• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hıc bır sey yemek ıstemıyo

burcu_ege

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
155
6
96
40
Bursa
kızlar bebısım hıc bı sey yemek ıstemıyo daha corbasını muhallebısını yada mamasını elımde gordugu an baslıyo aglamaya ısthı kesıldı var zorlamasam 3gun ac durur yemek saatlerımız ıskence oldu resmen hadı sıcaklardandır dıyorum ama ekmek kurabıye bıskuvı azıcık verıyorum yerken onlara bayılıyo bu aksam yemekten azıcık yalattım ıstıyo ya bu cocuk bebek mamalarını ıstemıyo sanırım ne yapıcam sasırdım

Benım kızımda aynı hıcbırsey yemek ıstemıyor doktoru aradık gece emıyorsa yeter dedı gun ıcındede ıyı oldugu zamanlarda sevdıgı seylerden yedırmeye calıs dedı bırde bol bol su ıcsın dedı sıcaklardan bunalıyor bebekler.bızımkıde kıyametı koparıyor yememek ıcın bır kasık koyuyorum sonra emzıgı koyuyorum agzına bırkac cesıt yol denıyoruz.Allah kolaylık versın...

aynısı bizdede var yemek sularına bayılıyor ama kendi için yapılanları yemiyor yemeklerde tuzlu salçalı diye vermek istemiyorum

benim kızımda su ile yaşıyor kaç gün oldu saymadım .. zorlama diyorlar o zaman aç kalacak zorlasam ağlamaya başlıyor allah korusun ya boğazına kaçarsa. belki yer diye mama hazırlıyorum yaptığımı döküyorum... karnı aç ama halinden memnun diyette benim kız bol su içiyor :)

benim kızımda su ile yaşıyor kaç gün oldu saymadım .. zorlama diyorlar o zaman aç kalacak zorlasam ağlamaya başlıyor allah korusun ya boğazına kaçarsa. belki yer diye mama hazırlıyorum yaptığımı döküyorum... karnı aç ama halinden memnun diyette benim kız bol su içiyor :)

:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:valahı arkadasım dokutum mamalarla 2cocuk doyar arkadasların cocukları 8kıloyu astı bızden kucukler bıle bızım kıloya yaklastı ama bakıyorum tıkıyolar pırınc unlarını cıcıbebe lerı bız sakındıkca en ıyılerını aldıkca yemıyolar google dıye bır marka var1ytl benım bebıste onu sevıyo ama ben vermek ıstemıyorum kocaman kutu 1ytl o ne kadar yaralı olabılırkı bız bunları sakındıkca peslerınde kostukca yemıyolar anlamadım vallahı moralım 0

aynen kızlar bizim kızda ne uyuyor ne yiyor döktüğüm mamaların hattı hesabı yok.memeyide iyice bıraktı sayılır bi tek uyurken emerdi şimdi uyumadığı için memede yok.aç. bihaç yaşıyor.sıpam delirmek üzereyim benim kızda5.5 aylık.drlarda kalırsak ofoofof neler diyo neler.....

:roflol::roflol::roflol:valahı arkadasım dokutum mamalarla 2cocuk doyar arkadasların cocukları 8kıloyu astı bızden kucukler bıle bızım kıloya yaklastı ama bakıyorum tıkıyolar pırınc unlarını cıcıbebe lerı bız sakındıkca en ıyılerını aldıkca yemıyolar google dıye bır marka var1ytl benım bebıste onu sevıyo ama ben vermek ıstemıyorum kocaman kutu 1ytl o ne kadar yaralı olabılırkı bız bunları sakındıkca peslerınde kostukca yemıyolar anlamadım vallahı moralım 0

Evde tekken büyümüş gibi duruyorlarda geçende hastaneye gitmiştim ordaki 5 aylık bebeklerin yanında ufacık kaldı güzel kızım. benimki de 5 aylık demeye utandım.
Kızın gogly yi sevdiyse ne güzel. Hero Baby'nin devam sütlü pirinç unu. Arı mamadan yada normal pirinçunundan bin kat iyi. Devam sütü içerdiğinden ayrıca mama eklemene degerek kalmıyor. Bende ondan almayı düşünüyorum . işallah benimkide sever. yerse bir öğün muhallebi veriyorum gece yatarken. Çünkü bu milupanın gece tahılları sütlü muzlusu iğrenç benim kızım kokusunu duyunca ağlamaya başlıyo :) sütlü pirinçlisini kullanıyoruz bazen.

benim kızım aylardır yemiyor. 6 ay bitti amwa benim ömrümden 10 yıl gitti yemek yedirecem diye bazen günde 1 öğün yiyor. 3-4 ögün o da tam miktarda değil yedirsem göbek atıyorum 300 gram alıyoruz kaç aydır. neler denemedimki döktüğüm mamalrla anne sütleriyle 3-4 çoçuk büyür. emmiyorda emse bari. nerdeeee. bu aralar ek besinde yemek istemiyor sadece mam meyve ve yoğurt agzına sürmez. hiç bir kavanoz mamasını yemez. hazır malalardan denemediğim kalmamaıştır herhalde.

BİR TAVSİYE GİUGOZ NESTLENEİN DİYE BİR MAMA VAR DR. TATLI BİR MAMA DEDİ O BAZEN İŞTAHINA İYİ GELİYOR. DR. İŞTAHI AÇABİLİR DEDİ İSTERSENİZ DENEYİN BEN ARADA SIRADA VERİYORUM. ANNE SÜTÜNE ADAPTE DEĞİL AMA AÇ KALMASINDA İYİDİR.

Back