Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
daha öncede görmüştüm çok iğrençti karısı varsa evden kaçmıştır bu yüzden pis adam birde yatağa yatmış o halde eve bile girmesi hata:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:
ayakkabiyi napsin, ayaklar orjinal ayakkabi, kar lastigi gibi olmus:roflol: Beyaz bide temiz olunca ne güzel kirletir carsaflari o kar lastikleri -tatlicadiarzu-
Ayyyy kızlar alemsiniz ya hem midem bulandı hem de çoook güldüm süperdi yorumlarınız..:roflol:Ben zaten genel olarak ayağın görüntüsünden pek hazzetmem böyle bir şeyi görsem hele bana bir şekilde dokunsa sinir krizi geçiririm heralde-tatlicadiarzu-
tamam hiç ayakkabı giymiyoda ayaklarınıda mı hiç yıkamıyo bu adam? kışa kadar ellemiyo,kışında yağmurdan kardan yıllık temizlik yapıyo galiba fisfisfis -tatlicadiarzu-