- 2 Aralık 2017
- 6.086
- 8.304
Eğer cinsellik düşününce şeffaf renkte sıvı geliyorsa bu evet cinsellik yaşarken yarariniza olur ama sürekli gelen bu akıntı ters etki yapabilir partneriniz ve ozguveniniz açısından..Bende aynısını çekiyorum ergenliğimden beri. kaç kere doktora gittim tıbbi bi rahatsızlık olmadığını genetik olduğunu söyledi. aksine sıvı fazlalığı cinsellikte daha yararlı olacağını söyledi ama cidden çok itici bir durum günlük pede mahkumuz sanırım
tatildeyim evde oldugum müddet boyunca günlük pedi kullanmamaya calısıcam bakalım bide 2 hafta içinde bana dogum kontrol ilacı yazan doktora kontrole gitmeyi düşünüyordum tekrar bunu sorayım o zamanAkıntıyı kultüre gönderebilirler ama bunun icinde muayene gerekli.Ergenlikten beri ped kullaniyorsaniz bir sekilde denemelisiniz pedsiz sonucu ne olacak.Islandikca lavaboda peçete ile temizleyebilirsiniz deneme suresi boyunca
2 hafta içinde dk ilaçı yazan doktora kontrole gitme gibi bi planım var o zaman bidaha sorucam sanırım bu akıntıyı. teşekkür ederim. utana sıkıla muayene olcamBen bekardım aynı sorun vardı ve alttan bakti zaten akıntı için çok derine inmesi gerekmiyor afedersin dudakları eliyle hafif çektirip bakıyor ordan az bi örnek alıyor sanırım. Ben de bekarım diye alttan muayene istemedim beni resmen azarladi nasıl bilcem ne olduğunu ilaç yazamam o zaman dedi. Dugune 1 ay kalmıştı bu sorunu çözmek zorundaydım kabul ettim. Ki enfeksiyon falan hormonla alakalı değil daha çok yüzeysel bı durum. Cekinecek bişey yok bence alttan muayene etmesini kendin talep etmelisin.
aaa gerçekten mi... peki bu rahim ağzı yarası nasıl bişey oluyormuş peki. az önce bi arkadaş da yazdı alttan bakabilir çok derine inmesine gerek yok dudakları aralayıp bakacak dedi. ben korktum sanırım ya. ben aslında öyle duş jeli falan sürmem oraya. bazı markaların çıkardığı genital bölge temizleyicileri varya, el sabunu gibi. ama ora için üretilmiş pH değeri uygun, onlardan kullanıyorum ama duş sırasında aklıma gelirse o da. başka bi kimyasal degdirmiyorum. bu rahim agzı yarası nasıl tedavi ediliyor? kaşıntı yanma vs yok bende ama bu yara kaşıntı yanma yapmadan da oluşur mu?Canım benim de hiç bitmedi akintim kendimi bildim bileli. Bekarken de çok vardı. Evlenince jinekolojik muayenede rahim ağzı yaram oldugunu öğrendim. Sanırım bu günlük pedlerden,sabunla temizlenmekten vs.oldu. çok fazla kimyasal birşey kullanmamaya çalış. Şu an alttan muayene edemezler seni. Ilerde çaresine bakarsın ama hijyenik temiz beyaz bezler kullan eski atletleri iyice yıkayıp tek kullanımlk olarak kullanabilirsin. Şu an pek yapacak birşey yok. Idrarinda yanma, yeşil renkli akıntı,.bulanik idrar vs. Olursa enfeksiyon demektir bunun için doktor ilaç yazar zaten
kesinlikle bende de aynı. tuvalete gidemicek durumda oluyorum o zaman sarıya dönüşüyor. hafif de kokusu oluyor cok havasız kaldıgından bence. sen alttan mı baktırdın peki cok inceliyor mu bide..Bende de kaşıntı yanma acı vs hiçbirşey yoktu. Sık sık akınti oluyordu açık renk ve beklerse wc gitmeye imkan bulamazsam rengi sarıya dönüyordu. Hafif enfeksiyon dedi ilaçlar 1 haftada kesti. Aylar oldu şükür hala fazla yok.. Bide bekarken alttan bakamaz deniyor ama bazısı bakıyor en net cevabı bulmak için de bu gerekiyor malesef
tek değiiiilsiiiin benimde öyle senin ne demek istdiğini cok iyiii anlıyoruumm benimde şu 2 yıldır hiç bitmeyen akıntım var hani adet öncesi yada sonrası değil bildiğin hergün bende devamlı ya selpak ya camasır ya değiştiriyorum bzen havlandırıyorum evde etek flan giyip ama yok bitmiyo bıktım bendee gitcem doktora bariii adet dönemlerimin baslangıc ve sonunda flan gelsin benden hiç gitmiyo
biyere giderken yolda hele geliyo allahım ızdırap cekiyorum resmen rahat edemiyorum o yüzden neremden geliyo okdar akıntı ya
Bende aynısını çekiyorum ergenliğimden beri. kaç kere doktora gittim tıbbi bi rahatsızlık olmadığını genetik olduğunu söyledi. aksine sıvı fazlalığı cinsellikte daha yararlı olacağını söyledi ama cidden çok itici bir durum günlük pede mahkumuz sanırım
Eğer cinsellik düşününce şeffaf renkte sıvı geliyorsa bu evet cinsellik yaşarken yarariniza olur ama sürekli gelen bu akıntı ters etki yapabilir partneriniz ve ozguveniniz açısından..
Yok canım dediğim gibi dudaklari yanlara çektirip bakiyo ama bekarken bu da ürpertici oluyor tabi ben bı irkilmistim açıkçası.kesinlikle bende de aynı. tuvalete gidemicek durumda oluyorum o zaman sarıya dönüşüyor. hafif de kokusu oluyor cok havasız kaldıgından bence. sen alttan mı baktırdın peki cok inceliyor mu bide..
Canım doktorlarin yara dedikleri sey kirmizilikmis. Rahim ağzında böyle sanki tahriş gibi bi kirmizilik. O arkadaştan sanırım sıvı gibi bisey alınmış o olabilir ama mantıklı düşününce rahim agzina kadar bakilamaz çünkü ucu ince bi alet sokuyor doktor ucunda kamera olan.o şu an sana yapılamaz diye düşünüyorum tabi doktor bilir.aaa gerçekten mi... peki bu rahim ağzı yarası nasıl bişey oluyormuş peki. az önce bi arkadaş da yazdı alttan bakabilir çok derine inmesine gerek yok dudakları aralayıp bakacak dedi. ben korktum sanırım ya. ben aslında öyle duş jeli falan sürmem oraya. bazı markaların çıkardığı genital bölge temizleyicileri varya, el sabunu gibi. ama ora için üretilmiş pH değeri uygun, onlardan kullanıyorum ama duş sırasında aklıma gelirse o da. başka bi kimyasal degdirmiyorum. bu rahim agzı yarası nasıl tedavi ediliyor? kaşıntı yanma vs yok bende ama bu yara kaşıntı yanma yapmadan da oluşur mu?
Yarasini bilmem ama iltihapli durumlarda antibiyotik tedavisi uygulaniyor yakma vs cok ileri derecedeki durumlar icin sanirimBir de rahim ağzı yarası ilaçla falan tedavi edilemiyor, dondurmak veya yaktırmak gerekiyor. Bunu tabiki bekarken yapmıyorlar hatta bir doğumdan sonra tavsiye ediyor doktorlarmanikkk
korkacak bişey yok dimi o zaman. yani bende yara olsa bile şuan tedavisi mümkün değil öylemi. bunun sağlığı bozacak bi riski yok yani ?Bir de rahim ağzı yarası ilaçla falan tedavi edilemiyor, dondurmak veya yaktırmak gerekiyor. Bunu tabiki bekarken yapmıyorlar hatta bir doğumdan sonra tavsiye ediyor doktorlarmanikkk
ya rengi bazen sarı da olabiliyor bazen renksiz oluyor, kokusu genelde olmuyor ama sabahtan akşama kadar lavaboya girmesem mesela havasız kaldığı için kötü bi kokusu oluyor ama bu suyla falan temizlediğimde geçiyor. benim malesef yumurtlama falan dinlemiyor hep var hep varKorkmayin kokulu ve agrili renkli olursa korkun diyorlar benimde kendimi bileli vardir hep hatta bu akintilar bazen daha yogun ( yumurtlama zamanlarinda yogun olabiliyormus) bazen daha az oluyor doktora da gitmissiniz bir sey olsa cikardi.
ben eğer bişey varsa daha fazla iletletmeden doktora soriyim o zamanYarasini bilmem ama iltihapli durumlarda antibiyotik tedavisi uygulaniyor yakma vs cok ileri derecedeki durumlar icin sanirim
Ben de yaşıyorum çok kötü bir durum bende mantar var ve kistsordugum kimsede benim gibi kesilmeyen akıntı yok. benim derdim her lavaboda günlük ped takma zorunda oluşum. çamaşırım kesinlikle temiz kalmıyor. hep akıntı hep
Karbonatlı su hakkında bilgi alabilir miyimCanım doktorlarin yara dedikleri sey kirmizilikmis. Rahim ağzında böyle sanki tahriş gibi bi kirmizilik. O arkadaştan sanırım sıvı gibi bisey alınmış o olabilir ama mantıklı düşününce rahim agzina kadar bakilamaz çünkü ucu ince bi alet sokuyor doktor ucunda kamera olan.o şu an sana yapılamaz diye düşünüyorum tabi doktor bilir.
O temizleme jellerini de kullanmak sakıncalı sen yine de arada bir karbonatli suyla yıka dezenfekte etmek için. Doktoruna da danış tabiki canım. Ama yapacak pek bisey olmuyor, bazı insanlarda ne yapsan da gitmiyor o akıntı, bazıları da kupkuru.
Benimde öyle aynen geceden banyo yapıp uyursam sabaha kadar yok, işte gün şçinde oluyor ve hep hiç kuru görmedim. 27 yasındayım bir sıkıntı yoktur, olsa bende de olurdu söylerdim burda sana..sordugum kimsede benim gibi kesilmeyen akıntı yok. benim derdim her lavaboda günlük ped takma zorunda oluşum. çamaşırım kesinlikle temiz kalmıyor. hep akıntı hep
aa kist hiç aklıma gelmemişti... bende ultrasonda başka bişeye bakılırken doktor tesadüfen görmüştü ama bu 2 sene önce falan. yumurtalıkta 4x5 diye bişeyden bahsetmişti artık cm miydi mm miydi hiç bilmiyorum tabi. kadın doğuma yönlendirdi o zaman da başka bi şehirdeydim biraz zaman geçti hiç araştırmadığım bilmediğim kadın doğuma gitmiştim. ultrason sonucumu da götürmüştüm tabi. o da baktı ultrasonda. bişey görmedi dediki bu tür kistler her kadında olur birçoğu hissetmez bile. kendi kendine oluşur regl dönemlerinde çatlayarak kaybolur demişti çok net hatırlıyorum. hiç bi tedavi uygulamadı korkacak bişey yok diyip göndermişti. ben de üstelememiştim hiçBen de yaşıyorum çok kötü bir durum bende mantar var ve kist
beslenmeden falan mı dicem her insanın tükettiği yemeklerden yiyoruz onlarda olmuyor da bizde niye oluyor yaBenimde öyle aynen geceden banyo yapıp uyursam sabaha kadar yok, işte gün şçinde oluyor ve hep hiç kuru görmedim. 27 yasındayım bir sıkıntı yoktur, olsa bende de olurdu söylerdim burda sana..