hiç bitmeyen vajinal akıntı

Merhabalar bende kaşıntılı kokulu süt kesini gibi yeşil akıntıyı 8 ay çektim tam farklı bir sürü dr a gittim.Kültür tahlilleri falan da yapıldı.Sorun gözükmüyordu ama kullandığım onca fitil,antibiyotik ve eşli tedavi hiçbir işe yaramadı.1 hafta rahat ediyordum akabinde tekrarlıyordu.soğan kürü denedim maalesef o da işe yaramadı.En son lokman hekimlik yapan birine gittim bitkisel çay,alkali su ve oturma banyosu verdi.2 ay kadar kullandım.şimdi Allah a şükür geçti.Çok çektim tuvalete girmek istemiyordum.zorluğunu bildiğim için paylaşmak istedim sağlıklı günleriniz olsun

Bitkisel çayın içeriğini bilmiyorsunuzdur Sanırım??

Kendimi bildim bileli vajinal akıntım var. Çamaşır değiştirmeye kalksam çamalır dayanmaz o derece. ergenliğimde normal ped kullanıyordum. Ama bir kadın doğum uzmanı bana oraya naylon tarzı bir şey koymamın sağlıklı olmayacağını, peçete koymamı söyledi. O gün bugündür peçete vardır hep külodumun içinde. Her tuvalette değiştirim. Bir de doktorun söylediği o zaman sağlıklı olanın bu olduğu, kuru vajinanın ileriki yaşlı kadınlarda olduğuydu.

Eğer bi enfeksiyondan şüpheleniyorsanız testlerinizi mutlaka özel labda yaptırın. Bende gardnerella vaginalis ve üroplazma varmış.(tabi akıntım bunlardan kaynaklı değil muhtemelen dediğim gibi kendimi bildim bileli var) pcr multiplex testinde çıktı. Ondan önce ne idrar kültürleri ne vajinal kültürler yaptırdım da çıkmadı. Ona göre tedavinizi olun.

Benim de çevremde hiçbir kız arkadaşımın akıntısı yok. Ama bende baya var hem de rengi sarı. Yani vajinada sarı değil de peçetede kuruyunca sarı rengini alıyo.

Peki sizde çıkan bu enfeksiyonlar için nasıl bir tedavi verildi size.Bildiğim kadarı ile mantar için gittiğimiz de doktorlar icinde bir çok enfeksiyon için karma fitiller veriyor zaten

Peki sizde çıkan bu enfeksiyonlar için nasıl bir tedavi verildi size.Bildiğim kadarı ile mantar için gittiğimiz de doktorlar icinde bir çok enfeksiyon için karma fitiller veriyor zaten
Gardnerella için flagyl diye bi ilaç, üroplazma için de tetradox. Antibiyotik olduğu için mantar olma riskine karşı bir de mantar ilacı verdi. Ama bende mantar yok. Akıntı dışında herhangi bir şikayetim de yoktu yanka vs. Partnerimde olunca ben de bi baktırayım dedim

Benimde hic bitmeyen akintim vardi ve doktor kontrolde rahim agzinda yara var dedi.flagyl ve mixovul fitil verdi.bunlari kullanirken asiri derecede akinti attim resmen.simdi cok cok az gunde 2 3 damla akintim oluyo

Benimde hic bitmeyen akintim vardi ve doktor kontrolde rahim agzinda yara var dedi.flagyl ve mixovul fitil verdi.bunlari kullanirken asiri derecede akinti attim resmen.simdi cok cok az gunde 2 3 damla akintim oluyo
Geçmiş olsun. Peki öncesinde ergenlikte akıntınız var mıydı hiç?

Anladım ancak antibiyotik mantara yol açıyor bu güne kadar olmasa da mutlaka kullanın ilaci nacizane tavsiyem bir de probiyotikle destekleyin

Anladım ancak antibiyotik mantara yol açıyor bu güne kadar olmasa da mutlaka kullanın ilaci nacizane tavsiyem bir de probiyotikle destekleyin
Çok sağolun. Mantar ilacını da kullandım. İki tane haptı zaten bi hafta arayla içtim.
Bu aralar hiç düzgün beslenmiyorum yemek yemiyorum. Hayatımı düzene sokmam lazım her açıdan

benim de oyle kendimi bildim bile gunluk ped kullanirim. gebe kalmaya calisinca ogrendim ki kuru gunler varmis akintinin cesitleri varmis. herkes oyle saniyordum ben.. enfeksiyon yasadigim da oldu ama kendimi kabullendim benim yapim boyle devamli akinti vardir. iki gun kuru gibi oluyorum ovulasyon sonrasi..

aksine herkeste olmuyor arkadaşlarıma sorduğumda günlük pedi çok nadir kullandıklarını söylüyorlardı
çamaşırları ıslanmıyormuş
biz niye böyleyiz bilmiyorum

sevdiğim çamaşırları giyemiyorum dantel transparan çamaşırlar alıyorum
günlük ped yapışmıyor giyemiyorum mesela
tanga giymek ölüm gibi bişey zaten
ipi değil de ıslanması rahatsız ediyor

Tangalar icin uygun sekilli pedler var denk geldin mi hic?

Kurtulan var mı çok merak ediyorum. Bende de ergenlikten bu yana var yaş oldu 29 henüz evlenmedim ama şu an bile evlenince ne yaparım diye düşünüyorum bu durum çok canımı sıkıyor, kesin çözümü yok mudur yaa eski kadınlar ne yapıyordu o vakitler ped bile yoktu :/
Ben her gün yatmadan bir diş sarımsak yutmayı düşünüyorum en azından doğal yöntem belki yarar inşallah kurtuluruz hepimiz.

Benim umudum yok maalesef

Aslında her gün çok aşırı yoğun gelmediği sürece normal, vajina kendini temizleyen tek organ yanma, kaşıntı veya köyü koku yok ise normal, ama çok geliyorsa normal değil diye düşünüyorsan vajinal flora dengen bozulmuş olabilir. Probiyotikli ürünler kullan karbonhidratı azalt çok su içmeyi ayaklarınıda sıca tutmayı unutma işe yaramazsa doktora mutlaka git. Yumurtlama dönemlerinde ve regline 4-5 gün kalada yoğun akıntı görülebilir bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…