• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hiç Bir sorun olmadığı halde hamile kalamayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Deniz Gezmis

Allah var gam yok ❤️🙏🏻
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2019
146
125
18
30
Kızlar merhaba bende de eşimde de bı sorun yok tıbbi olarak bütün testler tahliller temiz çıktı ama yinede hamile kalamiyorum iki yıl olacak evleneli Kasım'da neden olmuyo diye kafayı yicem en son rahim filmi çektirdim doktor en fazla 3 ay içinde kalırsın dedi şuan 3. Aydayim bu ayda kalamazsam napicam bilmiyorm

Kızlar merhaba bende de eşimde de bı sorun yok tıbbi olarak bütün testler tahliller temiz çıktı ama yinede hamile kalamiyorum iki yıl olacak evleneli Kasım'da neden olmuyo diye kafayı yicem en son rahim filmi çektirdim doktor en fazla 3 ay içinde kalırsın dedi şuan 3. Aydayim bu ayda kalamazsam napicam bilmiyorm
Bizimde kasımda evleneli 2 yıl olcak. Kürtajla sonuçlanan bir hamileliğim oldu fakat 1,5 yıldır hala hamile kalmayı bekliyorum Bugun adet günüm kasıklarımda hafif sızı var umarım olmam diye dua ediyorum. Ayın 20sinde infertilite bölümüne randevu aldım bakalım ne olacak. Umarım sizinde tez zamanda gönlünüze göre olur.

Bizimde kasımda evleneli 2 yıl olcak. Kürtajla sonuçlanan bir hamileliğim oldu fakat 1,5 yıldır hala hamile kalmayı bekliyorum Bugun adet günüm kasıklarımda hafif sızı var umarım olmam diye dua ediyorum. Ayın 20sinde infertilite bölümüne randevu aldım bakalım ne olacak. Umarım sizinde tez zamanda gönlünüze göre olur.
Canım kurtajdan sonra rahim içinde yapışıklık olabiliyomus bı yerde okumuştum rahim filmi cektirdinmi kürtaj olduktan sonra

Bende film, aşılama, yumurta takibi, ve bütün testlere rağmen hamile kalamıyorum 1 seneyi doldurduk, çikolata kistim var ona bağlıyorum, artık saldık napalım bi tüp kaldı yapmadığımız çok üzülüyorum, çevremde isteyen herkes hamile ya😞

Bende film, aşılama, yumurta takibi, ve bütün testlere rağmen hamile kalamıyorum 1 seneyi doldurduk, çikolata kistim var ona bağlıyorum, artık saldık napalım bi tüp kaldı yapmadığımız çok üzülüyorum, çevremde isteyen herkes hamile ya😞
Benimde çevremdeki herkes hamile hele eltim gözüme gözüme sokuyo hamile olduğunu insanlar ne kadar acımasız ne kadar vicdansız onun yerinde ben olsaydım yanyanayken hamileligimden bahsetmezdim bile üzülmesin diye ama o her fırsatta soyluyo bilerek yapiyo resmen ben Allah'a havale ettim hepsini kimsenin çocuğunun garantisi yok o yüzden kimse böbürlenmesin benim çocuğum oluyo senin yok diye

Açıklanamayan infertilitenin aslında bir nedeni var, mesela spermlerin yumurta kabuğunu delmekte kullandığı enzim eksik olabilir veya tüpler sağlam ve açık olsa da kasılma ve yumurtayı rahme taşıma kapasitesi eksik olabilir. Bu tip sorunları test etmek bazen çok zor bazen, çok pahalı ve daha önemlisi çoğunun tek tedavisi tüp bebek. Yani neden diye uğraşıp bulmakla, bulmayıp olmuyor artık tüp bebek yapılmalı demek arasında fark yok. Ben 34 yaşında olduğum için oyalanmadan tüm tedavileri deneyip gerekirse tüp bebeği de hemen yapmayı düşünüyorum. Henüz 7. ayımızdayız. Belki bunları düşünmek için çok erken ama dediğim gibi zamana karşı bir yarış söz konusu.

Benimde çevremdeki herkes hamile hele eltim gözüme gözüme sokuyo hamile olduğunu insanlar ne kadar acımasız ne kadar vicdansız onun yerinde ben olsaydım yanyanayken hamileligimden bahsetmezdim bile üzülmesin diye ama o her fırsatta soyluyo bilerek yapiyo resmen ben Allah'a havale ettim hepsini kimsenin çocuğunun garantisi yok o yüzden kimse böbürlenmesin benim çocuğum oluyo senin yok diye
Aynen öyke bende dün kuzenime sinir oldum tüm gece ağladım bana bunu yapmaya hakkı yoktu canı veren Allahsa alan Allah unutmasın kimse, çok canım sıkıldı ya hiç olmicak korkusu kapladı içimi😞

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah . Stres en büyük etken ,stresten mümkün olduğunca uzak dur . Hatta stres yapan TV programlarından bile .Bide çocuk olsun diye yapılınca da ister istemez stres yapiliyo . Spor yürüyüş benzeri bişey çok rahatlatiyo . Bide çok afedersin kayganlastirici benzeri bişey kullanma çünkü spermi öldürüyo çok gerekiyorsa sadece senin tukmugun senden bir parça olduğu için ölmüyomus spermler . Abur cubur benzeri şeyleri çok yeme kilonada

Allah isteyen herkese nasip etsin kızlar
ben de 1 yıllık evliyim hic denemedik,bu siteye uye olana kadar daha erken bebek düşünmüyoruz diyodum ama bu sitedeki yazilanları görünce çok moralim bozuldu , ya olmazsa korkusu kapladı icimi , hicbir sorunu olmayanın bile olmayabiliyo
Goruyorum ki hamileligi gostere gostere gecirmek de istemiyorum diye nazlanmak da çok yanlismis
Insallah en kısa zamanda alirsiniz bebeklerinizi kucaginiza

Ben de üç yıllık evliyim. Bizim de 1 buçuk yıldır hiçbir sorun olmamasına rağmen bebeğimiz olmuyor. En son pazartesi rahim filmi çektirdim ama cekilemedi çünkü rahim ağzı çok darmis o yüzden uyutulup histeroskopi ile rahim ağzı genisletilip film çekildi ben de üç ay beklicem. Kizlar doktorunuz rahim filmi istediyse mutlaka çektirin ben korkudan çekinmek istememiştim ama sorun olduğu anlaşıldı

Ben de üç yıllık evliyim. Bizim de 1 buçuk yıldır hiçbir sorun olmamasına rağmen bebeğimiz olmuyor. En son pazartesi rahim filmi çektirdim ama cekilemedi çünkü rahim ağzı çok darmis o yüzden uyutulup histeroskopi ile rahim ağzı genisletilip film çekildi ben de üç ay beklicem. Kizlar doktorunuz rahim filmi istediyse mutlaka çektirin ben korkudan çekinmek istememiştim ama sorun olduğu anlaşıldı
Tüplerin açık miydi canm

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah . Stres en büyük etken ,stresten mümkün olduğunca uzak dur . Hatta stres yapan TV programlarından bile .Bide çocuk olsun diye yapılınca da ister istemez stres yapiliyo . Spor yürüyüş benzeri bişey çok rahatlatiyo . Bide çok afedersin kayganlastirici benzeri bişey kullanma çünkü spermi öldürüyo çok gerekiyorsa sadece senin tukmugun senden bir parça olduğu için ölmüyomus spermler . Abur cubur benzeri şeyleri çok yeme kilonada
Valla cnm tek stresim çocuk başka bişey düşündüğüm yokki hiç olmicak diye çok korkuyorum

Malesef değilim :KK43: Gecikmenin 5. günü adet oldum. İlk kez bu kadar gecikti baya da umutlanmıştım ama hayırlısı Allah'tan. Sorduğun için teşekkürler canım :KK200:
Rica ederim cnm inşallah bu ay paylaşırız burdan güzel haberlerimizi benim bat 28 Eylül seninki ne zaman

Back