Merhaba Arkadaşlar ,
Evli ve 14 aylık bir oğlum var. Eşimi oğlumu çok seviyorum ama mutsuzum. Eşim serbest meslekte işleri çok durgun. Ben özel bir şirkette çalışıyorum. İşyerinde bir arkadaşımla aram iyi değil sürekli dedikodumu yapıyor konuşmaya çalışıyorum anlamıyor. patronlarımda onu tutuyor erkek diye herhalde fazla maaş alıyor onun işlerinide bana yaptırıyorla konuşuncada onu kıskandığımı düşünüyorlar. Çalışmak istemiyorum ama çalışmak zorundayım. Çünkü kredi çekip ev aldık. Birde çocuğumun masrafları üstelik eşimin işleri iyi değil. 3 aydır krediyide ödeyemedik. Çocuğum dünayaya geldiğinde 21 gün küvezde kaldı 5 ay burnundan tedavi gördü masraf çok olunca işyerindende borç almıştım. Yani işyerinede borcum var. Her yerden borç fışkırıyor sanki nasıl yapıcağız ne olucak bilmiyorum. Eşim halledicem deyip duruyor ama hal olan birşey yok. Bunları neden yazıyorum. Çünkü arkadaşımda yok kimseye anlatamıyorum. Yazınca belki rahatlarım diye düşündüm. Arkadaşım yok çünkü bu memlekete geleli 7 yıl oldu. Çalıştığım işyerindede tek bayan olunca sabah akşam iş arkadaş edinemedim.
Çok sıkılıyorum daraldım artık beynim çalışmıyor. Birşeyler yazarsanız belki biraz rahatlarım.
Hoşcakalın