• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hic bir ise yaramayan ben ??

Umutsuzay

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2018
57
38
3
30
21 yasinda hemsireyim abim muhendis oda isten yeni cikti kpss calisiyo evden para kazandigi da oluyo . Babam emekli . Suan evde tek calisan annem tam 1 bucuk yildir is bulamadim evin her isini yaparim anneme yuk birakmam .kucuk bir ilcede yasiyoruz merkeze uzakligimiz 1 bucuk saat cok yere basvurdum ve kesinlikle torpil olmadan kabul etmiyolar . Gecen bi yer aradi hemsire aliyoruz diye ciktim gittim ben gelmeden once birini almislar o basladi bi sanssizliktir gidiyor. Eskiden guclu bi insandim ne ara boyle bi ise yaramayan bi insan oldum . Cok hayalim vardi anneme ev alcaktim onlari tatiile goturcektim her istediginu alcaktim . Ama simdi ben onun eline bakiyorum . Evde ders calisiyorum inanin bugun aksam 2 saat televizyon izlemek disinda kalktim kalkali ders calistim temelim yok matematik anlamiyorum abim calistiriyo . Lise mezunu hemsire atamalari 90 92 olmus cok korkuyorum ya bu kez de olmazsa diye . Universtede okuyaamam benim para kazanmam lazim maddi durumumuz iyi sayilir ama para istemekten bile utaniyorum artik buyudum . Sekreterlik gibi islere de basvurdum marketler eczaneler hemsiresin burda ne isin var bizin yetistirilcek devamli elemana ihtiyacimiz var diyip almiyolar bu yasta ev hanimi oldum kendimi cok ise yaramaz hissediyorum...

Özel hastaneleri deneyebilirsin. Doktor polikliniklerine başvurabilirsin. Hem sekreter gibi çalışırsın hem hemşire olarak çalışırsın.
Üniversiteye başlayabilir kendini geliştirebilirsin evde durmaktansa. Yüksek yapan hemşireler var. Evde oturursan bildiklerini de unutursun.

Konunun icerigini okumadiniz galiba her yere başvurduğumu ama bir turlu ise alinmadigimi soyledim cesitli nedenlerden . İs bulamiyorum zaten
Özel hastaneleri deneyebilirsin. Doktor polikliniklerine başvurabilirsin. Hem sekreter gibi çalışırsın hem hemşire olarak çalışırsın.
Üniversiteye başlayabilir kendini geliştirebilirsin evde durmaktansa. Yüksek yapan hemşireler var. Evde oturursan bildiklerini de unutursun.

Konunun icerigini okumadiniz galiba her yere başvurduğumu ama bir turlu ise alinmadigimi soyledim cesitli nedenlerden . İs bulamiyorum zaten
Okudum. Aynı yere 3 kere başvurup sonunda alınan insanlar var bu ülkede. Herkes çekiyo iş ararken zorluk. Nasibin nerde bilemezsin. Sürekli gözün ilanlarda olacak. Umudunu kaybettiğini gördüm ben sadece okuyunca.
Benim sevgilimin 3 yıllık tecrübesi vardı 1 yıla yakın iş aradı. Saçma sapan yerlere bile başvurdu ama beğenmediler. Sonra çok güzel bi yere girdi ki orayı çok yüksek bulup başvuru bile yapmamıştı onlar aradılar. Sürekli deneyeceksin güzel bir cv hazırlayacaksın.
Olmuyo iş bulamıyorumu benimsediysen ev hanımı olucaksın üzülmüceksin

keşke 2 yıllık ta olsa okuluna devam etseydin. hala şansın var okulu tekrar değerlendir bence

Niye okumak istemiyorsun ki.En azindan 2 yillik bitir.Ya da surekli ozel hastanelere basvuru yap.Ha birde dis doktorlari klinikleri hemsire alimi cok yapiyor.Oralarida deneyin tabi ozel muayenelerinde.

Back