Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her gebelikte agri sizi olacak diye bir kural yok kisiden kisiye degisir kimi cok guzel gecirir kimide agir degisir yaniHiç belirtisi olmadan gebelik öğrenen oldı mu reglime 2 gün kaldı ama ne regl ne gebelik belirtim yok genelde reglm ağrılı gelir ama şuan hiç yok göğüslermde ağrı falanda yok gebelik içinde genelde onu belirtmşlr ama hiç belirtti görmeden öğrenen varmo
TeşekkürlerrHer gebelikte agri sizi olacak diye bir kural yok kisiden kisiye degisir kimi cok guzel gecirir kimide agir degisir yani
Kimse yokmuuuuHiç belirtisi olmadan gebelik öğrenen oldı mu reglime 2 gün kaldı ama ne regl ne gebelik belirtim yok genelde reglm ağrılı gelir ama şuan hiç yok göğüslermde ağrı falanda yok gebelik içinde genelde onu belirtmşlr ama hiç belirtti görmeden öğrenen varmo
Reglime 1 gün var test yaptm hiç bişey çıkmadıHiç belirtisi olmadan gebelik öğrenen oldı mu reglime 2 gün kaldı ama ne regl ne gebelik belirtim yok genelde reglm ağrılı gelir ama şuan hiç yok göğüslermde ağrı falanda yok gebelik içinde genelde onu belirtmşlr ama hiç belirtti görmeden öğrenen varmo
Varmı sizce çizgiReglime 1 gün var test yaptm hiç bişey çıkmadı![]()
Yok gibi duruyor canım, geçmesini bekle reglin :)Varmı sizce çizgi
Amin inşallah geçince tekrar yapacgm nasipBendede hiç belirti yok gibi gebeliğe dair. Regle 3 kaldı benimde. Dün testim negatifti benimde bende beklemedeyim. İnşallah güzel haberler alırız
Çizgi gören varmıııReglime 1 gün var test yaptm hiç bişey çıkmadı![]()
Çizgi gören söylesinnn :)Reglime 1 gün var test yaptm hiç bişey çıkmadı![]()
Benimde 13. Gün ama bende de yok test yaptm testte de yok regl belirtmde yokBunu ben de merak ediyorum yumurtlamadan hemen sonra baslayan belirtiler okuyunca moralim bozuluyor. Akıntı göğüs hassasiyeti fln.. Yok henğz bende de çaglamadan sonra 8.gündeyim
Kimisi de böyle geçiriyormuş bakalım.. NasipBenimde 13. Gün ama bende de yok test yaptm testte de yok regl belirtmde yok