• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç belirti olmadan

sngllllll

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
191
38
13
30
Hiç belirtisi olmadan gebelik öğrenen oldı mu reglime 2 gün kaldı ama ne regl ne gebelik belirtim yok genelde reglm ağrılı gelir ama şuan hiç yok göğüslermde ağrı falanda yok gebelik içinde genelde onu belirtmşlr ama hiç belirtti görmeden öğrenen varmo

Hiç belirtisi olmadan gebelik öğrenen oldı mu reglime 2 gün kaldı ama ne regl ne gebelik belirtim yok genelde reglm ağrılı gelir ama şuan hiç yok göğüslermde ağrı falanda yok gebelik içinde genelde onu belirtmşlr ama hiç belirtti görmeden öğrenen varmo
Her gebelikte agri sizi olacak diye bir kural yok kisiden kisiye degisir kimi cok guzel gecirir kimide agir degisir yani

Kimse yokmuuuu

Reglime 1 gün var test yaptm hiç bişey çıkmadı :(

Eklentiler

• IMG_20250303_144640.webp
    IMG_20250303_144640.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 6
Bendede hiç belirti yok gibi gebeliğe dair. Regle 3 kaldı benimde. Dün testim negatifti benimde bende beklemedeyim. İnşallah güzel haberler alırız

Back