• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hiç Bir sorun olmadığı halde hamile kalamayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde çevremdeki herkes hamile hele eltim gözüme gözüme sokuyo hamile olduğunu insanlar ne kadar acımasız ne kadar vicdansız onun yerinde ben olsaydım yanyanayken hamileligimden bahsetmezdim bile üzülmesin diye ama o her fırsatta soyluyo bilerek yapiyo resmen ben Allah'a havale ettim hepsini kimsenin çocuğunun garantisi yok o yüzden kimse böbürlenmesin benim çocuğum oluyo senin yok diye
Bu yüzden malesef arkadaşlarımla görüşmeyi kestim. Tamam cocukları evet illaki sevecekler de az düşünür insan ya.

Iyi akşamlar kızlar benim de herşey normal çıkmasına rağmen olmuyor 5 sene oldu neredeyse hiç hamile kalamadım rabbim inşallah bizim de yüzümüzü güldürür :KK200:
Canım bende 1.5sene oldu olmadı eski dönemlerde göbek düşmesi diye hitap ediliyor baktirdim ve göbeğim kızken düşmüş ve yerinde su toplamış 1hafta boyunca bursa eşimin akrabası anlıyordu kaldırdığı gibi hamile kaldım ama tabi bu allahın elinde sadece ben paylaşmak istedim

Canım bende 1.5sene oldu olmadı eski dönemlerde göbek düşmesi diye hitap ediliyor baktirdim ve göbeğim kızken düşmüş ve yerinde su toplamış 1hafta boyunca bursa eşimin akrabası anlıyordu kaldırdığı gibi hamile kaldım ama tabi bu allahın elinde sadece ben paylaşmak istedim
Evet canım benim de düşmüş gereken yapıldı ama yine bisey olmadı malesef

Evet canım benim de düşmüş gereken yapıldı ama yine bisey olmadı malesef
Valla canm ben kaldrdm bide sağolsun abla bende 10bintane okunmuş duayı bana hediye etti tabi dediğim gibi allahın takdiri bu rabbim sana da herkese de evlat nasip etsin inşallah olur canm skma kimler var 10sene sonra olan bile var ama takma taktikcada olmaz

Benimde çevremdeki herkes hamile hele eltim gözüme gözüme sokuyo hamile olduğunu insanlar ne kadar acımasız ne kadar vicdansız onun yerinde ben olsaydım yanyanayken hamileligimden bahsetmezdim bile üzülmesin diye ama o her fırsatta soyluyo bilerek yapiyo resmen ben Allah'a havale ettim hepsini kimsenin çocuğunun garantisi yok o yüzden kimse böbürlenmesin benim çocuğum oluyo senin yok diye
Eltinin yaptıgı cok yanlis canm adina üzüldüm bir düşman bile olsa hakkı yok rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin

D Deniz Gezmis bu arada sen rahim filmini anestezili mi çekildin? Ben anestezisiz çektircem inşallah ama C kollu cihaz son sistem olduğu için can yakmıyomuş
yakmasın zaten o kadar para vericez
Sen hsg'den kaç gün sonra denemelere başladın? Kimilerine 3 gün ,1 hafta korun diyen oluyomuş kimisi hiç korunma diyor ama ben 2-3 gün beklerim en fazla sonra bismillah deyip başlicam inşallah vesile olur 🥺 inşallah bu ay sende kalırsın umutsuzluğa kapılma rahmin temizlendi ben inanıyorum kalacağına
Kan değerlerine baktırdınmı d vitaminin demirin b12'in folatın ne alemde?
Canım ben anestezili çektirdim öyle olmasaydı hayatta cesaret edemezdim tuplerde hafif tıkanıklık varmış açtılar çekerken eve geldim iki gün boyunca karnım çok ağrıdı ama sonra geçti bide akıntın oluyo bı hafta falan lekelenme tarzi bende ayriyeten sarı bı akıntıda oldu antibiyotik kullandım 10 gün falan içim temizlendi resmen ben adetin 4. Günü çektirdim 3 gün sonra başladım çalışmaya inşallah ikimizde güzel haberleri paylaşırız burdan doktorum korunmana gerek yok 3 ay içinde kalırsın dedi şuan 3. Aydayim bat 28 Eylül inşallah kalırım bu ay bekliyorum

Valla canm ben kaldrdm bide sağolsun abla bende 10bintane okunmuş duayı bana hediye etti tabi dediğim gibi allahın takdiri bu rabbim sana da herkese de evlat nasip etsin inşallah olur canm skma kimler var 10sene sonra olan bile var ama takma taktikcada olmaz
Benimde göbeğim düşmüştü burda bi abla var o düzeltti ama yine kalamadim bı dış gebelik geçirdim Nisanın ikisinde dusuk yaptım ozamandan beri her ay kaldım diyorum ama sonuç yine hüsran

Yok artık takmıyorum canım insan alışıyor ister istemez uzun zaman olduğu için

Canım ben anestezili çektirdim öyle olmasaydı hayatta cesaret edemezdim tuplerde hafif tıkanıklık varmış açtılar çekerken eve geldim iki gün boyunca karnım çok ağrıdı ama sonra geçti bide akıntın oluyo bı hafta falan lekelenme tarzi bende ayriyeten sarı bı akıntıda oldu antibiyotik kullandım 10 gün falan içim temizlendi resmen ben adetin 4. Günü çektirdim 3 gün sonra başladım çalışmaya inşallah ikimizde güzel haberleri paylaşırız burdan doktorum korunmana gerek yok 3 ay içinde kalırsın dedi şuan 3. Aydayim bat 28 Eylül inşallah kalırım bu ay bekliyorum

Çok geçmiş olsun canım Allah tekrar çektirmeye muhtaç etmesin inşallah sanada sağlıkla nasip olur🤲 bende bugün çektirdim çok şükür 5 dakika sürdü ordan 10 dakikada çıktım hiçbişey hissetmedim ilacı verirken bile çok şükür tüplerim açıkmış doktora bekliyimmi dedim ne için dedi
Hani bebek istiyorumya dedim utandım biraz yok gerek yok dedi antibiyotiğe gerek varmı dedim hayır dedi ama ben yinede 3 gün beklicem inşallah tez zamanda senin müjdeli haberini alırız burda

Amh: 7.68 Fsh: 7.43 prolaktin:17.4 progesteron: 12,7 Lh: 5.17.
Merhaba yeni oldum yardımınıza ihtiyacım var 11 aylık evliyim ve evlendiğimiz ilk günden beri cocuk istiyoruz ve her gün ilişkiye giriyoruz hatta günde bazen iki üç bile oluyor ama bir türlü olmadı rahim filmim dahi çekildi hersey temiz degerlerimde bunlar lütfen yardımcı olurmusunuz benim gibi anne olmak isteyen bircok kadın var burada lütfen benimle bilgilerinizi paylasırmısınız artık bebegimi almak istiyorum kucagıma :KK43:

Amh: 7.68 Fsh: 7.43 prolaktin:17.4 progesteron: 12,7 Lh: 5.17.
Merhaba yeni oldum yardımınıza ihtiyacım var 11 aylık evliyim ve evlendiğimiz ilk günden beri cocuk istiyoruz ve her gün ilişkiye giriyoruz hatta günde bazen iki üç bile oluyor ama bir türlü olmadı rahim filmim dahi çekildi hersey temiz degerlerimde bunlar lütfen yardımcı olurmusunuz benim gibi anne olmak isteyen bircok kadın var burada lütfen benimle bilgilerinizi paylasırmısınız artık bebegimi almak istiyorum kucagıma :KK43:
Esiniz muayene oldu mu?

Evet oldu doktor hersey süper mükemmel dedi ama hala yok :KK43:
Kimyasal gebelik bile olmadi mi? Hiç yumurta takibi yaptirdiniz mi? Ya ilac, asilama, tup bebek hepsini sirayla deneyeceksibiz ki bu zaten bir sure alacaktir ya da yasiniz uygunsa 1 sene daha bekleyeceksiniz. Uygulama 35 yas altinda 1 sene beklemek biliyorsunuz ama 2 sene normal diyen doktorlar da var. Ben de benzer durumdayim. Yasim nedeniyle tedavi yolunu sececegim.

Kızlar merhaba bende de eşimde de bı sorun yok tıbbi olarak bütün testler tahliller temiz çıktı ama yinede hamile kalamiyorum iki yıl olacak evleneli Kasım'da neden olmuyo diye kafayı yicem en son rahim filmi çektirdim doktor en fazla 3 ay içinde kalırsın dedi şuan 3. Aydayim bu ayda kalamazsam napicam bilmiyorm

Canim yumurtlama gununu takip ediyorsun degil mi? Bir akrabamizin da olmuyordu. Yumurtlama donemini bilmiyormus iliskiden sonra hemen tuvalete gidiyomus hemen banyo yapiyomus ayaga kalkiyomus falan. Simdi eminim olacagi varsa olur ne yani tecavuze ugrayanlar uzaniyomucu tayfa gelir de olmuyorsa daha dikkat edilmesi gereken seyler tabiki

Back