teşekkür ediyorum boool bol öpüyoruum :)

Meme altı 80 cm meme ucu 96 cm. Arkadaşlar ben 2-3 cmden fazla küçülmesini istemiyoruum :( ne kadar küçülür sizcee ? Konum da onaylanmadı. Ne olur cevap veriin ben küçülsünler istemiyoruuum :(

Meme altı 80 cm meme ucu 96 cm. Arkadaşlar ben 2-3 cmden fazla küçülmesini istemiyoruum :( ne kadar küçülür sizcee ? Konum da onaylanmadı. Ne olur cevap veriin ben küçülsünler istemiyoruuum :(

cnm dur bu ne acele :1: önce bi kendine gel telaş yapma
bi kere henüz vücudun ödemlidir sen ameliyat öncesi meme altını ölçtüysen onu baz olarak al
biraz bekle şu ödemlerin geçsin yeniden ölçersin en fazla 2-3 cm gider zaten oda oluşan ödemlerindir merak etme kendini üzme :29:
üstelik senin protezlerin büyük bu ölçünün doğru olduğuna eminmisin :44:
neyse sen hele bir iğleş resimlerini görünce anlarız :16:

cnm dur bu ne acele :1: önce bi kendine gel telaş yapma
bi kere henüz vücudun ödemlidir sen ameliyat öncesi meme altını ölçtüysen onu baz olarak al
biraz bekle şu ödemlerin geçsin yeniden ölçersin en fazla 2-3 cm gider zaten oda oluşan ödemlerindir merak etme kendini üzme :29:
üstelik senin protezlerin büyük bu ölçünün doğru olduğuna eminmisin :44:
neyse sen hele bir iğleş resimlerini görünce anlarız :16:

Canım zaten göbek falan aldı başını gitti :D ben sadece meme ucunu ölçtüm. Meme altı ameliyat öncesi ölçüm.. Üzüldüm doktor ödemin çok yok küçülmez demişti ama aklıma kurt düştü işte.. bence meme altı ile ucu arasnda 15-20 cm fark olmalı 5-6 cm küçülürse ağlarım.

Canım zaten göbek falan aldı başını gitti :D ben sadece meme ucunu ölçtüm. Meme altı ameliyat öncesi ölçüm.. Üzüldüm doktor ödemin çok yok küçülmez demişti ama aklıma kurt düştü işte.. bence meme altı ile ucu arasnda 15-20 cm fark olmalı 5-6 cm küçülürse ağlarım.

tatlım şüükretmek gerekir dimi :)

Back