Hic bir sey Duzelmeyecekmis Gibi Hissediyorum.

bazı anneler babalar bunu yapiyor malesef ve farkinda degiller isin kötüsü..hep cocuklarini sucluyorlar..bence hic de ılımlı olmak zorunda değilsiniz,biyerde yorulur aman ne hali varsa görsün der peşinizi birakir..belki evlenince cocuklariniz olur onlar buna son vermekte başarılı olur..biz de ananemlerde aynı durumu yaşadık yıllarca..genel olarak erkek çocuk,erkek torun sever bizim dede anane kişileri..annem de en büyük kız ve ne yazikki vefat eden bi erkek cocuktan sonra dünyaya gelmis..bu sebeple "keşke oglumuz olmeseydi yerine sen gelmeseydin" gibi bi algı var dedemgillerde..annemi de babamı da asla takdir ettiklerini teşekkür ettiklerini bilmem..halbuki her işlerine ailecek koşar,hepimiz saçımızı süpürge ederiz..cocukken annem asla konuşturmazdı bizi dedemgillere karşı,sabredin bişey demeyin derdi..ben de annem uzulmesin diye susardm ama evlenince konuscam bak o zaman susmam derdim hep :)) nihayet abim de ben de büyüdük evlendik ve annemizi sonuna kadar savunuyoruz,dedemler annemle babamı ne kadar degersizlestirmeye calissa da biz onlarin yaninda degerlerinden bahsedip overiz bizimkileri,hiç laf ettirmeyiz :)) malesef bazılarinin kaderi bu annesi babasi tarafindan sevilmemek onemsenmemek,farkli sebepleri olabilir..sevilmeyen kişi illa sevsinler diye zorlamamali bence,çünkü agzinizla kus tutsaniz neden rengi beyaz bu kuşun derler..siz kendi kararlarinizi alin kendi hayatınıza bakın annenizin yaptiklarina cok takilmayin..pskolojik yardm alın kendinizi rahatlatin..fikir danismayin hayatiniz hakknda detay vermeyin mecbur diilsiniz bunu bilin :) düşmez kalkmaz bir Allah,mutlaka onlara da hakettiklerini verir..

İns ,hepinize tesekkur ederim cevap yazdiginiz icin.İcimi dokmus oldum
Bu gune kadar bir azar yemeden tatsizlik yasamadan birlikte bir tv izledigimizi dahi hatirlamiyorum.
Annemin ailesinij yanina bazen bu yuzden gitmiyorum.Cunku o gun hicbirsey olmasa bile orda durduk yere birden bana donuyor aniden kiziveriyor.İnsan neye ugradigini sasiriyor.Kucuk birseyde dahi hesap soruyor.
O gunku mutlulugum onla konustuktan sonra illaki bozulur.Cunku beni ya tersler ya kizar yada rencide eder.
Ayri bir sehirde oldugum icin sukrediyorum.
Bu rahatlik bir omur sursun diye dua ediyorum
Emekli olunca buraya gelmeyi dusunuyor ,surekli bir seyler alma satma derdinde.
Bu bile batiyor bana rahatsiz ediyor.Cunku benle ayni sehirde olsun istemiyorum.
Art niyetli arkadaslarimin bu sebeple dalga konusu oldugumu biliyorum.
İns guzel bir evlilik yaparak mutlu olabiliri.
Aslinda evlenmeyi dusunmuyorum.Ama tek yasasam bir sekilde basarip cok uzaklara kacabilsem bile bayram tatili,adli tatil vs.zamanlarinda gelmemi bekleyecek.
Bir esim olsa beni cok seven, bana biesey yapamazlar diye dusunuyorum.
Obur turlu hayatimizi birlikte devam ettirsek kendimi oldurmekten baska carem yok.
Kendimi oldurmesem bile zamanla kanser olur bir de hastayken eziyetine maruz kalirim.
İns benim icin de mutluluk vardir

Sanırım ben senin yerinde olsam anneme bana davrandığından daha kötü davranırdım
Yani çok sağlam dayanaklara sahip bi çözüm değil ama içim ferahlardı

Sanırım ben senin yerinde olsam anneme bana davrandığından daha kötü davranırdım
Yani çok sağlam dayanaklara sahip bi çözüm değil ama içim ferahlardı
Ben kotu davrandigimda tek yaptigi sey kusmek.Kendisinde asla hata aramaz,empati kuramaz.Moralim bozuldugunda ister istemez sessizlesiyorum ama catmiyorum kimseye."neden gulmuyorsun sana ne yaptik kiz" diye beni dovdugunu dahi hatirlarim.Yani o anlatacak,sitemini dokecek,karsi tarag sen haklisin "diyecek ve hemen siritacak hicbirsey olmamis gibi.
Bir kere cok kotu davrandim ona.Daha dogrusu rest cektim.Babamla buraya geldiler bana hesap sormak icin.
Korktugum icim en yakin arkadasimla eve geldim.
Hicbirsey olmamis gibi sarildi vs.
Sonra halloldu Allahtan.
Onunla konusmak laf anlatmak imkansiz.
Kac yasinda teyzelerin bile telefonda kalbi sksiyor.beni oyle azarliyor ki herks cekiniyor ondan.
Hep idare ediyorum.Telefonda hı tamam"deyip geciyorum.
Sonra kalbim sksiyor biraz dagiliyorum ama sukur ki yalnizim.
İns uzak yerlere tayin olur da giderim.

Laf anlatın demiyorum ki
O sizi aşağılıyorsa siz de onu aşağılayın
O sizi küçümsüyorsa siz de onu küçümseyin
O size bağırırsa siz daha çok bağırın
O size 1 kere vurursa siz ona 3 kere vurun
Yani ben öyle yapardım

Sizin hiçbir hatanız yok. Bu hayatı siz istemediniz,istenmeyen çocukta olsanız hemşireymiş anneniz aldırsaydı madem. Eminim size bunca eziyeti daha günahtır.

Ben annelik kutsal ama o senin annen alttan al düşüncelerine sahip değilim. Annelik evet kutsal ama sizin anneniz size anne olamamış malesef. Babanız da onun tarafında siz kabul etmek istemeseniz de. O yüzden iletisimi minumuma indirin, düğünde bayramda bi iki gün kalın sonrasında başka planlar yapın kendinize. Size ters bi sey söylediğinde cevap verin. Siz de onu en hassas tarafından vurun az çok biliyosunuzdur. Susmayın size küseceklerse de küssünler. Anne baba hakkı kadar çocuğun da hakkı var, çekmek zorunda değilsiniz.
Umarım çok mutlu olursunuz

bende sizin gibiyim yaa kocamla kötüyken kızım anne dese deli oluyorum sınırden ,
baba tarafına benziyor birde kuzum zaten , hiç tahmamul edemıyorum ,
bu huyumu hiç sevimıyorum ama yapıyorum,

bende sizin gibiyim yaa kocamla kötüyken kızım anne dese deli oluyorum sınırden ,
baba tarafına benziyor birde kuzum zaten , hiç tahmamul edemıyorum ,
bu huyumu hiç sevimıyorum ama yapıyorum,
Benim kızımda aynı kv benziyor, hemde herşeyiyle...ilk zamanlar bende çok canimi sıkıyordum...ama artık o benim kızım..ona bunu yasatmaya hakkım yok diyorum, lütfen sizde kızıniza davranus değiştirin, o sizin yavrunuz ve sizin sefkatinize, sevginize ihtiyacı var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…