hiç bitmeyen vajinal akıntı

beslenmeden falan mı dicem her insanın tükettiği yemeklerden yiyoruz onlarda olmuyor da bizde niye oluyor ya :kızgın:
kullanılan ilaçlardan oluyodur dicem dogum kontrol dısında ilaç da kullanmıyorum :emir_bebek:
Bende kullanıyordum 2 yıldır yine vardı bir aydır kullanmıyorum yine var.. bi sıkıntı yoktur merak etme :cool:

Yarasini bilmem ama iltihapli durumlarda antibiyotik tedavisi uygulaniyor yakma vs cok ileri derecedeki durumlar icin sanirim
Malesef benimki daha küçüktü çok antibiyotik kullandım yalnızca iltihabı kurutmak içindi. Yara ilaç tedavisiyle geçmiyor asla. Geçmediği için de tekrar iltihaplaniyor

korkacak bişey yok dimi o zaman. yani bende yara olsa bile şuan tedavisi mümkün değil öylemi. bunun sağlığı bozacak bi riski yok yani ?
Yok canım merak etme. Yalnızca enfeksiyon veya mantar vs.gibi durumlar varsa ilaç tedavisi olursun geçer, rahim ağzı yarasını şu an dert etmene gerek yok ayrıca kesin var da diyemezsin yani bu bi varsayım yalnizca

Karbonatlı su hakkında bilgi alabilir miyim
Canım benim de çok bi bilgim yok hamile arkadaşlar enfeksiyon oldukları zaman doktorları önermişti, mesela bir şişe suya bir kaşık karbonat gibi birşeydi sanırım seyreltip 2 günde bir yikayabilirmisiz. İnternetten bi arastir iyice ama

:oops:
Yok canım merak etme. Yalnızca enfeksiyon veya mantar vs.gibi durumlar varsa ilaç tedavisi olursun geçer, rahim ağzı yarasını şu an dert etmene gerek yok ayrıca kesin var da diyemezsin yani bu bi varsayım yalnizca
valla cok tesekkür ederim içimi rahatlattın :))) ben bunu ilk kontrolumde soriyim ama bşşey çıkmıcaktır gibime geliyo :)

Canım benim de çok bi bilgim yok hamile arkadaşlar enfeksiyon oldukları zaman doktorları önermişti, mesela bir şişe suya bir kaşık karbonat gibi birşeydi sanırım seyreltip 2 günde bir yikayabilirmisiz. İnternetten bi arastir iyice ama
Teşekkür ederim

Bende de peçete kalıntıları gibi birşeyler geliyor ama peçete değil tabiki temizce yikaniyorum ertesi gün yine aynı bazen akintim hiç olmuyor bazense çok aşırı geliyor

sordugum kimsede benim gibi kesilmeyen akıntı yok. benim derdim her lavaboda günlük ped takma zorunda oluşum. çamaşırım kesinlikle temiz kalmıyor. hep akıntı hep:mad::mad:
Canım benimde öyle bekarlığımdan beri bende hep neden neden die sorardım kendime evlendim hala aynı Dr um normal dedi bütün kadınlarda olabikir dedi yumurtlar rahim temiz kist yok bu kdr dert etme dedi :KK66:

Canım benimde öyle bekarlığımdan beri bende hep neden neden die sorardım kendime evlendim hala aynı Dr um normal dedi bütün kadınlarda olabikir dedi yumurtlar rahim temiz kist yok bu kdr dert etme dedi :KK66:
ya aksın aksın da hiç mi bitmez bu kime sorsam belli dönemlerde oldugunu söylüyo. benim maşşallah durmak bilmiyo:silah:

ya aksın aksın da hiç mi bitmez bu kime sorsam belli dönemlerde oldugunu söylüyo. benim maşşallah durmak bilmiyo:silah:
Bnmde öyle aynen günde 10-15 çamaşır değiştirsem her damlamada kaldırır yani:) arkadaşlarımada sorduğumda yuh diolardı ben çekemem falan diolardı ama başa gelen çekio ben arrk alıştm zaten bazen azalıo noluyo falan oluyorum şaşırıyorum:)

Malesef benimki daha küçüktü çok antibiyotik kullandım yalnızca iltihabı kurutmak içindi. Yara ilaç tedavisiyle geçmiyor asla. Geçmediği için de tekrar iltihaplaniyor
Cok gecmis olsun bende de suan iltihaplanma olmus doktora gittim antibiyotik verdi 2 adet iltihaplanma dedi sanirim ileri derecedeki vakalarda o sizin dediginiz.

Her akıntı iltihap olmak zorunda değil. Her sarı-yeşilimtırak yani renkli akıntı da anormal olmak zorunda değil. Herkesin yapısı farklıdır. Ben de çok akıntısı olan biriyim. Çok doktora gittim çok araştırdım. Bazı zamanlar günlerce ağlıyordum. Kültür veriyordum hep temiz çıkıyordu, rahim ağzında yara yoktu. 1-2 kez enfeksiyon çıktı kültür sonucumda.(toplamda 50 kere kültür yaptırmışımdır kesin) O enfeksiyon çıktığı zamanlarda da antibiyotik ve fitiller ile tedavi oldum ama akıntım hiçbir zaman geçmedi. En sonunda kabullendim benim yapım böyle. Daha sonra etrafımdaki insanlara bahsetmeye başladım. Bir de ne göreyim bir sürü kadın varmış böyle olan. Doktora gidip tahlillerini yaptırdığın sürece sıkıntı yok. Buralarda çok sorma moralini bozar kafanı karıştırırlar.

:mad::mad:
Her akıntı iltihap olmak zorunda değil. Her sarı-yeşilimtırak yani renkli akıntı da anormal olmak zorunda değil. Herkesin yapısı farklıdır. Ben de çok akıntısı olan biriyim. Çok doktora gittim çok araştırdım. Bazı zamanlar günlerce ağlıyordum. Kültür veriyordum hep temiz çıkıyordu, rahim ağzında yara yoktu. 1-2 kez enfeksiyon çıktı kültür sonucumda.(toplamda 50 kere kültür yaptırmışımdır kesin) O enfeksiyon çıktığı zamanlarda da antibiyotik ve fitiller ile tedavi oldum ama akıntım hiçbir zaman geçmedi. En sonunda kabullendim benim yapım böyle. Daha sonra etrafımdaki insanlara bahsetmeye başladım. Bir de ne göreyim bir sürü kadın varmış böyle olan. Doktora gidip tahlillerini yaptırdığın sürece sıkıntı yok. Buralarda çok sorma moralini bozar kafanı karıştırırlar.

canım çok teşekkür ederim. zaten buraya konu açınca çok yazan oldu ben de öyleyim diyen.

benim moralimi çevremde sorduğum insanlar bozuyodu ya reglden bikaç gün önce başlıyo diyolardı, yada regl bittikten sonra bi kaç gün devam ediyo diyolardı.

benim gibi ayın 25 günü akıntısı olan yoktu hiç çevremde, kalan 5 günü regl zaten :))

ama kabulleniyorum ben hiç günlük pedi bırakamıcam sanırım.
ya da sadece çamaşırımın kumaşını hissedemicem :deli: alışcaz napalım

merhaba cvp lar u okuyamadım ama yardımcı olursa fiye durumumu paylaşmak istedim aynı sizin gibi ergenlikten beri sürekli akıntım vardı hep normal diye düşündüm günde 2_3 peder değiştiriyordumta ki akıntı dan dolayı çocuğum olmayana kadar bir doktor gnlükgüped kullanmaya devam edersen akıntın bitmez dedi bıraktım pamuklu çamaşır. akıntı oldukça değiştirdim ve soğan kürü uyguluyorum bu ay 11.gündeyim akıntı m neredeyse bitti çok şükür ookadar şaşkınım ki yıllardır boşu boşuna o kadar çekmişim

merhaba cvp lar u okuyamadım ama yardımcı olursa fiye durumumu paylaşmak istedim aynı sizin gibi ergenlikten beri sürekli akıntım vardı hep normal diye düşündüm günde 2_3 peder değiştiriyordumta ki akıntı dan dolayı çocuğum olmayana kadar bir doktor gnlükgüped kullanmaya devam edersen akıntın bitmez dedi bıraktım pamuklu çamaşır. akıntı oldukça değiştirdim ve soğan kürü uyguluyorum bu ay 11.gündeyim akıntı m neredeyse bitti çok şükür ookadar şaşkınım ki yıllardır boşu boşuna o kadar çekmişim
soğan kürü akıntını tamamen bitirdimi ve ben cogaltıyo diye biliyorum

Soğan doğal antibiyotiktir. Soğan suyunu kışın bol bol içerseniz o kış ağır grip bile geçirmezsiniz. Yani vücutta enfeksiyon varsa onu tedavi eder yoksa da direnç sağlar. Tecrubeyle sabit :) Eğer konu sahibinin akinti sebebi enfeksiyonsa muhakkak faydası olacaktır soğan suyunun. Ama başka biseyse sanmıyorum kesin bir çözüm olacağını. O yüzden bekar da olsa alttan muayene olmasını ve içinin rahatlamasını öneriyorum yıne :)

X