HİÇ BİTMEYEN GÜRÜLTÜ

Yani herseyden omce aksam 9 da cocuklarim ne isi var o saatte didarida haklisiniz arkadasim Allah kolaylik versin zaten 6 da yatiyormussunuz saat 9 da tahammul em fazla nekdar olabilir
Ben zaten 20.30'a kadar bekliyorum hiç müdahale etmiyorum ama saat 9 olunca çocuğun uykusu geliyor artık o da rahatsız oluyor anne söyle de sussunlar uyuyamıyorum diyince ister istemez sinirleniyorum yani uyarmasam emin olun o gürültü 10 11' e kadar sürer

Ben zaten 20.30'a kadar bekliyorum hiç müdahale etmiyorum ama saat 9 olunca çocuğun uykusu geliyor artık o da rahatsız oluyor anne söyle de sussunlar uyuyamıyorum diyince ister istemez sinirleniyorum yani uyarmasam emin olun o gürültü 10 11' e kadar sürer
Haklisin arkadasim acaba ne yapilabilir ki bi konuda ses yalitim yapilsa yazin mecbir cam kapi acilicak
Insanlar neden bu kadar rahat anlamiyorum
Sabahlari kizimi okula goturdukten sonra bazen velilerle sohpet ediyiruz ozaman. Bile.cam onu ev yakininda olmaktan kaciniyoruk belki uyuyan olur vb diye

Dedikodu yayın sapık varmış falan diye polis bi arkadaştan duydum . uydurun iste birşeyler belki ise yarar. Anaları babaları korkar belki.

Gerçekten işiniz çok zor. Apartmanlarda her tip insan var parası yeter apartmanda.

Ama kurallara uymak etrafı rahatsız etmemek gibi bir bilinç malesef yok

anne baba olgun olacak ki,evlad da söz dinlesin.

Hemen hemen aynı tür şeyler bizde de var ama anneleri çocuklardan daha çocuk.inanın söylediniz diye siz suçlu olursunuz daha da sinirleriniz bozulur . Ben üst komşuma söyledim de eviymiş çocuğu özgürmuş gece1de de istediğini yapıp benim bebeğimi uykudan sıçratma hakkına sahipmiş ölür müsün öldürür müsün

apartmanlar kültürlü anlayışlı görgülü insanlarla dolu olduğu sürece yaşanilsi olur ancak

Kızlar her sene havaların ısınmasıyla başlayan ve aylarca süren bir derde sahibim. Şöyle ki biz giriş katta oturuyoruz oğlumun odası ve yatak odamız aparmanın giriş bölümüne bakıyor. Çalışan insanlarız sabahları 6'da kalkıyoruz oğlum da okula gidiyor dolayısıyla akşam erken yatıyoruz. Kendi apartmanımızın ve civar apartmanların çocukları her akşam toplanıp camın önünde bağırarak top oynuyor.Akşam 9'a kadar sabrediyorum sonunda uyarıyorum ama inanın artık her akşam onları uyarmaktan ben utanıyorum. Yani yanlış anlaşılmasın ben demiyorum ki çocuklar oynamasın tabi ki oynayacaklar ama bunun bir sınırı olması gerekmiyor mu? EN son biraz önce yine aynı durumla karşılaştım ve rahatsız olduğumuzu bildirdim çocuklardan biri burası bizim apartmanımız istediğimiz yerde oynarız dedi. Yılların eğitimcisiyim 30 yşını geçmiş bir kadınım inanın sinirden ellerim titredi.Annelerle konuşmayı düşünüyorum ama büyük bir kavga çıkma ihtimali yüksek çünkü daha önceki uyarılarımızda bunu yaşadık. Şimdi bana akıl verin ne yapıyım?
yönetim istifa:)) yönetici yokmu?
banada bitmek bilmeyen bir müzik aleti sesi geliyor bir daireden , arkadaş hiçmi sıkılmaz insan yaaaa , yada aile fertleri sıraylamı çalıyor acaba? bazen akşam 10 lara kadar offff offfffff

Lütfen kusura bakmayın ama, giriş katta ev tutarken bunu düşünmek zorundaydiniz. Çünkü yaz demek mahallede geç saatlere kadar oynayan çocuklar,öbek öbek toplanan kadın grubu çay sohbet demektir ve bu bence hayattaki en güzel şey. Apartmanin önünde oynicaklar bide mecbur akşamın saati nereye gitsin çocuklar? Ama yaz ayindada saat 8 de eve mi soksun millet? Ben kardesimden yola çıkarak konuşuyorum gel eve diye çağırmam yani açık konuşmak gerekirse. Ki bence yaşasın mahalle kültürü. Giriş kattaki bir daire için mahallenin bütün çocuklarının eve girmesi daha anormal. Eve girmese kapıda oturup sohbet etmiceklerinden "eve girmesi" diyorum. Şimdi biri atlamasin hemen ne alaka eve sokmakla da bilmemnede diye. Saldıran tiplerden gina geldi. Kisacasi; çocuk haklı be abla. Valla.

Ben de yuksek giriste oturuyorum, cocuklar top atiyorlar duvara, ev sallaniyor yerinden. Benden baska da uyaran yok, herkes memnun halinden. Ama ben ders calisiyorum, esim gece vardiyasindan cikiyor gunduz uyumak istiyor. Ben genelde cocuklari abiniz uyuyor, sessiz olun diye uyariyorum. Biraz etkili oluyor, oyle ters cevap veren olmadi hic.
Bence ailesiyle konuscaksan sakince konus, sikayet eder gibi degil de rica eder gibi. Bu gurultunun sizi nasil etkiledigini anlat. Aksam ezanindan sonra dagilir cocuk dedigin, dokuza kadar napiyolar sokakta.

Bizim mahallenin çocukları yaz aylarında saat 11e kadar disaridalar. Keza anneleri ya da mahallenin yaşlı teyzeleride kapının önünde. Bildiginiz site yani. Ne akşam ezanı? :))))

Hic bi ise yaramaz.
Aileler seni anlasa ne olurki?
( ki bence anlamazlar).
Cocuklarinin volume ayarlarinimi kisicaklar?
Cocuklar oynar yine bildigi gibi.

Kızlar her sene havaların ısınmasıyla başlayan ve aylarca süren bir derde sahibim. Şöyle ki biz giriş katta oturuyoruz oğlumun odası ve yatak odamız aparmanın giriş bölümüne bakıyor. Çalışan insanlarız sabahları 6'da kalkıyoruz oğlum da okula gidiyor dolayısıyla akşam erken yatıyoruz. Kendi apartmanımızın ve civar apartmanların çocukları her akşam toplanıp camın önünde bağırarak top oynuyor.Akşam 9'a kadar sabrediyorum sonunda uyarıyorum ama inanın artık her akşam onları uyarmaktan ben utanıyorum. Yani yanlış anlaşılmasın ben demiyorum ki çocuklar oynamasın tabi ki oynayacaklar ama bunun bir sınırı olması gerekmiyor mu? EN son biraz önce yine aynı durumla karşılaştım ve rahatsız olduğumuzu bildirdim çocuklardan biri burası bizim apartmanımız istediğimiz yerde oynarız dedi. Yılların eğitimcisiyim 30 yşını geçmiş bir kadınım inanın sinirden ellerim titredi.Annelerle konuşmayı düşünüyorum ama büyük bir kavga çıkma ihtimali yüksek çünkü daha önceki uyarılarımızda bunu yaşadık. Şimdi bana akıl verin ne yapıyım?

Bence haklısınız, belli bir saatten sonra çocuklar evde de sokakta da fazla gürültü yapmamayı öğrenmeli ama gel de bunu çocuklara ve bazı ailelere anlat!

Aynı dertten muzdaribim maalesef çok uyarmama ragmen penceredn geldigim anda devam ediliyor.
Geçen birinin annesi beni gordu camda uyarırken,annesine dedim ders calisiyorum lutfen sizin tarafta oynasinlar,ee tmm da kucuk anlamaz diyor,bnden anlamaz belki ama sizi dinler belki dedim,bu defa da tmm inşallah dedi alay eder gibi,sinir oldum.

Bence haklisiniz.bense ayni dertten muzdaribim.millet cocuklari sokaga bi saliyo saldim cayira mevlam koruya yani o hesap.bende giris katta oturuyorum bi kere cocugun biri camdan iceri girmeye calisiyodu kizdim.hele biri kamyonla kum yasiyip denizlige camlara dokuyodu kizdim diye karolluk olacaktik nerdeyse ufak anlamazmis o kadar ufak cocugun yanliz sokakta ne isi var
onuda anlayamiyorum .herkes dogurduguna sahip ciksin bence.sana cevap veren cocugunda annesi soyletmistir buyuk ihtimal.

Lütfen kusura bakmayın ama, giriş katta ev tutarken bunu düşünmek zorundaydiniz. Çünkü yaz demek mahallede geç saatlere kadar oynayan çocuklar,öbek öbek toplanan kadın grubu çay sohbet demektir ve bu bence hayattaki en güzel şey. Apartmanin önünde oynicaklar bide mecbur akşamın saati nereye gitsin çocuklar? Ama yaz ayindada saat 8 de eve mi soksun millet? Ben kardesimden yola çıkarak konuşuyorum gel eve diye çağırmam yani açık konuşmak gerekirse. Ki bence yaşasın mahalle kültürü. Giriş kattaki bir daire için mahallenin bütün çocuklarının eve girmesi daha anormal. Eve girmese kapıda oturup sohbet etmiceklerinden "eve girmesi" diyorum. Şimdi biri atlamasin hemen ne alaka eve sokmakla da bilmemnede diye. Saldıran tiplerden gina geldi. Kisacasi; çocuk haklı be abla. Valla.
Evi tutmadık aldık alırken yani sekiz sene önce ileri görüşlü olup başıma bunların gelebileceğini düşünmedim çünkü ben herkesi kendim gibi zannediyorum. Yani toplu yaşanılan yerlerde uyulması gereken kuralların insanlar tarafından benimsenip çocuklara da benimsetilmiş olduğuna inanıyorum. Yanılmışım.

Giriş katta otururuz gürültüyü hesap etmeden ev tuttuk diye haksız oluruz, çocukları terbiyeli yetiştirmeye çalışırız arkadaşlarının yanlışlarından rahatsız olunca niye bu kadar hassas çocuk yetiştiriyorsunuz diye yine biz suçlanırırz, bir yanlışın çoğunluk tarafından yapılıyor olması onun yanlış olduğu gerçeğini değiştirmez arkadaşlar. Sorun çocukların oynaması değil saat kavramınıdan habersiz olmaları ve çığlıklar atarak oynadıklarını zannetmeleri. Akşam 9' da camının önünde oynamaları onların hakkı ama benim çocuğumun aynı saatte odasında uyuma hakkı yok böyle mi düşünmeliyim? Tabi ki komşular toplansın bahçede çay içsin benim buna lafım yok ki tek derdim sesleri benim evimin içinde olmasın. Attıkları top pencerenin demirlerinde gümlüyor resmen. Huzur ve sessizlik istiyorum sadece

Eğitimciyseniz çocukların sessiz oyun oynayamayacağını biliyor olmalısınız ,hemde sokakta. Evden gelse gürültü anlarım ama sokakta koşup oynayacaklar başka bir şekli olduğunu sanmıyorum sokakta oynamanın.

Eğitimciyseniz çocukların sessiz oyun oynayamayacağını biliyor olmalısınız ,hemde sokakta. Evden gelse gürültü anlarım ama sokakta koşup oynayacaklar başka bir şekli olduğunu sanmıyorum sokakta oynamanın.
Çocukların sokakta gürültü edip oynamalarına bişey diyen yok. Sorun akşamın belli bir saatinden sonra kuralsızca oynamaları. Hastası var yaşlısı var çalışanı var. Bende bir eğitimciyim ve buna bende karşıyım. Üstelik bizim dördüncü katta oturanlardan rahatsız oluyorlar. Mesele giriş kat meselesi de olmayabiliyor.

X