- 10 Şubat 2018
- 57
- 38
- 3
- 30
21 yasinda hemsireyim abim muhendis oda isten yeni cikti kpss calisiyo evden para kazandigi da oluyo . Babam emekli . Suan evde tek calisan annem tam 1 bucuk yildir is bulamadim evin her isini yaparim anneme yuk birakmam .kucuk bir ilcede yasiyoruz merkeze uzakligimiz 1 bucuk saat cok yere basvurdum ve kesinlikle torpil olmadan kabul etmiyolar . Gecen bi yer aradi hemsire aliyoruz diye ciktim gittim ben gelmeden once birini almislar o basladi bi sanssizliktir gidiyor. Eskiden guclu bi insandim ne ara boyle bi ise yaramayan bi insan oldum . Cok hayalim vardi anneme ev alcaktim onlari tatiile goturcektim her istediginu alcaktim . Ama simdi ben onun eline bakiyorum . Evde ders calisiyorum inanin bugun aksam 2 saat televizyon izlemek disinda kalktim kalkali ders calistim temelim yok matematik anlamiyorum abim calistiriyo . Lise mezunu hemsire atamalari 90 92 olmus cok korkuyorum ya bu kez de olmazsa diye . Universtede okuyaamam benim para kazanmam lazim maddi durumumuz iyi sayilir ama para istemekten bile utaniyorum artik buyudum . Sekreterlik gibi islere de basvurdum marketler eczaneler hemsiresin burda ne isin var bizin yetistirilcek devamli elemana ihtiyacimiz var diyip almiyolar bu yasta ev hanimi oldum kendimi cok ise yaramaz hissediyorum...